Húsvéti tevékenység – több mint 70 nagyon kreatív ötlet kicsiknek és nagyoknak

Aki tavaszt mond, húsvétot mond! Ezért a tavaszi kézművesség ötleteivel foglalkozó cikk után most sietünk meglepni Önöket ezer érdekes javaslattalhúsvéti tevékenység. Nyulak, csibék, színes tojások, kosarak, virágkoszorúk … a húsvéti univerzum, akárcsak a karácsonyé, bővelkedik nagyon eredeti tematikus barkácsprojektekben. Az induláshoz csak jóindulat kell. Nos akkor mire vársz még? Tekerje fel az ujját és engedje szabadon kreativitását, mert ez az, ami megteremti a varázslatot.

Az alábbiakban jó néhány olyan tevékenységet biztosítunk Önnek, amelyeket egy szempillantás alatt egyedül is elvégezhet. Kezdjük néhány ötlettel a felnőttek és a tizenévesek számára, hogy folytathassuk a gyermekek számára megfelelő mesterségeket. Tehát maradjon velünk, mert csodálatra méltó javaslatokat talál kicsiknek és nagyoknak, és általában mindazoknak, akik osztoznak a húsvéti szeretetben és annak kiemelkedő jelképeiben..

Húsvéti tevékenységi ötlet az egyszarvú trend ihlette. Szépek, nem?

példa az eredeti húsvéti dekorációra, egyszarvú tojás virágkoronával és aranyszarvú

Dekoratív üvegedény az otthoni húsvéti hangulatért

Szükséges anyagok:

 • üveg edény
 • fehér festék vagy alapozó
 • sárga, fekete és narancssárga festék
 • maszkolószalag
 • lakk
 • finom ecsetek
 • Csiszolópapír

Lépésről lépésre megvalósítás:

Kezdje azzal, hogy újrafestette az üvegedényt fehér festékkel vagy alapozóval. Javasoljuk, hogy legalább két réteget vigyen fel, hagyja a festéket jól megszáradni minden új alkalmazás előtt. Ezután folytathatjuk a dekorációt, amely valószínűleg a projekt legszórakoztatóbb része. Ennek elérése érdekében cink -cakk alakú, ragasztószalagot használtunk az érdekesebb megjelenítés érdekében. Használhat azonban normál maszkolószalagot is, és olló segítségével akár cikk -cakk hatást is létrehozhat..

Fektesse a szalagot az üvegedény tetejére és aljára, majd festje sárgára a két csík közötti részt. Egy rétegnek elég finomnak kell lennie, de ha szükségesnek érzi, felvihet egy másodikat. A festék megszáradása után eltávolíthatja a maszkolószalagot, és szükség esetén eltávolíthatja a hiányosságokat. A csőr későbbi létrehozásához kezdjen egy kis narancsfestékkel, majd szélesítse ki fogpiszkálóval. Finom kefével adjon hozzá fekete csuklós szemeket is.

Most csiszolja le a felületet helyenként, hogy lerakja a festéket, és adjon egy kis vintage hangulatot az alkotásnak. Végül kezelje lakkal és íme … tárolhat papírszalmát és kedvenc csokoládétojásait. Ez az alkotás húsvéti ajándéknak is alkalmas.

Jar festékkel díszített, hogy elbűvölő csaj mintát hozzon létre. Szuper eredeti húsvéti tevékenység

Húsvéti manuális tevékenység sárga -fehérre átfestett üvegedényekkel, arcvonásokkal festve és fűben, zöld hintésben, húsvéti csaj mintával

Van még egy nagyon klassz hasonló projekt, amit akár a gyerekeiddel is megtehetsz. Szükséged lesz kis üvegedényekre, amelyeket ragasztóval kell lefedni, majd meg kell szórni csillogással. Hagyja jól megszáradni, majd ragassza a rózsaszín és fehér habpapír füleket a fedélre. Kössön rózsaszín pompont mögé farokként, az elülső oldalon pedig ragassza fel a csillogó szemeket, egy kis pompont az orrához és rózsaszín habpapír csíkokat a bajuszhoz. A csirke edény elkészítéséhez sárga csillogást, ismét mozgatható szemeket, egy kis hab háromszöget az orrhoz és kis habkoronákat kell használni a lábakhoz.

