Dører “stål”

Dører

Dører “Stal”, som er produsert av et stort Moskva -selskap, inntar trygt en ledende posisjon i inngangsdørmarkedet. Basert på mange års erfaring med bruk av den siste utviklingen innen beskyttelse og sikkerhet, samt bruk av materialer av høy kvalitet i produksjonen, har selskapet lansert produksjon av pålitelige, holdbare og vakre dører som er i fortjent etterspørsel og har mange positive anmeldelser..

Funksjoner og fordeler

Produktene produsert av Stal har en rekke positive egenskaper inngangsdørene til denne fabrikken er i stor etterspørsel av forbrukerne:

 • Bruken av høykvalitets og pålitelige komponenter fra de største innenlandske og europeiske produsentene lar oss produsere produkter av høyeste kvalitet og gi en garanti for hver modell i opptil 10 år;
 • Et stort utvalg av dører til forskjellige formål, et bredt spekter av farger og forskjellige utførelser lar deg velge et produkt for ethvert rom;

 • Produksjonen av dører i alle ledd er underlagt streng kvalitetskontroll av ansatte i den uavhengige kvalitetskontrollavdelingen, som lar oss produsere produkter som oppfyller alle standarder og krav til disse produktene;
 • Bruken av vår egen patenterte utvikling og hele produksjonssyklusen på ett sted bidrar til produksjon av slitesterke dører av høy kvalitet og fravær av defekter;
 • Høy klasse sikkerhet og innbruddsmotstand, som oppnås ved bruk av pansrede plater, låser med det høyeste beskyttelsesnivået og en spesiell måte å installere dørkarmen ved hjelp av betongteknologi.

Varianter

Firmaet “Stal” produserer et stort antall inngangsdører, forskjellige i type, størrelse og formål. Leilighetsdører er presentert i følgende modeller:

 • “Stal-35”. Økonomiklasse -modell med standard sikkerhetsfunksjoner og begrenset utvalg av utførelser. Ytterligere stålplater forsterker låsesonene, beskytter sylinderen, det er anti-flyttbare pinner, mineralull brukes som varmeapparat, og pulversprøytning påføres boksen og enden av lerretet. Et kikkhull er installert, det er to tetningskretser, hengslene er utstyrt med lagre. Tre typer låser kan installeres, forskjellige i pris, noe som endrer den endelige prisen på produktet. Strukturen er forsterket med tre vertikale og horisontale avstivere, tykkelsen på stålplaten er 2 mm. Ofte brukt til kontorlokaler;
 • “Stal-45”. En budsjettmodell med et stort utvalg av dekorative utførelser. Låsen er beskyttet av 5,5 mm stål og er skjult i en lomme med forsterket struktur. Døren er utstyrt med fire avtakbare pinner, et nødvendig sett med rustningsplater, to horisontale og vertikale avstivningsribber. Tykkelsen på stålplaten er 1,5 mm. Tilgjengelig i forskjellige størrelser: bredde – fra 900 til 980 mm, høyde – fra 2050 til 2100 mm. Passer for både en leilighet og et kontorlokale;

 • “Stal-65”. Et produkt i toppklasse med økt innbruddsmotstand og beskyttelse. Den er produsert i modifikasjoner “OTs” – modeller laget av galvanisert stål, noe som øker levetiden og gjør produktene motstandsdyktige mot atmosfæriske fenomener. Låsene er beskyttet av 10,5 mm stål, anti-release pins er skjult. Bladets tykkelse er 2 mm, tilstedeværelsen av en dobbel ramme rundt omkretsen, produseres i bredder fra 86 til 104 cm, høyder fra 2 til 2,40 m. Bæringsløkker, forsterkede ribber og høy pålitelighetslås gjør denne modellen sterk og varig. Passer til kontorbruk;.
 • “Stal-100”. Premium dør med de høyeste sikkerhetsnivåene og et bredt utvalg av innredningsmuligheter. Når du kjøper et produkt, utstedes et sertifikat der produksjonsfirmaet bærer økonomisk ansvar ved et innbrudd. Det er mulighet for å bestille en modell laget av galvanisert stål. Låsen er beskyttet av 12,5 mm stål, og rustningsplaten og 6 pinner som forhindrer innbrudd vil på en pålitelig måte beskytte rommet mot inntrengning. Bredde – fra 90 til 106 cm, høyde – fra 2 til 2,4 m. Døren er vakker i utseende og har høye støy- og varmeisoleringsegenskaper. Tetningen er laget av en myk skumgummikontur og beskytter rommet på en pålitelig måte mot fremmed lukt, støy og kulde.

Modifikasjon “Stal-100 Safe” er den mest holdbare, kraftige og innbruddsbestandige modellen.

