DIY Decor în aer liber de Halloween – Cum să decorați la un buget cu resturi

O casă bântuită cu spirit de Halloween, o poți recunoaște din exterior. Din acest motiv, în special, dacă v-ați decis să vă distrați în 31 octombrie, nu neglijați decorarea intrării și a împrejurimilor casei dvs.! Aceasta ar da tonul ansamblului decorativ. Cu toate acestea, organizarea unei seri înfricoșătoare în care fiecare detaliu este ales cu grijă pentru a-ți lăsa oaspeții cu gura căscată ar necesita o mulțime de resurse. Este într-adevăr? În acest articol, vă vom prezenta o mulțime de idei de decor DIY în aer liber de Halloween pentru a economisi bani, creând în același timp efectul dorit de emoție.

Decorul în aer liber de Halloween pentru a vă face să aveți peste 50 de idei grozave 

exemple de decor de halloween pentru a-ți face cirouille fantomă vrăjitoare monstru tipare originale de halloween

Decorul exterior pentru Halloween – compoziție simplă de obiecte asortate

Odată cu ziua de Halloween din toamnă, mulți dintre noi ne-am mulțumi cu câteva decorațiuni sezoniere, fără a încorpora neapărat elemente înfricoșătoare. În cele din urmă, sperierea cu orice preț nu este scopul tuturor. Așadar, câteva flori de toamnă frumos decorate și dovleci ar putea fi suficiente pentru a crea o compoziție care să fie elegantă și elegantă. În ceea ce privește dovleceii, aveți de ales între soluții naturale sau artificiale cu posibilitatea de a varia și dimensiunea acestora. Și apoi, desigur, decorați după cum doriți sau plecați așa cum este. De exemplu, vă puteți revopsi dovleceii cu vopsea acrilică (vopsea spray pentru ao ușura) și apoi marcați câteva modele simple (linii, puncte, linii verticale, flori) cu mâna sau cu un șablon (pentru desene mai complicate). O altă modalitate foarte ușoară de a decora este folosind autocolante, cum ar fi dovlecii cu buline pe care le vedeți mai jos. Lipiți-le cât mai aleatoriu posibil. Simplu, nu? În cele din urmă, folosiți-vă imaginația pentru a aranja dovleceii în jurul intrării (dar fără a deranja pasajul) și completați cu ghivece cu flori în portocaliu (sau altă culoare sezonieră). Pentru un pic de fler rustic, depozitați-le în găleți de zinc. Un coș răsturnat plin de mini-dovlecei, un șifon confortabil și voilă – aveți un minunat decor de intrare în stil toamnă / Halloween.

Dovleac decorat cu model cu buline 

decor hallwoeen casă intrare dovleac revopsit în alb și decorate autocolante cu buline aurii

O intrare decorată elegant pentru sezonul de toamnă

rând de dovleci și flori portocalii decorate și naturale

model de decorare de halloween pentru realizarea în dovleci naturali și vopsit și decorat și flori portocalii în găleți de zinc

© stylebyjulianne.com

Decorare manuală de halloween pentru ușa din față – coroană de Halloween DIY

Și ușa, cum să o decorați? Cea mai bună soluție este probabil să faci o coroană de Halloween. În frunzele de toamnă și mini dovleci, în ramuri și câteva decorațiuni tematice, în panglici negre – depinde de dvs. să alegeți designul care ar merge cel mai bine cu ansamblul. Cu toate acestea, pentru a vă oferi o idee mai concretă, găsiți un tutorial despre cum să vă creați propria coroană de Halloween în câțiva pași simpli ca plăcintă..

Materiale și instrumente necesare:

Producție:

 1. Cu foarfeca, tăiați două cercuri din carton alb cu un diametru de 7-10 cm, în funcție de mărimea coroanei.
 2. Apoi, tăiați două cercuri suplimentare în hârtie neagră (aproximativ 5 cm în diametru).
 3. Lipiți cercurile negre deasupra cercurilor albe pentru a constitui ochii monstruului dvs. coroană.
 4. Pentru a face „dinții” să plieze o fâșie de hârtie de 22 × 28 cm în jumătate (pe lungime). Desenați un model de dinți și decupați pentru a obține dinții de sus și de jos.
 5. Lipiți șiruri de ambele rânduri de dinți și legați-le de partea din spate a coroanei. Pentru a-l face mai solid, asigurați colțurile dinților cu benzi de bandă adezivă.
 6. Pentru a fixa „ochii”, faceți o buclă mică într-un fir și lipiți pe spatele cercurilor. În acest fel, „ochii” ar fi mai ușor de atârnat după aceea..
 7. În cele din urmă, dați monstrului o papion originală prin plierea unei pagini de reviste acordeon. Tăiați o fâșie de hârtie și lipiți ambele capete pentru a face un inel. Treceți hârtia de acordeon prin și desfășurați ventilatorul. Acolo îl aveți, tot ce trebuie să faceți este să atârnați de ușa din față.