Ismét az üvegedények a még aranyosabb dekorációért. Példa húsvéti tevékenységre kicsiknek és nagyoknak

Húsvéti dekorációs ötlet kis üvegedényekben, csillogással, mozgatható szemekkel, fülekkel, csőrrel, habpapír mancsokkal, nyuszi és húsvéti csaj mintával díszítve

Miniatűr váza tojáshéjból – tökéletes dekoráció a húsvéti asztalhoz

Szükséges anyagok és eszközök:

 • tojástálca
 • egy tucat tojás
 • ragasztó paszta vagy más ragasztó
 • csokor tavaszi virág
 • olló
 • egy kis vizet

Lépésről lépésre megvalósítás:

Itt először le kell törni és eltávolítani a tojás felső részét egy kiskanál segítségével, amellyel feltörheti. Ezt a műveletet a tojás forgatása közben kell elvégezni. A cél az, hogy egy kis nyílást készítsen a tojás tetején, amelyen keresztül behelyezi a fürtöket. Távolítsa el a felesleges héjakat, öntse ki a tojás tartalmát, majd öblítse le. Hagyja megszáradni a héját, és ismételje meg ezt a műveletet az összes tojásnál.

Ezután, ha azt szeretné, hogy dekoratív kompozíciója meglehetősen stabil legyen, ragasztóval rögzítheti a héjakat a tojástálcán. Ez azonban teljesen opcionális lépés. A következő dolog, amit meg kell tennie, töltse fel mindegyik kagylót 3/4 részig vízzel. Ezután vágja le a virágok szárát, hogy elférjenek a vázában és íme. Több virágot szétszórhat, hogy nagyobb érdeklődést keltsen a virágkötészet iránt.

Egy húsvéti tevékenység, amely egy lélegzetelállító virágkötészetet készít. A tojáshéj teljes pompájában

Húsvéti kézi tevékenység tojáshéjjal kiürítve és kis vázává alakítva, benne virágokkal

Íme a végeredmény – kiváló húsvéti dekoráció

húsvéti dekó sablon üres tojáshéjjal és virággal, belül húsvéti asztal

Vagy miért nem készíted el ezt a csinos kis függőedényt? Így készítse el ezt a nagyon érdekes húsvéti barkácsolást

hogyan készítsünk függő edényt üres tojáshéjból és dróton lógásra, húsvéti kézműves tevékenység

Hívd meg otthonodba a tavasz szellemét ezzel a remek üres tojásos díszítéssel. Esztétikus húsvéti manuális tevékenység otthonában

tojáshéjból készült virágcserép fehér cérnán lógva, kis csokrokkal belül, eredeti húsvéti dekoráció

Egy másik túlságosan bájos dekoráció, amelyet ürített tojáshéjjal készíthet, ezek a romantikus kis gyertyatartók. A tavaszi kézművességre szentelt cikkünk oktatóanyagából megtudhatja, hogyan készítheti őket..

Pompás gyertyatartók húsvéti középpontjába

kis tojáshéj gyertyatartó festékkel permetezve, húsvéti dekorációs ötlet, virágos középpont

Dekoratív falikeret színes húsvéti tojásokból 

Szükséges anyagok:

 • színes minta washi szalag
 • fehér papírlapok és egy színes papírlap
 • fekete keret
 • tojás alakú lyukasztó

Lépésről lépésre megvalósítás:

Itt először színes papírmosó szalagokat kell elhelyezni egy fehér papírlapon. A lyukasztó segítségével vágja ki a tojásformákat. Ha problémái vannak egy ilyen lyukasztással, akkor használhat online talált sablont vagy saját készítésű sablont is..

Most annyit kell tennie, hogy ragasztja a húsvéti tojásokat egy színes papírra, amely megfelel a keret méretének. Ezért nagyon fontos először az utóbbi hosszának és szélességének mérése. A papírtojásokat kenje be ragasztóval, és szimmetrikusan rögzítse a levélhez. Végül illessze be a lap végét a keretbe, és íme, a dekoráció készen áll.

