Bevált bevált módszerek a sikeres „fekete péntekhez”

A fekete péntek az év legversenyképesebb értékesítési napja, ezért logikus, hogy a vásárlások egyik legforgalmasabb napja is. Rengeteg ajánlat van a “Fekete péntek, különleges értékesítési órák és zárt ajtók, amelyek még a legtapasztaltabb vásárlókat is elboríthatják. De ez egy kihívásokkal teli nap az alkuvadászok számára, egy átfogó cél hajtja őket: hatalmas kedvezmények a legjobb termékekre, mielőtt minden elkel. Ezek a bennfentes tippek elmagyarázzák, hogyan kezelik.

Készüljön fel az év legnagyobb vásárlására 

két ember az áruház ablaka előtt, amely kedvezményeket biztosít a fekete pénteki üzletre

Végezze el a kutatást jóval péntek előtt

Végezze el a kutatást idő előtt, ha azt reméli, hogy a “Fekete Péntek” akció során megköthet egy drága tárgyat. A rossz termék rossz üzlet, bármilyen olcsó is. A vásárolni kívánt termékek ismerete segít elkerülni, hogy hangos reklámokkal bombázzák a megkérdőjelezhető ajánlatokat. Ezután győződjön meg arról, hogy ismeri a forgalmazókat is. Vannak olyan weboldalak is, ahol lehet látni az összes résztvevőt. Az előre elkészített lista birtokában könnyebb látni, hogy mikor csökken az ár, ami különösen hasznos a “fekete pénteken”, amikor a nagy webhelyeket elárasztják a nem kívánt dolgok ajánlatai. Ahelyett, hogy az összes akciós terméket böngészné, kattintson az adatlapjára, és nézze meg, hogy mindent kínál -e, amire figyel..

Ha előre tudja, mi kerül az akcióba, könnyebb ellenőrizni, hogy jó ajánlat -e vagy sem.

egy férfi, aki az interneten keres, egy laptopot és egy számítógépet szemez az asztalon

Ellenőrizze az árakat

Ebben az évszakban sok kereskedő hajlamos eltúlozni a kedvezményt. Ehhez azt javasoljuk, hogy használjon keresőmotort vagy mobilalkalmazást, amely lehetővé teszi a különböző termékek ártörténetének nyomon követését. Ez megmutatja, hogy valóban érdemes -e izgulni a “fekete péntek” árai miatt. Ezenkívül a legjobb, ha különböző üzletekben vásárol, és megpróbálja meghatározni a vásárolt termék valódi értékét. Végül, ha olyan termékre gondol, amelyet meg szeretne vásárolni, ellenőrizze a gyártó weboldalán a tényleges árat..

Ne feltételezzük, hogy az üzlet megéri csak azért, mert azt állítja, hogy nagy megtakarítást kínál

ruhák eladóak a boltban fekete pénteken

Ismerje a visszaküldési irányelveket

Az áruház visszaküldési politikájának ismerete segíthet meghatározni, hogy hol vásároljon. A korábbi tendencia, hogy az ünnepek alatt meghosszabbítják a „visszatérési napokat”, manapság egyre kevésbé. Sok kiskereskedő utánpótlási díjat és rövidebb visszaküldési időt tartalmaz. A nagy kiskereskedelmi láncok szinte mindegyike erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy bevételi elismervényt kérjen a visszaküldéshez és a cseréhez, és sokan adatbázist vezetnek azokról az egyénekről, akik hajlamosak visszaélni a visszaküldési politikával. Ha “visszaélés” listára iratkozik fel, készüljön fel a visszautasításra.

Ne felejtse el online vásárolni és később gyűjteni

Egyes forgalmazók hét napig őrzik meg termékét. Ez azt jelenti, hogy elmehetsz érte, miután a pénteki tömeg elhalt. Ezenkívül így elkerülheti a szállítási költségeket..

Most minden eddiginél fontosabb az ilyen tömegek elkerülése

tömeg vásárol fekete pénteken az áruházakból és a bevásárlóközpontokból

Ne felejtsd el a Cyber ​​Monday -t

Történelmileg a „fekete péntek” az elsődleges és a helyi kereskedelemre vonatkozott, míg a kiberhétfő volt az, amikor online kereshet néhány jobb ajánlatot. Most több pénzt költenek az internetre, mint az üzletekben, de ez nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül kell hagyni a Cyber ​​Monday -t. Egyes forgalmazók, különösen azok, akik számítógépes termékeket szállítanak, laptopokkal, asztali számítógépekkel, nyomtatókkal és egyebekkel foglalkoznak. Ha a “Fekete Péntek” alatt nem kapta meg a kívánt terméket, nézzen vissza hétvégén és hétfőn további ajánlatokért.

Jó szórakozást a pénzt takaríthat meg vásárlás közben !

Nevető lány autófegyverben fekete pénteken Hogyan vásároljunk okoskodás