Swing jóga – sportos és eredeti

A hinta nagyon eredeti és megfelelő kiegészítő a belső tér sportos akcentusaként. Szóval ha végre van egy, akkor nagyon jó ilyen szórakozást! Mindenki szereti a hintákat, és biztosan órákig szórakozik velük. Így eredeti dísze lehet a nappalinak. De rengeteg hely kell, ha a kicsi játszani fog vele. Ha nem, akkor 2 egyenletes négyzetre teheti! Ráadásul nem drága – körülbelül 70 euró készletenként.

légi-jóga-hinta

A hinta felszerelése

A légi jóga hinta beltéren és kültéren is felállítható. A belső térért Fontos tudni, hogy a mennyezet milyen anyagból készült – téglából vagy betonból. A hintát a hálószoba ajtajára is felhelyezheti, vagy használhatja a fa egyik ágát!

A külsőre két lehetősége van: tegye a hintát egy fára, vagy készítsen fából vagy vasból installációt a swing jóga felhelyezéséhez. Van egy harmadik változat is: vannak hinták, amelyeket közvetlenül a vas operációs rendszerrel vásárolhat meg iglu alakban. Készíthet klasszikus lengő keretet is. Itt különböző ötleteket láthat az egyes telepítési típusokhoz.

aerel-yoga-swing-for-a-modern-fit-design-and-new-idea

Nem olyan nehéz, nem?

 hogyan építsd ki a hintádat

Minden ízléshez különböző színek vannak

Acro-Jóga-Swing_Back-with-a-cool-swing

  Az Ön számára is jó – lazíthat ebben a jógahintában, amely kényelmet és nyugalmat biztosít. Ezenkívül időt takaríthat meg – miért érdemes speciális stúdióba menni, hogy gondoskodjon az alakjáról??kényelmes-jóga-ülés-az otthonodhoz

Így telepítse a hintát a kertbe

Egyszerű fa konstrukció

faépítés-a-fa-kerthez-a-hintához

Hűvös jóga fitnesz szerkezet a légi lengéssel

építő-jóga-lengő-hogy-inspirálja-e-gyakorolni-gyakrabban

A légi jógalengés nem foglal sok helyet, ha gyakorlásra használjuk 

cool-design-for-the-iron-swing (és (szövet-türkiz

Egyedi ötlet a szabadtéri edzéshez

hűvös ötlet-swing-jóga-gyakorlat-a szabadban

Ez egy vasszerkezet a kert számára – egyszerű és nem nehéz megtenni!

Yoga Swing Session Karával, 2013. június

Ez egy egyedülálló sportolási módja azoknak a világi embereknek, akik szeretnek szórakozni

menő-ötlet-a-szalon-ave-le-szing-sportos jóga

Férfiaknak is vannak színek

menő-ötlet-a-fitnes-tervezés-és-hozzon létre-egy-ftness-otthon

És a nők számára

hűvös színek-a-jóga-swinghez gyermek-a-jóga-swing-in-piros-a szabadban http://www1.alliancefr.comuncategorizedtest-le-levitation-yoga-5018468 ötlet-a-szabadtéri hinta, mint egy vas-konstrukció-a-kert-a-egy menedéket dubois-építési-ötlet-a-kerthez jolie-swi, g-yogq-en-bleu-for-a-studio-of-yogq-and modern-design Le-Levitation-yoga_image-unique-et-photo-de-relaxion a swing-yogq-konstrukció elemei az egyedi tervezéshez és a kívánt formához csodálatos ötlet, hogy lengessünk udvarunkhoz vagy kertünkhöz vagy teraszunkhoz csodálatos ötlet a hintádhoz, amit szeretni fogsz és egyedülállónak találsz a nappaliban Omni-Gym-Yoga-Swing-iglu-installáció-beltéri és kültéri eredeti-ötlet-fehér-swing-és-cade-du-bois-swing-jóga eredeti-ötlet-a-swing-like-a-swingèyoga swing-how-on-the-plafon swing-ygq-bqlqnçoir-pour-la-maison-en-jaune egyedi-lengő-fehérben-a-minimalista-belső térért egyedi-ötlet-a-sportos-formához-amit-lehet-telepíteni-a nappaliban egyedi-jóga-telepítés az ajtódhoz és hogyan kell telepíteni unqiue-design-of-swing-for-for-children-that-you-will imádni yga-aeren-a-klasszikus-nappali-design-kandallóval szabadtéri jógagyakorlat, amit szeretni fog Jóga-Swing-Swing-in-Yellow-to-Create-Your-Unique-Forle

Reméljük tetszettek az ötleteink a jóga hinta és találtál valami érdekeset számodra.