Dekoratív falikeret húsvéti tojásban, a washi szalag varázslatával. Szuper könnyű húsvéti kézműves

példa eredeti húsvéti dekorációra dekoratív keretben, lila papírra ragasztott színes mosott szalagtojásokkal

Húsvéti csaj papírtányérban – a tökéletes húsvéti kézművesség kisgyermekének 

Eddig több, felnőtteknek szóló projektet mutattunk meg nektek! Rendben, de mi van akkor, ha szülő vagy tanár vagy, és azon találod magad az oldalunkon, hogy gyerektevékenységet keres? Ne aggódj, a kicsikre is gondoltunk! Íme egy aranyos és szuper egyszerű projekt, amely mosolyt csal a kisgyermekek ajkára.

Szükséges anyagok:

 • papírtányér
 • csillogó szemek
 • narancssárga papír
 • sárga tollak
 • olló

Lépésről lépésre megvalósítás:

Először is gondoskodnia kell a csaj lábáról és mancsáról. Vágjon két hosszú narancssárga papírcsíkot az elsőhöz, és két gyémánt papírt a másodikhoz. Hajtsa össze a két narancssárga sávot harmonika stílusban, majd rögzítse a lábához. Ezeket magukra kell ragasztani alul, a papírlap mögött. Vágjon ki egy másik kis papírgyémántot, amelyet csőrként ragasztania kell a papírlap közepére. Végezzen csillogó szemekkel és néhány tollal, hogy teljessé tegye az alkotás megjelenését.

Egy csaj sárga papírlapon. Tanítsd meg a gyerekeket újrahasznosításra ezzel a fantasztikus húsvéti ihletésű elsődleges kézműves tevékenységgel

húsvéti elsődleges manuális tevékenységi modell, barkácsolás sárga papírlappal húsvéti csaj elkészítéséhez, csőr, narancs james, sárga dekoratív tollak

Az eredmény is szuper szép! Ne habozzon gondoskodni gyermekeiről

papír tányér húsvéti csaj narancssárga papír lábakkal és csőrrel, elsődleges manuális tevékenység, csillogó szemek, sárga tollak

Kis édességdobozok húsvéti motívummal – egy újabb klassz alkotás

Szükséges anyagok:

 • kartondoboz tojás
 • festék és ecset
 • kartonpapír
 • nemezek
 • ragasztó

Lépésről lépésre megvalósítás:

Az első dolog, amit el kell végezni, két tojást kell izolálni a tojásdobozban. Győződjön meg arról, hogy ezek azonos méretűek, és jól illeszkednek egymáshoz, hogy dobozt képezzenek. Ezután festje át és ragasztja össze a két zsebet maszkolószalaggal. Itt az ideje elkezdeni a húsvéti csaj és nyuszi design elkészítéséhez szükséges papír alkatrészek elkészítését. Vagyis a nyulak füle, a csőr és a csaj lába. A többi elemet közvetlenül a kartonra rajzolhatja filctollal. Töltsön édességet, és adja ezeket a cukiságokat húsvéti ajándéknak.

Húsvéti tevékenység kartondobozos tojásdobozzal. Remek ajándékötlet gyerekeknek

ötlet, mit tegyünk egy tojásdobozzal, kis színes cukorka dobozokkal, fülekkel, csőrrel és mancsokkal a papírban, arcvonások rajzolásával, húsvéti nyuszi mintával, csajjal

elsődleges manuális tevékenység, édességdoboz tojásdobozokban, húsvéti nyuszi és csaj mintája, papírcsőr, fülek és mancsok

Húsvéti tojás dekoráció, virágokkal és zöld növények ágaival díszítve, ragasztólakkal ragasztva

példa egy eredeti húsvéti tevékenységre fehér festett üvegedénnyel, húsvéti nyuszi motívummal, filcfigurával és fülekkel, eredeti cukorka dobozzal

Hogyan díszítsük a húsvéti tojásokat a decoupage technikával

Húsvéti tojás díszítés, eredeti kreatív tevékenység virág motívumokkal díszített tojásokban, decoupage technikával

kis virágcserép, lila növényekkel ültetve, könnyű húsvéti dekoráció

kreatív tevékenység húsvétra, színes tojások sárga, arany és zöld és világos zöld színben, modern szimbólumokkal

tojásdoboz kagylóval, amelyet miniatűr vázákká alakítottak át, húsvéti dekoráció, hogy elkészítse magát, virágos középpont