Selskapets spesialister har utviklet og produsert produkter som er egnet for bruk i gateforhold, som ikke krever en varm vestibyl eller et beskyttende visir. Følgende modeller er beregnet for installasjon i landhus og hytter:

 • “Stål 150T”. Ved fremstilling av døren brukes den nyeste teknologien, som sørger for et termisk brudd på profilen, noe som resulterer i at varmetapet reduseres betydelig. Modellen har blitt vellykket testet ved Research Institute og mottatt en testrapport med betegnelsen høyeste klasse varmeoverføringsmotstand. Låsen er pålitelig beskyttet av 12,5 mm stål, produktet er laget av fuktresistente materialer og utstyrt med ekstra støyisolerende elementer. Tykkelsen på metallplaten er 2 mm, hengslene er utstyrt med lagre, rammen er forsterket med to vertikale og tre horisontale avstivere;

 • “Stal-50”. Døren til en spesiell design er beregnet på trehus, der sesongmessig bevegelse av tømmer er mulig. Forsterket ramme og store dimensjoner vil være en utmerket løsning for installasjon i slike ikke-standardrom. Grunnlaget for rammen er en stålprofil med en rektangulær seksjon, tykkelsen på stålplaten, som kan være skuddsikker på forespørsel fra kunden, er fra 2 til 3 mm. Dørkarmer av Stal-50-modellene er også tilgjengelig i forsterket versjon. På grunnlag av denne modellen er det etablert produksjon av skuddsikre dører med et tomt dørblad eller med skuddsikkert glass med en tykkelse på 50 mm. Pansrede plater i 2-4 klasse er i stand til å motstå skudd fra TT og AKM. Dører er tilgjengelige i bredder fra 70 til 98 cm og høyder fra 150 til 253 cm.

På grunn av muligheten for å kjøpe produkter for ikke-standardåpninger, kan slike modeller installeres i forskjellige institusjoner og kontorer..

I tillegg til tradisjonelle modeller, produserer selskapet følgende spesialiserte produkter:

 • Gjennomsiktige dører laget av plater i rustfritt stål med glass på 90% av bladoverflaten. Produktene har frostbestandige, brannsikre og høye beskyttende egenskaper. De brukes til butikker, kjøpesentre, offentlige institusjoner og landsteder. Noen modifikasjoner kan brukes til installasjon i interiøret på medisinske, kontor- og utdanningsinstitusjoner;
 • Dør “stål-usynlig” laget i form av et stort speil, og dermed maskere et hemmelig rom eller en nødutgang. Den er produsert på grunnlag av “Stal-65” og har høye sikkerhets- og beskyttelsesegenskaper som ligger i basismodellen. Enbladet dør, beregnet for innendørs bruk, mineralull brukes som varmeapparat;

 • Branndør. Denne modellen er i stand til å opprettholde integriteten til kabinettet og varmeisoleringsegenskapene i en time. Brannmotstanden til produktet er EI-60, som bekreftes av de nødvendige sertifikatene. Denne indikatoren gjør at modellen kan brukes både i boliger og offentlige rom. Produktet er belagt med en pulversammensetning, utstyrt med tetninger mot varm og kald røyk, dørkarmen og bladet er laget av galvanisert stål;
 • Teknisk dør. Modellen er beregnet for bruk i kontorlokaler som ikke krever høy grad av beskyttelse og sikkerhet: i fyrrom, elektriske kontrollrom, fyrrom og vestibuler. De er laget av vanlig, galvanisert eller rustfritt stål, avhengig av stedet for den tiltenkte installasjonen. Produkter i rustfritt stål har et estetisk utseende, de er hygieniske og har korrosjonshindrende egenskaper. Brukes i laboratorier, apotek, medisinske institusjoner som en innerdør og i offentlig catering.
 • Doble dører installert i rom med store åpninger. Produsert på basis av “Stal -100”, -50, -65 og -35. Dører av denne typen kan ofte sees i lagre, produksjonshaller, kontorsentre, butikker, landsteder og vestibuler av boligbygg..

Etterbehandling og innredning

Designerne av Stal -selskapet har utviklet mange alternativer for etterbehandling og dekorering av dører med forskjellige materialer og bruk av moderne teknologi. Dette lar deg velge et produkt som harmonisk passer inn i ethvert interiør, både interiøret og fasaden. For å gi produktet et estetisk og vakkert utseende, brukes forskjellige typer dekorative materialer..

Fiberparallell – flerlags kryssfiner, finert med eik, med det første laget av eik mellom kryssfinerlagene, og det andre – på den ytre frontflaten. Etter fresing av panelet blir det midtre eikelaget synlig, noe som skaper en imitasjon av dørdekorasjon med naturlig eiketre.

