Italienske dører for et stilig interiør

Hver person ønsker å skape en koselig atmosfære i hjemmet sitt, noe som i stor grad lettes av riktig valgt interiør, møbler og mye mer. Innerdører spiller også en viktig rolle i å skape et harmonisk, fasjonabelt og moderne interiør i et privat hus, i en leilighet eller på et landsted. Italienske dører vil være en utmerket løsning hvis det er viktig for deg at huset ikke bare gleder alle husstandsmedlemmer, men også gjester..

Designfunksjoner

Italienske dører er haute couture fra Europa hjemme hos deg. Funksjonene til slike innerdører i interiøret inkluderer følgende:

 • Enhver design av luksusdører fra Italia er gjennomtenkt til minste detalj. Slike produkter er ikke bare herlige og perfekte i utseende, men også praktiske og holdbare..
 • I seg selv er slike dører lette, men dette betyr ikke i det hele tatt at de er upålitelige, snarere her er det motsatte sant..
 • Hullene i rammekonstruksjonene til slike produkter er ofte fylt med spesiell papp, som har en utmerket lydisoleringseffekt..

 • Kjente produsenter av denne typen produkter velger de beste materialene for produktene sine. Her finner du tre, metaller og deres forskjellige kombinasjoner, som alltid ser stilige og dyre ut. Svært verdifulle og dyre treslag kan brukes som kledning. Oftest brukes tre med liten bredde, men til tross for dette anses produkter fortsatt som sterke og holdbare.
 • Dørkarmer av italienske dører kan være laget av massiv furu, noe som anses som veldig slitesterkt, mens selve døren ikke vil forringes under vekten.
 • Siden ethvert design krever spesiell oppmerksomhet, kan prisene være mye høyere enn gjennomsnittet, men over tid kan de enkelt rettferdiggjøre et slikt kjøp..

Det er også viktig å ta hensyn til det faktum at dørmodeller kan svinge, med ett eller to blader, eller de kan gli. Skyvedører er mest relevante for installasjon i bredere åpninger, samt når det er behov for å avgrense plassen i rommet.

Skyvedørkonstruksjoner kan bevege seg:

 • På åpne guider (langs veggen).
 • Ved lukket eller skjult (inne i veggen).

Skjulte glidestrukturer er oftest dyrere, siden installasjonen er vanskeligere og ofte utføres helt i begynnelsen av reparasjonen..

Produksjonsmaterialer

For produksjon av italienske dører brukes følgende oftest:

 • Solid tre, det vil si naturlig tre i bearbeiding eller limt. Det kan fungere som grunnmateriale eller kombineres med andre råvarer. Når du lager dører med slikt materiale, lager de oftest en ramme, bare noen modeller kan utelukkende være av massivt tre, men de regnes som overdimensjonerte og tunge. Imidlertid vil deres levetid glede seg, fordi de kan vare mer enn et dusin år..
 • For produksjon av dører, den såkalte finér, som er et stort utvalg av treslag. Ved hjelp av finér kan du få et ganske pålitelig og holdbart belegg. De fleste modellene er laget av dette materialet, siden det også har høye driftskvaliteter..

 • Ingen unntak og døralternativer fra MDF og sponplater. Slike modeller regnes som mer budsjettmessige sammenlignet med det samme treverket. Imidlertid kan selv slike produkter se ganske dyre og elegante ut, spesielt når de er dekket med vakker emalje..
 • Glass også veldig ofte brukt til å lage dører. Det brukes til å dekorere et bestemt område av produktet. Selvfølgelig er det også modeller av helglass laget av dyrt, slitesterkt og herdet glass. Slike alternativer anses som helt trygge og pålitelige for installasjon i et stort utvalg lokaler..

For kvaliteten på utførelsen og bruken av utprøvd og dyrt materiale, fortjener italienske dører ubetinget oppmerksomhet, siden de er visse ledere på byggematerialemarkedet..

Fra år til år produserer ulike europeiske merker nye og forbedrede dørmodeller, som presenteres på store utstillinger. Vi kan trygt si at slike produkter utvilsomt oppfyller internasjonale kvalitetsstandarder, er sikre og holdbare..

Italienske dører skiller seg fra alle andre dører med sin styrke og samtidig letthet. Ethvert produkt kan utstyres med et pålitelig låsesystem.