Egy másik szép húsvéti nyuszi tojáshéj váza ötlet. Húsvéti tevékenység felnőtteknek és gyerekeknek

húsvéti tevékenység tojáshéj kis virágvázával, húsvéti nyuszi minta papírfülekkel és virágcsokor belül

elsődleges kézi tevékenység húsvétkor, fagylalt tojásdoboz cellákban, színes festékkel díszített tojással és pomponokkal a tetején

A húsvéti fa szép változata rózsaszín és arany díszítésű tojásokból

Húsvéti fa virágzó ágakban, rózsaszín és arany tojással egy vödörben, eredeti húsvéti dekoráció az otthoni belső térhez

ötlet hogyan készítsünk színes papír húsvéti kosarat virágmintával, kreatív húsvéti tevékenységgel

eredeti kosár pauqes színes papírban, műfüves cérnametélt és apró színes tojások

Csodálatos ötlet ünnepi középpontjához. Húsvéti kézművesség esztétikus virágkötészet létrehozásához

virágos középpont az eredeti húsvéti dekorációhoz, virágos tál, virágcsokor belsejében

fém függő lámpa függő virágokkal, kreatív tevékenység a húsvéti és tavaszi dekorációhoz

kis váza tojáshéjban virágkoronával és papírfülekkel, húsvéti nyuszi figura rajza

Húsvéti tojás kaktusz – szuper érdekes javaslat kreatív tevékenységhez tojással

zöldre átfestett tojások kaktuszmintákkal egy kövekkel teli virágcserépben, érdekes húsvéti tevékenység bemutatója

hímzett dobvirág korona levendula gallyakkal és rózsaszín virágokkal, húsvéti fali dekorációval

egyszerű elasztikák nyuszifül készítéséhez, eredeti húsvéti kézművesség

húsvéti nyuszik fehér és fekete színű tojásokban, rugalmas fülekkel, felnőtt kreatív tevékenységgel

színes tojások kis papír virágok díszítésével, kreatív tevékenység az eredeti húsvéthoz

Íme egy remek dekoráció a húsvéti kosárhoz – színes pomponok két lépésben, három mozdulattal

ötlet egy felnőtt manuális tevékenységhez, hogyan lehet rojtos bojtot készíteni a húsvéti kosár díszítésére

fehér szőtt kosár rojtos pomponokkal, fehér húsvéti kosár díszítésére színes rojtos pomponokkal

húsvéti kézműves, kis lila virágcserép zamatos és boldog húsvéti címkével, ötlet felnőtt kézművességhez

tojások hóemberekké alakítva festékkel, húsvéti tojás díszítéssel, kreatív tevékenység felnőtteknek és gyerekeknek

húsvéti tojás, különböző mintákkal díszített ideiglenes tetoválással, húsvéti dekoráció az eredeti középpontjához

dekoratív fehér keret színes húsvéti tojással színes papírcsíkokban, különböző mintákkal, eredeti húsvéti kézművesség

Húsvéti faldísz virágzó ágban, függő színes tojáshéjjal

faldísz virágzó ágban, függő kiürített színes tojásokkal, húsvéti manuális tevékenység

És most van néhány nagyszerű példa az elsődleges manuális tevékenységre, amelyet a gyerekeknek kell elvégezniük. Húsvét ihlette válogatás

