Dører “Sophia”

Siden dører er det første folk ser før de kommer inn i et rom, vil den stilige og trendy innredningen inne ikke gjøre et elegant inntrykk hvis døren ikke matcher det. Noen av de mest slående eksemplene på dører er produktene fra fabrikken i Sofia. Dette er Hot Couture -produkter på dørmarkedet, hvis nivå er anerkjent i hjemlandet for høy design – i Italia..

Særegenheter

Sofia-fabrikken lager skreddersydde moderne, presentable dører for eliteinteriør. Disse dørene er laget av importerte italienske materialer, utviklet i vårt eget designlaboratorium Sofia lab og bestå den høyeste kvalitetsstandarden.

Kjente designere fra Italia samarbeider kontinuerlig med fabrikken:

 • Garcia Cumin er forfatteren av Sofia -stilen siden 2012;
 • Franco Poli – en av professorene ved Venice Academy of Arts;
 • Riccardo Giovanetti – forfatteren av selskapets utstillingslokaler, som også representerer fabrikkens utstilling på Trienalle Art Museum (Milano);
 • Egidio Panzera – utvikleren av hovedstilretningene “Sophia”.

Det er tilstedeværelsen av kjente navn i designverdenen på selskapets ansatte som gjør det mulig å snakke om eksklusivitet og anerkjennelse av produktene til dette innenlandske merket. I dag kan du finne analoger av noen dørblader og materialer produsert av fabrikken i Sofia. På det russiske markedet er det imidlertid ingen produsent som kan gjenta designfunnene, fargegjengivelsen av produkter og kvaliteten på beleggene som er knyttet til dette merket..

Siden levetiden til døren i stor grad påvirkes av kvaliteten på installasjonen, har ingeniørene på Sophia -fabrikken utviklet en unik teknologi for å lage dørkarmen av forskjellige materialer praktisk talt på en nøkkelferdig basis, det vil si med kutt, montering av spor og bearbeidede kanter av platebånd. Et trekk ved produksjonen av dørene “Sofia” er også det faktum at hengsler og låser på dørblad installeres direkte på fabrikken. Dermed er døren kjøpt av kjøperen nesten helt klar for installasjon..

Visninger

Moderne trender innen innredning har ført til fremveksten av interessante tekniske løsninger som lar deg spare plass ved å forlate den tradisjonelle tilnærmingen til å åpne dører..

Fabrikk “Sofia” tilbyr følgende fasjonable design av dørsystemer:

 • Skyvedører, som presenteres i følgende varianter:
  1. Dører – “blyanthus”, hvor lerretet under åpning beveger seg inne i dørkarmen, innebygd i veggen;
  2. romdører som har en skjult modifikasjon fra denne produsenten, hvis mekanisme er skjult bak en dekorativ veggboks;
  3. “Magic”, et særtrekk som er arrangementet av guider i dørbladet, som gir inntrykk av å skyve døren gjennom luften;
  4. “Mystery”, som skjuler mekanismen til det mobile systemet inne i dørbladet, og etterlater for betrakteren bare en aluminiums dekorativ stripe, som er den øvre guiden;
  5. Foldedør, også kalt “kompakt” eller “trekkspill”. Denne døren er utstyrt med en mekanisme som gjør at dørbladet brettes i to like halvdeler og sparer brukbar plass..
  6. Dør- “bok”, når den åpnes, som monteres inne i døråpningen i to asymmetriske deler og beveger seg til siden takket være en skjult mekanisme.
  7. Roto eller roterende dør, når den åpnes, forblir døren i åpningen og beveger seg vinkelrett på en av sidene.

  • Dører som erstatter den innvendige skilleveggen. Det kan være fra to til fire lerreter – dette er den såkalte “kaskade av skyvedører”, som, når den åpnes, beveger seg inne i døråpningen ved hjelp av de øvre føringene og en mekanisme gjemt i lerretene.

  • “Usynlig”, eller skjulte dører, som ofte blir referert til som “usynlige”. Slike strukturer er installert i en spesiell kopplan boks, i flukt med veggen og uten bruk av platebånd.

  • Klassiske eller svingdører.

  Dimensjoner

  Dørblader fra Sofia -fabrikken kan lages i henhold til både EUs standarder og GOST fra Den russiske føderasjonen. Dette betyr at de kan ha vanlig høyde på 2100 mm i EU, og produseres i bredder fra 600 mm til 900 mm. For døråpninger med russiske dimensjoner kan du velge dører med en høyde på 1900 mm eller 2000 mm og en minimumsbredde på 550 mm.

