Portalle dører

Inngangs- og innerdører kan forbedre den generelle oppfatningen av ethvert hjem, enten det er et privat landsted eller en leilighet. Det er derfor produsenter og forskjellige merker legger stor vekt på dem. Dører må være trygge, pålitelige, praktiske og holdbare, og i tillegg egnet for forskjellige stiler av interiør. Portalle er et virkelig funn for kjennere av utmerket kvalitet, fordi produktene av dette merket oppfyller de mest seriøse kvalitetskriteriene. Deretter vil du bli mer detaljert kjent med informasjon om dette merket, produktutvalget og kundeanmeldelsene..

Om fabrikken

Merket Portalle driver med produksjon av inngangsdører av høyeste kvalitet, som lett kan tilskrives luksusklassen. På det russiske markedet har dette merket allerede etablert seg som en utmerket produsent av forskjellige dører, det er valgt og anbefalt ikke bare av amatører, men også av ekte fagfolk i byggebransjen og designere..

Merket har solgt sine produkter i Russland siden 2000. Europeisk kvalitet og overholdelse av alle internasjonale standarder gjør Portalle til merkevaren som alltid har en ledende posisjon.

Alle Portalle -produktene er sertifisert og har passende dokumenter som bekrefter kvaliteten på varene som produseres og bruken av moderne og trygge materialer..

Ethvert dørprosjekt er utviklet av ekte fagfolk innen sitt felt, som har jobbet på dette feltet i flere år. Alle detaljer er alltid gjennomtenkt til minste detalj. Spesiell oppmerksomhet rettes mot kvalitet.

Et viktig poeng er også det faktum at fabrikken i Portalle sjekker produktene sine i et spesielt laboratorium, der en spesiell metode for termisk undersøkelse brukes i et spesielt termisk kamera. Derfor bør du ikke være redd for at dørene vil passere kald luft om vinteren eller at de ikke er tilstrekkelig lydisolerte..

Hvert år presenterer fabrikken sine forbedrede dørmodeller på spesialiserte utstillinger av byggematerialer.

For å forstå at et merke produserer verdige produkter, er det nødvendig å gjøre deg mer kjent med produksjonen. Når du lager produktene dine, bruker dette merket:

 • Laserskjæring. Ved hjelp av denne teknikken er de mest varierte og kompliserte punktoperasjonene med lerret mulig..
 • Metallbearbeiding, som gjør dørene så sterke og pålitelige som mulig.
 • Polymer belegg. Takket være ham vil kundene aldri vite om slike ubehagelige ting som korrosjon og rust på dørene, som så ofte ødelegger produktets utseende over tid..

 • Trebearbeiding. Fordi Portalle jobber med matriser, gir spesialister dem et estetisk utseende. Det er etter dette at dørene ser ut som ekte kunstverk..

Når det gjelder montering og emballering av ferdige produkter, trenger du heller ikke bekymre deg for dette. Denne prosessen håndteres også av et profesjonelt team av spesialister..

Etter den endelige innsamlingen av dørene, utføres nødvendigvis en passende kontroll av defekten, deretter pakkes produktene i en stiv eske som beskytter dem under transport.

Hvor kan man kjøpe?

Elite Portalle -dører kan kjøpes i mange butikker i hele landet, så vel som på den offisielle nettsiden til dette merket..

Portalle tilbyr en rekke dørkonfigurasjoner som kundene kan velge mellom. Dette inkluderer dimensjoner og produksjon av skreddersydde dører, farge, finish, beslag, samt muligheten til å velge hvordan de skal åpne..

Område

Blant den enorme porteføljen av Portalle -produkter finner du følgende dørmodeller:

 • For leiligheter. Slike modeller av merket er ikke bare stilige, men også pålitelige. De har nødvendigvis et spesielt låsesystem som ikke tillater inntrengere å komme inn i private leiligheter. I tillegg har disse dørene et kikkhull med full oversikt. De vil koste fra 40 til 100 tusen rubler. Prisen avhenger av konfigurasjonen og det valgte materialet. Utvalget av leilighetsmodeller inkluderer alternativer fra metall, tre og deres kombinasjoner. Linjers klarhet og korrekthet gjør slike dører vakre og moderne, de vil passe perfekt inn i leilighetene til nye bygninger.