Barkács WC -papír tekercsekkel, kartonfülekkel, mozgó szemekkel, filc orral és bajusszal

dekoráció húsvéti tojás különböző virágmintákkal, szivárvány rajzolva markerekkel, egyszerű barkácsolás

műanyag tányér húsvéti nyuszivá alakítva, pompom orr, pipatisztító bajusz, csillogó szem, papírfül

húsvéti nyuszi fagylaltrúd, habpapír elemekkel és csillogó szemekkel

Húsvéti fa ágakkal, díszített mesterséges tojással színes fimo pasztában és színes üres tojással

húsvéti nyuszi papírkúp édes cukorkákkal töltve, húsvéti tevékenység gyerekeknek

Húsvéti tojás hullámkartonban – elemi kézi tevékenység, amely szórakoztatja a kicsiket

hogyan készítsünk húsvéti tojást hullámpapírpapírból, különböző mintákkal festékben, kézműves ötlet gyerekeknek

tekercs tapétapapírból és fagyöngyökből készült bábok, csaj, juh és húsvéti nyuszi motívum

fagylaltrúdból és drótból készült rajzolt arcú és fülű tojás, kis virágkoszorú, eredeti húsvéti dekoráció

eredeti húsvéti tojás dekorációs ötlet, tojás sárga papír virág sapkával és hóember arcvonásokkal

elsődleges manuális tevékenység egy műanyag csésze húsvéti csaj elkészítéséhez csavargó szemekkel, habszivacsos szárnyakkal és lábakkal, cukorka dobozzal

bábok csaj, juh és húsvéti nyuszi motívummal, pipatisztítóval, pomponokkal, mozgatható szemekkel és habbal, elsődleges manuális tevékenység

színes papírpoharak elsődleges manuális tevékenysége tojáscsésze készítéséhez színes tojásokhoz, eredeti kis figurák

Színes húsvéti nyuszik füzére – faldísz, amelyet a kisgyermek készít

színes húsvéti nyuszi sziluettek füzér ötlet pompom helyett farok, egyszerű húsvéti kézműves

nyúlmaszk papírlapból, pompom pofa, pipatisztító bajusz és papírfül, elsődleges manuális tevékenység

példa az elsődleges manuális tevékenységre, szivárványos és virágmintás színes papírtojások, amelyeket egy szál ruhacsipeszével függesztettek fel, hogy húsvéti koszorút készítsenek

kreatív húsvéti tevékenység, húsvéti nyuszi kalap füllel, bajusszal és papír pofával

cukorka üvegedény, tele fehér cukorkákkal, fedélre ragasztott filc füllel

Húsvéti nyuszi műanyag pohárban, szövetből készült fülekkel és lábakkal, valamint csőtisztítóval, elsődleges manuális tevékenység

példa egy óvodai tevékenységre, papírdobozok friss virágokkal, színes washi szalaggal átkötve

Barkácsolás húsvét papírtányér sárgarépa motívummal a papírba egy másfél tányér közé, fűutánzat

ceruza dekoráció, húsvéti nyuszi, csaj, juh és színes húsvéti tojás habpapírban, elsődleges kézi tevékenység húsvétra

Húsvéti kézművesség, tojás kicsi férfiak tojáscsészében, karton sapkákkal, színes papír rojtokkal, függő virágokkal

hogyan kell díszíteni a húsvéti tojást, a húsvéti kézművességet, a díszítést színes jelzőkkel, különböző mintákkal

fehér húsvéti tojás dekoráció húsvéti nyuszi, juh és csaj mintával színes filcben és filcfigura rajzban

Húsvéti csaj pompomban, fekete szemekkel színezve, orra kis rózsaszín pomponban, bajusz és nemezfül és mancs, óvodai húsvéti kézimunka

könnyű húsvéti kézművesség, papír sárgarépa füzér zöld filc levelekkel, fali dekoráció

Húsvéti kézművesség, bemutató papírkúp készítéséhez, hogy sárgarépa rúnát készítsen a sárgarépa füzéréhez

hozza létre a sárgarépa leveleit nemezben, kézi tevékenység ötlete, hogy sárgarépafüzért készítsen húsvéti faldíszként

Húsvéti nyuszi papír húsvéti kosár rózsaszín papír füllel, DIY húsvéti elemi

üvegedényes terrárium színes homokkal, mesterséges növény és kis játékcsibe, eredeti húsvéti tevékenység

rózsaszín karton virágcserép vonalvezetéssel húsvéti nyuszi motívum, kreatív tevékenység gyerekeknek

Húsvéti tevékenység egy aranyos nyuszikártya létrehozásához

DIY húsvéti kártya sziluettje fehér húsvéti nyuszi, színes pöttyökkel és művirágokkal sárga alapon