Fordeler og ulemper

Blant fordelene med italienske malerier er følgende:

 • Perfekt kvalitet rettferdiggjør fullt ut kostnaden for en italiensk dør.
 • Den økte etterspørselen etter produkter av denne typen skyldes også det faktum at de bruker materialer og råvarer av høy kvalitet, moderne og innovativ teknologi, samt profesjonaliteten til ansatte som arbeider hardt med hver detalj..

 • I alle stadier av produksjonen av denne typen dører utføres alltid spesiell kvalitetskontroll..
 • Uansett hvilket produkt du velger, vil det være perfekt støy og lydisolert, takket være at ingen vil høre selv subtile lyder og rasling.
 • Fordelene med italienske dører kan også tilskrives holdbarhet og praktisk. I tillegg krever de ikke spesiell og regelmessig personlig pleie. Det eneste unntaket er modeller med glass.
 • I de fleste tilfeller er slike produkter klassifisert som premium. Derfor kan tilleggsdeler og tilbehør også være dyre. I tillegg bør en profesjonell spesialist engasjere seg i installasjonen av denne typen dører, slik at produktet ikke skuffer deg og blir riktig installert..

 • Ofte brukes sjeldne dekorative materialer til dekorasjon, og noen ganger eksotiske. For eksempel kan slike dører dekoreres med krystall..
 • Dessuten regnes italienske produkter som enkle å bruke. Og i tillegg til sikkerhet, er de også miljøvennlige, noe som er spesielt verdsatt av barnefamilier..

Ulempene er kanskje mange kjøpere og fagfolk innen bygge- og interiørindustrien. veldig høye priser på italienske dører. Selvfølgelig, hvis de var billigere, ville de rett og slett ikke rettferdiggjøre alt materialet og manuelt arbeid som ble brukt. Derfor, hvis du vil kjøpe et slikt produkt, bør du forberede deg på at det kan koste en pen krone..

Men ikke alt er så ille som det kan se ut utenfra. Det finnes et stort utvalg av typer italienske dører på markedet, så folk med liten inntekt har råd til enklere modeller..

Med alt dette vil slike produkter se ikke mindre attraktive ut enn de som koster flere ganger mer..

Design dekorasjon

Enhver italiensk dør, riktig valgt for et bestemt interiør, vil definitivt bli høydepunktet. Hun vil glede ikke bare beboerne, men også alle gjestene som kommer..

Utformingen av lokalene utføres ved hjelp av spesialister, som også er engasjert i valg av passende dører. I dette tilfellet vil interiøret sikkert preges av sin raffinement og økt komfort..

Kunstig alderen italienske dører vil være et utmerket tillegg til det klassiske interiøret. Det er best å være oppmerksom på alternativer i lyse nyanser av tre, hvit, krem ​​og melkefarger med litt innredning vil se veldig fordelaktig ut.

I tillegg er slike produkter egnet selv for små rom, siden de vil gjøre plassen visuelt større..

Premium italienske dører ser veldig attraktive ut i moderne stil. Her er det best å velge mørkere nyanser av modeller laget av naturlig tre, noe som kan understreke all sofistikert av denne stilen i interiøret. Dører med glassmalerier eller frostet glass kan også se luksuriøse ut. Blant det enorme sortimentet av dørmodeller for denne stilen, kan du sikkert finne de som vil dekorere hjemmet ditt best..

Elite europeiske dører har alltid fortjent oppmerksomhet. De er klassikere som vil passe godt til et stort utvalg av stiler..

Jeg vil være spesielt oppmerksom på glassdører, som ennå ikke har blitt kjedelige for kundene. Modeller av slike dører kan i stor grad diversifisere et moderne eller klassisk interiør.. Når du velger dem, bør du ta hensyn til følgende punkter:

 • Formen. Det kan være den enkleste eller mest intrikate geometriske. For barokk interiør er italienske dører med speil og dekorert med uvanlige bindinger perfekte..
 • Et stort utvalg av modeller tilbyr et utvalg av teksturalternativer. Glass kan være helt glatt og matt, med en rekke mønstre og design, eller med en speileffekt.
 • Fargen på glasset på dørene spiller også en stor rolle. Den kan lages i hvilken som helst nyanse – den kan være en “solid” farge eller glassmosaikk fra en rekke blandede nyanser.
 • Som dekorasjon kompletteres glass ofte med andre elementer, for eksempel støping, smiing, dekorert med forskjellige krystaller og mange andre dekor..