O coroană de Halloween cu un model monstru – decor de Halloween DIY răcoros

DIY decorare în aer liber de Halloween coroană artificială de Halloween cu model monstru de hârtie

Decor fermecător pentru uși de Halloween

coroană DIY în aer liber deco DIY de ramuri cu ochi și dinți de hârtie și papion pe ușă de lemn plantă în ghiveci

© apieceofrainbow.com

Ideea de decorare în aer liber de Halloween pentru a vă face într-o ladă / palet din lemn

Materiale și instrumente necesare:

 • Lada de lemn
 • palet de lemn
 • grund de vopsea
 • vopsea acrilică exterioară

Producție:

 1. Mai întâi, găsiți bucăți de lemn de o dimensiune adecvată. Cumpărarea unei lăzi din lemn și a unui panou de paleți pre-tăiat de la un magazin de bricolaj ar face cu siguranță munca mai ușoară. În caz contrar, gândiți-vă să mergeți la căutarea piețelor de vechituri, a vânzărilor în garaje și a centrelor de reciclare pentru a obține o ladă și un palet reciclat. Apoi revopsiți lada și panoul de palete din lemn cu un grund. Lăsați să se usuce bine înainte de a trece la pasul următor.
 2. Protejați suprafața de lucru a prelatei. Apoi, revopsiți lada și panoul de paletă cu vopsea acrilică exterioară. Creați un model Jack-o’-Lantern în lada de lemn, revopsind-o cu o vopsea portocalie. La rândul său, în panoul paletei, creați un model fantomă folosind vopsea albă. Nu este nevoie să revopsiți inversul, deoarece nu ar fi expus. Lăsați să se usuce bine înainte de a adăuga detalii.
 3. În cele din urmă, înzestrați lada și paleta de lemn cu personalitate, desenând trăsături faciale în vopsea acrilică neagră. Faceți fie manual, fie folosind șabloane pentru mai multă precizie. Pe paletă, afișați un design Jack-o’-Lantern și în partea de jos a cutiei – un design fantomă. Lasă să se usuce.

Lada / paletul reciclat transformat într-un decor ușor de realizat din lemn de Halloween

Tutorial de decorare de Halloween pentru realizarea în ladă din lemn și model de lanternă și model fantomă

Faceți un decor reciclat de Halloween pentru a economisi bani și pentru a face bine naturii

deco de halloween în aer liber pentru a vă face în palet de lăzi din lemn reciclat cu model jack o lanternă pe gazon

© bhg.com

Felinare DIY realizate dintr-o cutie de reciclare sau cum să faci un decor luminos de Halloween

Materiale și instrumente necesare:

 • cutii de tablă goale
 • vopsea acrilică portocalie
 • perie
 • farfurie din plastic sau hârtie
 • marker negru de neșters
 • lumânări

Cutii de tablă Jack-o’-Lantern – un decor manual de Halloween pentru exterior

felinare de bricolaj realizate din cutii de tablă reciclate cu vopsea portocalie și model de cric sau lanternă

Producție:

 1. Repetați conservele cu vopsea portocalie. Dacă este necesar, aplicați mai multe straturi pentru un finisaj solid, permițând uscarea bine între instalarea fiecăruia dintre ele. Lăsați o placă de hârtie sau o foaie de hârtie să se usuce pe ea pentru a proteja suprafața de stropi. Nu este nevoie să revopsiți interiorul conservelor.
 2. După ce lăsați să se usuce, adăugați detaliile dorite – modelul Jack-0′-Lantern în cazul specific. Dacă doriți un efect spumant, găuriți în cutia de conserve în acest moment. Pentru a face acest lucru, conduceți cu atenție unghiile în jurul trăsăturilor feței cu un ciocan. Cu toate acestea, acest pas este destul de laborios, așa că săriți pentru a-l ușura.
 3. Introduceți o lumânare în interiorul fiecărei cutii, iar decorul dvs. de exterior de Halloween este gata să decoreze partea din față a casei.

Așa se face pas cu pas

Tutorial de decorare Halloween de realizat în ladă de lemn și model de lanternă reciclată pentru palet

Bord de culoar de dovleac și lumânări

grădină cale grădină Halloween grădină făcută din lumânări și tărtăci de diferite dimensiuni în aer liber decor de Halloween pentru a face

Super ușor de realizat baloane fantomă pentru decor în aer liber de Halloween

exemplu de decorare de Halloween pentru a te face cu baloane fantomă dovleci de Halloween dovlecei de scânduri de lemn și semn de tablă cu mesaj

Dovleci de Halloween decorati cu vopsea si buzunar

Decorațiuni de Halloween pentru a vă face dovleci pictate cu fân și decorate cu pini de culoare

Pisicile negre la fel de reci pe cât de îngrozitoare

ideea butoiului deco cu model de pisici de dovleci de halloween și ghirlanda de frunze căzute de Halloween cad flori dexo în afara de halloween