Panelet “Lux” består av fire lag med kryssfiner og har en tykkelse på 44 mm, er utsatt for toning og fresing.

Modell “Veneziana” har en tykkelse på MDF fra 8 til 16 mm, er frest og patinert. Paneler basert på skipsfiner er dekorative overlegg som er frest og finert med forskjellige treslag. Dette er fuktresistente modeller som er laget i et bredt spekter av farger..

Laminerte MDF -paneler er tilgjengelige med en tykkelse på 8 og 16 mm, frest til forskjellige dybder, og en PVC -film som etterligner et tremønster brukes som laminator.

Et glatt eller frest malerbart panel er laget av MDF eller marin kryssfiner. På grunn av den økte motstanden mot atmosfæriske midler kan den installeres på en utvendig inngangsdør.

I tillegg til paneler brukes også andre typer dekorative stålduker, for eksempel etterbehandling med massiv aske eller eik. Det ser veldig imponerende ut, understreker eiernes gode smak og rikdom..

Treet er impregnert med en spesiell forbindelse, hvoretter det får fuktavvisende egenskaper og kan brukes som dekorasjon for gatedører. På lyse fargetoner er avvik i treets konstruksjonsmønster merkbart på grunn av montering av panelet fra individuelle stenger.

Etterbehandling med høy lakk har blitt populær i det siste. Overflaten på panelet utsettes for kompleks behandling, som et resultat av at det blir blankt, nesten speilet, men samtidig ser tremønsteret av massivt tre eller finér ut som om det er under glass. Dette produktet ser veldig imponerende ut..

Dekorering med en glassenhet “Light Tunnel” er en veldig imponerende type dekorasjon med installasjon av en speilglassenhet, inne i hvilken det er fargede dioder, når den slås på, oppnås en tredimensjonal effekt av lys som trekker seg tilbake i avstanden.

Metallfinish inkluderer dekorasjon med plater og nagler i kombinasjon med kunstig alderen lerret eller dekorasjon med metallplater med pregede ornamenter. Finishen med lister av en matt eller blank nyanse ser uvanlig ut, som utføres på paneler laget av kryssfiner, samt på finert eller malt MDF -overlegg..

“Relief” – etterbehandling, som utføres ved å påføre en spesiell type gips direkte på stålplaten og tar utseendet på gammelt tre. Den brukes bare på utsiden av døren, fukt- og frostbestandig. Brukes på modellene “Stal -50”, -65, -100 og -150.

Dekorasjon med et enkelt eller tonet speil utføres på paneler med fresing, glatte eller fiberparalleller.

Speilet er installert direkte i paneloppsettet. Doble vinduer i dørblader brukes i kombinasjon med dekorative gitter, som i tillegg til dekorasjon også pålitelig beskytter glasset mot skader og hjemmet mot uønsket penetrasjon.

Dekorasjon av glassmalerier er en ny retning for å dekorere dørpaneler. Det er flere alternativer for glassmalerier: i kombinasjon med en glassenhet, med en lystunnel og et speil. Gjennomsiktige, raspede og sandblåste glassmalerier brukes også..

Anmeldelser

Stålprodukter er etterspurt og har mange positive kundeanmeldelser. Tilstedeværelsen av et stort modellutvalg og en bred fargepalett av produserte produkter er notert. En gjennomtenkt prispolitikk lar deg kjøpe både modeller i eliteklasse og helt budsjetteksempler. Det gjøres også oppmerksom på høy kvalitet og pålitelighet av dører, tilgjengeligheten av en garanti og lang levetid på produkter, styrken på beslagene og en rekke design..

Hvordan velge?

Når du velger en dør, må du først og fremst bestemme beskyttelsesklassen og sikkerhetsnivået, som direkte avhenger av forholdene der produktet skal brukes. For banker og butikker trenger du modeller av det høyeste nivået av innbruddsmotstand, og som en vestibylør til inngangen til en bygård er et produkt med en gjennomsnittlig beskyttelsesklasse ganske passende.

Det kalde klimaet krever kjøp av dører med høye varmebesparende egenskaper, og for innvendige rom er spesielle tekniske produkter uten rustning og med enkle låser egnet. Etter å ha bestemt deg for typen, kan du begynne å velge en dekorativ finish, med tanke på temperaturforholdene for bruk og sannsynligheten for mekanisk belastning. Dette lar deg velge et produkt med enten et dekorativt overlegg eller et anti-vandal pulverlakk..

Jerndører til firmaet “Stal” fungerer som pålitelige vakter i lokalene som er betrodd dem og er utsøkte dekorasjoner for ganger, haller, korridorer og bygningsfasader..

I denne videoen finner du en oversikt over de mest populære dørene i serien, STAL-65.