For å velge riktig skygge på døren til interiøret, som vil være i harmoni med gulv og vegger, må man huske på at:

 • Lyse nyanser av tre, som aske og champagne, samt andre nakne og sandfarger vil passe godt til et gulv som vil være minst en tone mørkere. Når det gjelder veggene, bør de i dette tilfellet være i veldig rike og mørke farger, for eksempel i brun, sjokolade eller burgunder, og forskjellige mønstre vil også være veldig nyttige.
 • Hvis interiøret ditt har vegger i nøytrale farger, er italienske dører best å velge en kontrastfarge, for eksempel alder, kirsebær eller mørk valnøtt..
 • Men veldig mørke nyanser av dører kan mest gunstig understreke lyse vegger og mørkere gulv. Sørg for å ta hensyn til fargene på det gamle treet..

Hvis du leter etter noe som er mest allsidig for interiøret ditt, så er en hvit italiensk dør det perfekte valget. Et slikt produkt er egnet selv for et lite rom. En hvit dør kan skape en koselig og luftig atmosfære, spesielt hvis veggene er malt i pastellfarger, som blekrosa, krem, mynte eller vanilje..

For å skape en spesiell kontrast, kan den hvite døren fortynnes med svart kant på veggene eller andre rike og lyse nyanser..

Hvis du vil fremheve interiøret ytterligere i hvite eller lyse farger, foretrekker du dører med kontrasterende glassmalerier eller andre lyse dekorative elementer..

Ikke glem det også dørtilbehør er også av stor betydning for interiøret. Beslag er et elegant tillegg til enhver italiensk dør. Håndtak fortjener spesiell oppmerksomhet, spesielt hvis de er stilisert i antikk stil. Metallalternativer fra forskjellige legeringer vil være en utmerket løsning for elskere av minimalisme. Dørhåndtak, som er innlagt med forskjellige miniatyrkrystaller eller krystall, ser også veldig dyre ut..

Produsenter på et øyeblikk

I dag tilbyr mange kjedebutikker med møbler og byggematerialer originale italienske dører som oppfyller internasjonale kvalitetsstandarder og har passende lisenser. Og mange selskaper i vårt land opererer under en italiensk lisens for salg av et eller annet produkt..

En av markedslederne er merkevaren Italon. Hun presenterer et bredt spekter av italienske dører. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot inndatamodeller. De er veldig pålitelige, trygge og preget av sin unike design. Ved produksjon av dører bruker merkevaren bare utprøvde materialer og dyre metaller. Italon lanserer også årlig nye og oppdaterte samlinger, blant hvilke du finner luksuriøse innerdører..

Sørg for å ta hensyn til samlingen “Vogue” fra dette merket, som presenterer modeller av dører med teksturert finér og 3D -effekt.

Elite dører fra Italia fra produsenten Mario Rioli regnes som enestående, deres sortiment og raffinement vil glede selv de mest kresne kjøperne som leter etter dørene til leilighetene sine. Store samlinger lar deg velge akkurat det du trenger.

Jeg vil også merke til at mange merker og produsenter ofte involverer fremtredende designere i prosessen med å lage dører, takket være at produktene blir som kunstverk. I tillegg er det viktig at alle italienske dører, spesielt fra kjente merker, får mange positive tilbakemeldinger. De er også anbefalt av mange designere, dekoratører og konstruksjonsfolk..

Selvfølgelig, når du planlegger å kjøpe ekte italienske dører, må du være forberedt på at prislappene for dem ofte starter på 50 tusen rubler, men selvfølgelig vil alt avhenge direkte av selskapet du vil kjøpe produktet fra. På en eller annen måte kan du kjøpe en modell for 25 tusen rubler, det viktigste er alltid å velge og inspisere produktet uavhengig og personlig, fordi svært lave priser på elite byggematerialer og så videre noen ganger kan indikere et ekteskap. Vær forsiktig.

Hvordan skiller italienske innerdører seg fra andre analoger? Svaret venter på deg i neste video..