Ajutați-ne să revenim la Pinterest

 

Dragi utilizatori,

Trebuie să vă cerem ajutorul și sprijinul.

Unele evenimente nefericite au avut loc săptămâna trecută. În câteva zile, 4 dintre cele mai mari site-uri web, deținute de grupul nostru media au fost suspendate de la Pinterest și toți urșii și postările dvs. au fost marcate ca SPAM. Am încercat să obținem mai multe informații despre Pinterest de la Pinterest, dar nu am avut noroc.

Am primit e-mailuri de la unii dintre colegii noștri care au spus că nu mai pot reda conținutului nostru și acesta este motivul pentru care.

Credem că suntem victima Escrocii Pinterest Mafia sau Lazy după cum se explică în acest articol din Hibusiness: Site web marcat ca SPAM pe Pinterest? Mafia o face

Vrem să afirmăm că nu am publicat niciodată conținut SPAM și că suntem foarte stricți în ceea ce privește calitatea conținutului nostru. De aceea, credem că am căzut victime unor persoane care doresc să ne facă rău și ne fură în mod constant conținutul și încearcă să ne atace.

Credem că este foarte nedrept să ne fie furate și profitate munca grea.

Am dori să ne exprimăm îngrijorările că Pinterest nu luptă cu adevărat împotriva SPAM-ului. O tolerează!

De aceea, căutăm ajutor de la dvs., comunitatea noastră și toți prietenii noștri pentru a reveni pe Pinterest!

Cum ne puteți ajuta?

Trimiteți un mesaj către Pinterest pe Facbook la: https://www.facebook.com/pinterest 

Trimiteți un e-mail de sprijin la: [email protected]

Pentru a vă fi mai ușor, am pregătit un mesaj pe care îl puteți trimite direct pe e-mail, doar prin apăsarea butonului de mai jos.

Subiectul emailului: Suport pentru ArchZine și Freshideen

Mesaj e-mail:

Trimit această scrisoare pentru a sprijini editorii ArchZine și Mediterium Media, în legătură cu politicile SPAM nedrepte ale Pinterest față de grupul media.

Aș dori să EXPRIM SUPORTUL MEU mass-media și să vă rog să vă asumați mai multă responsabilitate cu privire la problemă și să vă regândiți poziția.

Sunt unul dintre mulți dintre utilizatorii obișnuiți ai mass-media și nu sunt de acord că conținutul lor este SPAM.

Vă rog cu drag să vă regândiți decizia și să eliminați toate penalitățile aplicate pe următoarele site-uri web și profiluri:

Vă rugăm să luați legătura cu ei la unul dintre următoarele e-mailuri:

[e-mail protejat]

Trimite-ti-ne un e-mail