  Dermed kan kjøperen om ønskelig velge følgende dimensjoner på dørbladet:

  • 550 mm / 1880 mm;
  • 600 mm / 1900 mm;
  • 600 (900) mm / 2000 mm;
  • 600 (900) mm / 2100 mm.

  Et trekk ved dette merket er produksjon av dører med en høyde på 2300 mm. For noen samlinger er det også mulighet for å produsere et dørblad med en bredde på 1000 mm. I Skyline-samlingen kan høyden på dørbladene nå 3500 mm, og dermed opptar døren hele høyden på veggen og når taknivået, utvider plassen og skaper ikke-standard designmessige proporsjoner for besøk.

  Det er mulig å kjøpe dørpaneler av ikke-standardstørrelser, dette punktet bør diskuteres i tillegg når du bestiller. Siden dataene kan variere for hver samling, er det tilrådelig å bli enige om en stilløsning, selv når du skal sette opp døråpninger. Dørbladets tykkelse er 35 mm.

  På nettstedet til selskapet “Sofia” er det en mulighet til å kontakte en leder som vil gi anbefalingsark for alle alternativer for dørsystemer eller innvendige dørpartisjoner.

  Materialer

  Kjernen i utformingen av dørbladene til Sophia-merket er LVL-tømmer, som er et moderne byggemateriale laget av finert finert tre. På grunn av det store antallet pressede finerlag og tverrsnittet av trefibre i hvert lag, viser dette materialet seg å være veldig holdbart og overgår massivt tre i fysiske og mekaniske egenskaper..

  Dørbunnen er belagt med et materiale som HDF (høyfast fiberplate), som erstatter vanlig MDF fra denne produsenten. HDF foretrekkes nettopp på grunn av dens høyere tetthet, siden dette materialet når det gjelder andre indikatorer ikke lenger skiller seg fra MDF, og er like miljøvennlig.

  Spesielt bemerkelsesverdig er beleggsmaterialene som brukes til kledning av dørpaneler:

  • Finér, som er et tynt snitt av verdifulle treslag. Sophia -fabrikken bruker fin ask i hvit ask og eik, som er valgt for “skjorten” på hver dør ved hjelp av en datamaskin, slik at nivået av matchning i skygge og struktur er ideelt.

  • Cortex, hvis navn betyr “bark”. Sophia er den eneste russiske produsenten som jobber med ekte cortex, som er polypropylen av høy kvalitet og produseres i Japan. Eksklusiv japansk cortex har rike nyanser og et høyt styrkenivå på grunn av det ekstra belegget.

  Dører i en slik cortex er ikke redde for kjæledyrs klør, fuktighet og formidler perfekt mønsteret og teksturen til et levende tre. Samtidig er japanskprodusert cortex anerkjent som miljøvennlig og brukes i medisin og i næringsmiddelindustrien..

  • Akrylat, som er en lakk produsert på grunnlag av akryl, men med noen forskjeller, for eksempel økt styrke og skjulekraft.

  • “Silk”, som er et etterbehandlingsmateriale, føles og ser identisk ut med det virkelige stoffet. Dette belegget ble utviklet og produsert i Tyskland, og har, i tillegg til en edel glans, rik farge og høy styrke, som gjør at det kan brukes til etterbehandling av dørblad..

  Glass brukes ofte som innsatser i Sophia dørblader. Den kan være forskjellig i farge, avfaset eller gravert. Glassets styrke sikres av særegenhetene ved strukturen, siden produsenten bruker en så moderne utvikling som glass-triplex. Tilstedeværelsen av en spesiell film mellom to lag herdet glass styrker den i tillegg og forhindrer at fragmenter sprer seg selv ved direkte støt. Glassalternativer kan variere:

  • Matt;
  • Gjennomsiktig;
  • Speilet;
  • Glass satinato;
  • Glansede speilbriller.

  Farger

  Dekning av dørblader laget på Sofia dørfabrikk kjennetegnes ved en spesiell gjenkjennelig eleganse. Dette inntrykket er et resultat av et grundig arbeid fra designere og teknologer. Utviklingen av noen nyanser av finér kan ta opptil seks måneder, men resultatet som ble oppnådd til slutt viser seg å være eksklusiv, siden det ikke vil være mulig å finne lignende nyanser fra andre produsenter.

  Farger der finerte dørblader presenteres:

  • Eik kan være:
  1. rustikk;
  2. bleket;
  3. naturlig;
  4. lys;
  5. ombre eik;
  6. glam;

  • Ask er malt i følgende farger:
  1. Hvit;
  2. beige;
  3. svart;
  4. beige.

