Noi tendințe în dormitor pentru 2021

Se apropie sfârșitul anului și ne gândim deja la rezoluțiile noastre bune pentru 2021! Printre acestea – aceea de a schimba mobilierul din dormitor. Această piesă este simbolul intimității noastre, al grădinii noastre secrete și al vieții noastre amoroase. Deci, am putea la fel de bine să-l transformăm într-un spațiu care să umple trup și suflet! La Livingo puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru ao crea: canapele confortabile și paturi de designer, dar și mobilier și dulapuri de sufragerie, iluminat și veioze, totul pentru a vă lumina camerele! Veți găsi, de asemenea, mobilier de grădină și piscine, cu accesoriile acestora..

Dar înapoi în dormitor: patul este piesa de mobilier care ocupă locul central. Este legat de odihnă și plăcere. Vrem să fie confortabil, dar ne pasă și de design. Tendințele de astăzi dau preferință combinației de elemente moderne și tradiționale. Patul în formă rotundă va fi foarte la modă în perioada 2021. Cu forma sa armonioasă, aduce o senzație excelentă de zen. Paturile bicolore sunt o altă tendință importantă pentru anul care vine. Formele ondulate își au locul în fiecare tip de interior. Spătarele mari tapițate sunt ultra confortabile și, în plus, au lumini LED și aparate de radio inserate. Efectul vizual al paturilor suspendate în aer, cu picioare invizibile, va fi din ce în ce mai prezent. Imitația de piele și finisajele lăcuite încântă ochii. Paturile modulare și murphy satisfac nevoile de economisire a spațiului.

Luați în considerare decorarea patului cu perne de diferite forme, pentru a îmbunătăți acest spațiu dedicat răsfățului. Materialul husei de pat este, de asemenea, foarte important. Pentru un aspect plin de farmec puteți alege mătase neagră, pentru un finisaj mai neutru, griul ar putea fi culoarea dvs. fermecătoare, la fel ca albastrul închis. Culoarea roz este culoarea romantică prin excelență și nuanțele sale palide ne ajută să ne relaxăm. Culoarea fistic este, de asemenea, interesantă din acest punct de vedere. Dacă vrei să faci din dormitorul tău o capodoperă, poți acoperi și pereții cu țesătură – satin, mătase, pânză de pânză, catifea sau chiar tafta … În funcție de stilul dorit, modelele decorative de pe țesătură pot fi flori, copaci , păsări … Figurile geometrice vor da un aspect mai modern dormitorului tău. Varianta ideală ar fi potrivirea materialului țesăturii pe care o veți pune pe pereți, cu țesătura perdelelor din camera respectivă..

În ceea ce privește tablourile din dormitor, aveți două opțiuni: fie puneți unul mare deasupra patului, fie puneți câteva mici, pe care le veți organiza după o anumită idee. Sau ai putea să-ți decorezi pereții cu fotografii de familie.

Panourile decorative sunt, de asemenea, o bună variantă, la fel ca și învelitoarele de pereți din lemn. Cu ele puteți accentua zone specifice din dormitor și, în plus, veți spori senzația de spațiu protejat..

Lumina din dormitor ar trebui să invite, de asemenea, relaxarea și eliberarea. Puteți instala lămpi de perete în diferite colțuri ale camerei și în acest fel creați o atmosferă magică și misterioasă. Stimulați imaginația din cuibul vostru de dragoste, folosind jocul subtil al luminii. Și de ce nu alegeți iluminarea colorată? De asemenea, luați în considerare instalarea unui comutator cu un dimmer, astfel încât să puteți regla intensitatea luminii după cum doriți. În dormitor nu este nevoie de lumină directă, aceasta va interfera cu odihna ta. Lămpile de podea cu umbrele sunt alegeri clasice pentru această zonă de odihnă. O mare tendință în acest moment sunt nuanțele de suspensie. Există o gamă largă de modele pentru fiecare stil interior, de la clasic la excentric. Dacă îți place decorul pop sau exotic, vei găsi și multe modele care să îndeplinească cerințele tale de stil. Un sfat – evitați culorile strălucitoare din dormitor și amestecurile de astfel de nuanțe. Deși este adevărat că roșul este culoarea pasiunii, este de asemenea adevărat că stimulează mult sistemul nervos – un efect nedorit pentru dormitor..

Conform principiilor Feng Shui patul nu trebuie așezat în fața ușii. În timpul nopții, toate ușile din dormitor trebuie închise – ușa de intrare, ușile dulapului și toate spațiile de depozitare.

Cele mai bune culori pentru dormitor conform principiilor Feng Shui sunt alb, fildeș, bej, roz, bronz și maro.

Pentru a profita la maximum de orele de relaxare, vă recomandăm să interziceți computerul și televizorul din dormitor. Dedicați acest spațiu liniștii voastre mintale și celei interioare.

Nu uitați să vă ventilați dormitorul în mod regulat și, dacă sunteți fumător, încercați să nu fumați în camera respectivă. Fumul este un element care interferează cu armonia dintre trup și suflet.

Dacă doriți să vă decorați cuibul de dragoste cu plante, faceți acest lucru numai dacă aveți un spațiu mai mare. Feng Shui vă sfătuiește să nu le puneți lângă pat.

Puteți poziționa mai multe oglinzi în dormitor. Pot fi rotunde, dreptunghiulare sau pătrate. Vor mări optic spațiul și vor crea efecte de lumină și reflexii interesante.

Vă sugerăm să vedeți 6 modele de paturi de designer Livingo pentru noul dormitor:

Piesa de mobilier decorativă care va crea o atmosferă foarte specială în dormitorul dvs. – acest pat cu o formă rotundă armonioasă

pat rotund-in-forma-armonioasa-hiper-confortabila

Pat tapitat cu design, cu difuzoare și iluminare Led Futura

pat-cu-iluminat-cu-led-și-difuzor-încorporat-în-spătar

Pat dublu Avignon din piele de înaltă calitate

culoare-pat-bronz-pop-art

Pat cu design matlasat Vagueness

pat-în-gri-și-alb-în-formă-ondulată

Pat de design dansator cu lumini de perete luminoase reglabile integrate în tăblia din imitație de piele

pat-cu-curbe-moderne-fără-exagerări

Un pat de designer pentru camera copiilor – visul fiecărui copil!

cort-pat-pentru-camera-copiilor