Lilieci de hârtie sau pălării de vrăjitoare pentru a crea un decor original de Halloween

păianjeni de hârtie agățați de tavan mături decorative și tărtăcuțe de Halloween și frunze moarte pe podea

bancă din lemn, cu schelet și perne de culoare portocalie, coroană ușă din lemn brut, frunze căzute, agățate de pălării de vrăjitoare

suporturi de lumânări de Halloween în sticle de sticlă reciclate revopsite cu ceară de lumânare neagră

roabă de grădină cu schelet pământ de ghiveci artificial corbă deco halloween înfricoșător pentru grădină

O frumoasă compoziție decorativă de Halloween pentru grădina ta

lada din lemn reciclată și diverse tărtăcuțe deco fân coș flori de toamnă în aer liber decor de Halloween pentru a face

dovleac lemn reciclat tărtăcuțe decorative coșuri de fân găleata umplută cu dovleci

crengi de dovleac cu frunze de toamnă și felinare de Halloween ghirlandă ușoară exemplu de deco de Halloween realizat manual

dovleac decorare halloween și halloween model dovleac lemn reciclat mături vrăjitoare și ghirlandă de frunze umede lumânare lădiță pasăre

dovleci de Halloween cu schelet mortif și mormânt înfricoșător deco în aer liber de Halloween

Vrăjitoare de dovleac de Halloween 

dovleac halloween deco model vrăjitoare cu pălărie vrăjitoare toamnă frunze decor de halloween pentru a face pentru exterior

deco de toamnă în aer liber format din frunziș de toamnă, dovleci, conuri de pin și ramuri

exteriorul de toamnă deco faceți o casă decorată de halloween din ramurile decorative de dovleac

decor de scaun alb în aer liber decorat cu dovleci negri și ghirlandă de Halloween pentru a vă face singuri

deco halloween în afara haystacks dovleci și sperietori de bricolaj în fața unei case de lemn

O idee elegantă de decorare de Halloween realizată din dovleci pastelate

handmade halloween deco halloween pumpkin repictat mai multe dovleci de vopsea colorate culori pastelate

păianjeni de hârtie neagră păianjeni de deco ușă de Halloween și o mulțime de dovleci și dovleci de Halloween

Decor rustic în aer liber Decorat manual de Halloween Dovlecii într-o ladă Coroană decorativă de frunze căzute Ștecher original

decor de halloween în aer liber pentru a face dovleci de halloween modelul casei bântuite sac de hârtie coroană de ramuri pentru a decora ușa din față

O pisică neagră decupată din hârtie spumă

decor de Halloween pentru casă pentru pisici tăiate din hârtie spumă neagră

blocuri din lemn revopsite cu fantomă halloween jack o lanternă modele Frankenstein și frunziș de toamnă ușor deco de Halloween

scara decorativa din lemn crud cu ghirlanda de frunze de toamna dovlecei decorativi si cioara artificiala deco de halloween usor pentru curte

Felinare de Halloween realizate în borcane de sticlă 

exemplu de decor de Halloween pentru a face în borcane de sticlă decorate cu bomboane porumb și vază de borcan de lumânări și jack o lanternă dovleci suprapuse

exemplu ușor de deco ușă de halloween cu pânză de păianjen și morminte în jurul intrării halloween deco ușor

exemplu terasa cu scaune balansoar de bricolaj decorate în aer liber decorate cu pânze de păianjen ghivece cu flori de toamnă fantomă în balon și pânză albă

Lăzi din lemn în slujba unei decorațiuni exterioare de succes de Halloween

decorare halloween cu lăzi de lemn albe dovlecei flori deco și felinare cu frunze de toamnă

faceți deco de halloween cu tărtăcuțe de liliac hârtie decorativă felinare negre umbrele cu picioare de vrăjitoare

felinar negru mare decorat cu ghirlandă ușoară de dovleac de Halloween dovleac de Halloween revopsit cu diferite modele în vază mare

idee de ghivece de flori albe decorate cu model fantomă pentru masă decorativă în aer liber de Halloween și dovlecei de Halloween

ideea de zbura de liliac de hârtie pentru a decora ușa din față mici tărtăcuțe decorative de diferite dimensiuni

intrare exterioară idee deco dovleac flori în ghiveci și știft portocaliu deco exterior în fața casei

picioarele vrăjitoarei în găleți de lemn umplute cu mere pânză de păianjen artificială

plantator ghiveci cachle în anvelope reciclate model dovleac jack o lantenr în vopsea portocalie și neagră

Felinare de Halloween în cutii reciclate

felinare în cutie de tablă reciclată și repictate în negru cu găuri și mini dovleci în jur

DIY lanterne de Halloween din hartie idee de decorare de Halloween cu pungi de hartie cu lumanari in interior

ușă mov de ramuri de lemn cu corbi artificiali, dovleci decorativi și vrăjitoare în dovlecei

jack o lantern and frankenstein spectrum halloween flower pot décoration easy halloween deco

reciclarea borcanelor de sticlă decorate cu vopsea și modele de dovleac și sperietoare în nasturi de vopsea și stofă deco halloween pentru a vă face singuri

pânză de păianjen în fire albe păianjeni artificiali și dovleac de Halloween de diferite dimensiuni, decor în aer liber de Halloween pentru a vă face