  • Følgende finernavn er unike:
  1. kantate;
  2. habanera;
  3. barokk;
  4. rapsodi;
  5. eklektisk
  6. bleckdandy;
  7. landet og mange andre.

  • Det innovative cortex -materialet er tilgjengelig i farger som etterligner barken av naturlig tre eller forskjellige overflater:
  1. Sandal;
  2. Wenge;
  3. Canaletto valnøtt;
  4. Hvit lønn;
  5. Jersey;
  6. Sengetøy osv..

  • Akrylatbelegg kan ha farger:
  1. Karneol (blank lakk);
  2. Jasper;
  3. Opal eller elfenben;
  4. Klassisk hvitlakk.

  • En uvanlig, spektakulær overflate kalt silke er tilgjengelig i følgende nyanser:
  1. Svart silke;
  2. Silkegrå;
  3. Askesilke.

  • Fargevalgene på glasset som brukes til innsatsene er veldig interessante. På forespørsel fra kunden kan du installere gjennomsiktig, ugjennomsiktig, speil eller frostet (satinato) glass med følgende nyanser:
  1. Bronse;
  2. Sølv;
  3. Sølv-bronse;
  4. Svart

  Alle elementene i dørkarmen og sokkelen er laget i samme farge og tekstur som selve dørbladet, noe som skaper et enkelt harmonisk element i interiøret.

  Som er bedre?

  Det er ganske vanskelig å avgjøre hvilken av Sofia -dørmodellene som er best, siden kvaliteten på utførelsen er på et høyt nivå for hvert produkt av dette merket, og stilløsningen avhenger av preferansene til den enkelte kjøperen.

  For å lette valget tilbyr produsenten dørblad, hvis design er utviklet innenfor rammen av komplette samlinger.. Hittil har dette merket opprettet 8 samlinger:

  • Et særtrekk ved dørbladene i “Original” -samlingen er vertikale glassinnsatser, som kan ha forskjellige bredder..
  • “Classic” kjennetegnes ved panelinnsatser, som kan være enten tre eller glass. Forholdet mellom innsatser er unikt, det samme er formene de er laget i.
  • “Rainbow” – disse er fargede dører dekket med lyst akrylat og har ikke innsatser.
  • “Regn” – dette er tredimensjonale tegninger på et glassark, som etterligner de flytende regnstrømmene. Slike dørblader med innsatser er unike og produseres bare av dette merket..
  • “Manigliona” er representert av unike lerret, som som dørhåndtak har en elegant formet finish som blir til en dekorativ stripe. Dette er Hot Couture -dørene.

  • “Smart” representerer dørblad med en tverrgående finérretning. Elegante glass- eller speilinnsatser er også plassert på tvers av dørbladet.
  • “Rainbow” – disse er fargede dører dekket med lyst akrylat og har ikke innsatser.
  • Skyline tilbyr dørdesign som ikke er begrenset i høyden. Slike høye dører kan nå taket eller ha en lengde som er praktisk for kjøperen..
  • “Crystal” er forfatterens samling av designstudioet Garcia Cumini Associati. Disse dørene er dekorert med et innovativt silkebelegg, de kombinerer aluminium og tre..

  Hvordan velge?

  Innovasjonene som skiller inngangssystemene til fabrikken i Sofia inkluderer vår egen utvikling og patenter som brukes ved produksjon av døråpnere. Du kan bli bedre kjent med dem i utstillingslokaler åpnet av dette merket, og erstatte tradisjonelle salongbutikker.

  Et trekk ved presentasjonen av dørsystemer og skillevegger i utstillingslokalet er deres presentasjon i forskjellige interiører, noe som i stor grad letter valget, siden kjøperen kan se det valgte produktet i alle mulige presentasjonsalternativer. Klienten vil kunne kjøpe en dør eller skillevegg i hvilken som helst av stilløsningene:

  • Høy design interiør;
  • Samtidsstil;
  • Gammeldags stil;
  • Klassisk stil;
  • På skandinavisk;
  • Myk luksusstil.

  Kjøperen kan tilbys et dørblad for maling, ulike alternativer for foldedører, skyvepartisjoner, samt edle dobbeltbladede dører. Alle håndtak og hengsler er allerede tatt i betraktning når du lager denne eller den modellen, parketten til det samme firmaet og sokkelen er tilpasset døren, derfor kunden er frigjort fra behovet for å løse disse problemene uavhengig. En slik systematisk tilnærming til valg av dører er unik på hjemmemarkedet for disse produktene..