 • Dører for landlige hytter og private hus de ser elegante og samtidig litt massive ut, men dette øker bare deres større pålitelighet. Dørene til hytta vil koste litt mer enn leilighetsdører, siden de vil kunne overleve alle værforhold, over tid vil de ikke kreve unødvendig personlig pleie eller ekstra reparasjoner og bytte av låser. Slike modeller er perfekte hvis du vil kjøpe et produkt i mange år. I tillegg vil en slik inngang absolutt ikke etterlate en enkelt gjest og husstandsmedlemmer imponert. Som dekor og i stedet for en bjelle for slike dører, kan du kjøpe en dørklokker, noe som vil være spesielt viktig i noen historiske stiler..

 • Klassiske versjoner presentert i et bredt spekter av farger, i tillegg kan du blant denne typen dører velge innvendige og utvendige paneler, innsatser og nødvendige beslag.
 • Moderne stil. Slike modeller vil passe perfekt inn i moderne hus, villaer og leiligheter. De vil se spesielt fordelaktige ut i stil med minimalisme..
 • Dører med speil vil være den perfekte løsningen for de som liker å se på seg selv før de reiser hjemmefra. Slike modeller ser uvanlige og presentable ut, mange profesjonelle designere anbefaler dem for moderne interiør.

 • Elektronisk. Jeg vil med en gang merke til at slike fasjonable og moderne dører, som er laget med tanke på avansert teknologi og dyre materialer, ikke vil være billige for kundene. Men de er ofte installert i elitelokaler og private boliger. Minsteprisen starter fra 80 tusen rubler. Slike dører er tenkt ut slik at de selv med årene ikke vil svikte eierne. De ser dyre og nyskapende ut..
 • Vanlig hvite, fargede og blanke modeller vil være en utmerket løsning for kreative personer som kjeder seg med den vanlige metallfargen.

Alle Portalle -dører er utstyrt med profesjonelle låsesystemer som garanterer den personlige sikkerheten til leilighetseierne og deres eiendom..

Du kan til og med kjøpe en fjernkontroll og et spesialkort for elektroniske dører. Beskyttelsesklassen kan også velges av kjøperen. Merket tilbyr normale, optimale, maksimale og septillionalternativer for et bredt spekter av kundens behov..

Kunde anmeldelser

Mange av de som allerede har kjøpt Portalle luksusdører gir ekstremt gode anmeldelser om dem og anbefaler dem til vennene sine.

Blant fordeler og ulemper som kundene bemerker er følgende:

 • Dørene ser virkelig bra ut for prisen. Merket tilbyr forskjellige konfigurasjoner – fra valg av dørhåndtak til tilstedeværelse av beskyttelsesplater, skjulte hengsler og gesimser. Det er veldig praktisk at du uavhengig kan “montere” og kjøpe en slik modell. Vi er også glade for muligheten til å kjøpe en dør i henhold til individuelle mål..
 • For installasjon er det best å kontakte en spesialist, bare fordi de er ganske store og det er veldig vanskelig å løfte dem på egen hånd. I tillegg er hjelp i en slik sak uunnværlig, spesielt når det gjelder elektroniske dører..

 • Selv over tid, takket være slitesterke materialer, mister ikke dørene utseendet, ruster ikke og ser ut som om de nettopp var installert..
 • Mange tror at prisene på dørene til dette selskapet er veldig høye, men samtidig bemerker kjøpere at materialene som ble brukt, designet var gjennomtenkt til minste detalj og sikkerhet kompenserer for alt dette..
 • Mange eksperter i byggebransjen snakker også positivt om dem, men samtidig sier de at det ikke gir mening å installere dem i gamle hus, de vil best passe inn i nye bygninger eller moderne hus og hytter..

Du vil lære mer om Portalle -dører i den følgende videoen..