  For øyeblikket er en slik tjeneste tilgjengelig for kundene. utelukkende i store byer. I tilfelle kunden ikke har mulighet til å besøke utstillingslokalet personlig, er det fornuftig å bruke selskapets nettsted, som presenterer en detaljert produktkatalog, som inneholder all informasjon som er nødvendig for å velge. Når du besøker nettstedet, er det verdt å ringe representantene for selskapet og personlig diskutere interessepunkter. Levering av produktet til regionene kan bestilles enten direkte fra produsenten eller gjennom et nettverk av forhandlere.

  Gjennomganger og reparasjoner

  Når du ser på vurderingene på dørene til Sofia -fabrikken, er det første du kan ta hensyn til, det enorme antallet. Dette faktum snakker i det minste om et betydelig salg og popularitet for produkter av dette merket..

  Det er både positive og negative anmeldelser blant anmeldelsene. Positive tilbakemeldinger er veldig merkbare om et sett med dører med teleskopiske platebånd. Fra forfatterne rapporterer at i 5 års drift skjedde ingenting med låser, dørblader og glass, og de ser ut som nye, til tross for tilstedeværelsen av et lite barn eller dyr i leiligheten. Siden platebåndene til en av dørkarmene merkelig beveger seg bort fra veggen, er det imidlertid fortsatt spørsmål til produsenten..

  Flere anmeldelser er klart negative, der dørene kalles “papir”, og hevder at de er laget av presset papir. Siden LVL-tømmer er angitt i katalogene til selskapet som rammemateriale, oppstår spørsmålet om de rasende kjøperne har skaffet seg kopier av et kjent merke. Det er også blant anmeldelsene klager på forhandlers arbeid i regionene og råd, spør på selskapets nettsted adressene til offisielle representasjoner, for ikke å kommunisere med skrupelløse leverandører.

  Reparasjon av finér eller lakk, som de sier i anmeldelser, forårsaker ingen problemer. I det første tilfellet brukes voksmasse for å fjerne riper, i det andre er flekken dekket med en spraylakk. I tilfeller der glasset er løst i døren, må du kontakte reparasjonsspesialister, siden selskapet ikke utfører reparasjoner. I tilfeller der garantiperioden for produktet ikke er utløpt, erstatter produsenten imidlertid den løsne døren med en ny..

  De fleste kjøpere som har installert dørene til dette selskapet er fornøyd med kvaliteten og utseendet, og bemerker at de ser dyre ut og gjør et godt inntrykk på gjestene. “Italienske dører til russiske priser” – slik kan Sofia -dørene generelt beskrives, etter anmeldelser å dømme

  Alternativer i det indre av leiligheten

  En helhetlig tilnærming til valg av dørkonstruksjoner og interiørdesign gjør det mulig å skape et harmonisk og balansert interiørrom i rom dekorert med dører fra Sofia -fabrikken. På grunn av det store antallet kombinasjoner av farger og teksturer i belegget, kan dørbladene til merket “Sofia” velges både for klassiske interiøralternativer og for etno- eller technostiler..

  Elegant dørblad fra kolleksjonen “Smart”, utført i en moderne stil, absolutt funksjonell. Ugjennomsiktige glassinnsatser er ikke bare et dekorativt element, de lar deg avgjøre om lyset er tent i rommet, og følgelig om noen er der. Et ekstra pluss er det faktum at takket være glasselementer ser døren lettere ut, den ser ut til å slippe luft gjennom seg selv og passer perfekt inn i interiøret i stil med minimalisme.

  Det tverrgående arrangementet av innsatsene og fineren på dørbekledningen komplementeres ideelt med rektangulære lamper på trappetrinnene og designerstoler med en uvanlig form.

  Samlingsdør “Skyline”, dekket med et vakkert navngitt rustikt eikefiner, er også godt utelukkende i moderne interiør. Den uvanlige overflaten understreker de ikke-standardiserte dimensjonene til dørkonstruksjonen, som vil være passende i et loftstil-soverom eller i en stue innredet i en høy designstil.

  Soft Luxury er en stil som er en moderne utførelse av modernitet. Dette er stilen på dørblader fra samlingen. “Regn”, som er dekorert med vertikale glassinnsatser som etterligner de flytende regnstrømmene. En slik dør vil være passende både i interiøret i en utsøkt stue, og som en dobbel skillevegg på soverommet. Velvalgte fargekombinasjoner vil understreke smaken til eierne av lokalene, og det unike ved dørbladdesignet vil ikke etterlate noen tvil om deres forkjærlighet for luksus.

  Oversikt over fabrikkdører "Sophia" se neste video.