Halloween kézművesség – 90 kreatív barkácsötlet, amelyeket könnyen elkészíthet

A Halloween nincs messze, és a netet hamarosan elárasztják mindenféle lények és szimbolikus tárgyak, amelyek a szóban forgó ünnephez kapcsolódnak. Tök, lámpások, boszorkánykalapok, pókok, fekete macskák, denevérek, szellemek, kísértetjárta házak – ezek csak egy apró töredéke e gonosz univerzum teremtményeinek, amelyeket minden október 31 -én ünnepelnek. Annak érdekében, hogy felejthetetlen és félelmetes élményt nyújtson vendégeinek Halloween éjszakáján, az eredeti témájú dekoráció valódi kellék. És mi lehet jobb, mint saját kezűleg elkészíteni! Ebben a cikkben rengeteg remek ötletet találhalloween manuális tevékenység fiataloknak és időseknek.

Testreszabott papír vágott sütőtök a művészi díszítéshez 

A sütőtök vitathatatlanul a Halloween egyik legjellemzőbb szimbóluma, és ezért sok barkács rajongó használja. Jelentősége Jack -o’Lantern híres legendájának köszönhető – a leghíresebb Halloween -történetnek. Röviden: ivó, aljas, diós és nagyon ravasz karakter, aki kétszer is képes volt csapdát állítani magának az ördögnek. Utóbbi bosszúból bezárja a mennyország és a pokol kapuját Jack-o’-Lanternben, és elítéli a lelkét, hogy az örökkévalóságig vándoroljon a holtak világa és az élők között, lámpás a kezében. A lámpa eredetileg fehérrépa volt, benne szénnel. Később azonban a sütőtök az ünnep szimbólumává vált. Minden további nélkül, itt van néhány kézművesség egy tipikus halloweeni dekorációhoz. Érezd jól magad!

Halloweeni manuális tevékenység a decoupage művészet szerelmeseinek – díszített sütőtök

kézi halloween tevékenység díszített sütőtök decoupage technikával, színes dekopatch papír különböző mintákkal

Szükséges anyagok és eszközök:

 • természetes vagy mesterséges sütőtök
 • tapéta
 • ragasztó lakk
 • olló
 • szivacsos kefe

A sütőtök díszítéséhez és a kézi Halloween tevékenység elvégzéséhez szükséges anyagok

Halloweeni manuális tevékenység, szükséges anyagok, fehér sütőtök, színes decopatch papír, ragasztólakk, szivacskefe, olló

 Termelés:

Először is meg kell győződnie arról, hogy a decoupage papírlapja képes körbefogni a sütőtök épségét. Ehhez tegye a sütőtököt a papírra, és kezdje köré tekerni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy el tudja fedni..

Ezután fedje le a decoupage papír hátoldalát egy vékony réteg ragasztólakkal, a szivacskefe segítségével. Ezután ragassza a papírt a tökhöz. Vágja le a felesleges papírt a sütőtök tetejéről és aljáról, hogy elkerülje a gyűrődést. Végül vigyen fel egy réteg ragasztólakkot a papírra, és hagyja megszáradni.

Oktatóanyag, amely bemutatja a barkácsprojekt sikeres végrehajtásához szükséges lépéseket. Itt egy manuális tevékenység halloween egyszerű, mint pite!

manuális halloween tevékenység, vágási technika dekopár papírral különböző képregényhősökkel, érdekes halloween dekoráció

Egy tökből készült növényi edény – szép ötlet a Halloween középpontjához 

Szükséges anyagok:

 • egy nagy tököt
 • kés
 • olló
 • kanál
 • csokor virág

A második példa egy egyszerű halloweeni kézműves tevékenységre – tök faragva és virágcserepké alakítva

halloween tevékenység, virágváza, kiürített sütőtökben, csokor őszi virággal

Termelés:

Először késsel lyukasszunk a tökbe. Vágja körül a szárát, majd mélyen ásson belsejébe. Ezután helyezzen be egy virágos habszivacsot. Ez utóbbi a virágok támaszaként szolgál, de ráadásul biztosítja a hidratáltságukat. Bele is tehet egy pohár vizet virágvázának.

Ezután nincs más dolga, mint elrendezni a virágokat, ahogy szeretné. Az alábbi fotón látható virágcsokor dekoratív kelkáposztából, kis elefántcsont színű tearózsákból, eukaliptuszból és borókából áll. Tessék … egy elegáns csokor és egy csipetnyi makabra.

A követendő lépések a fényképeken láthatók. DIY Halloween, hogy egy csodálatos középpont

DIY halloween deco, kiürített tök, virághabbal és virágcsokorral, barkácsolás

Vicces sütőtök díszítése – szuper egyszerű barkács

Szükséges anyagok:

 • narancssárga vagy fehér miniatűr tök
 • akril festék
 • szivacskefe és rendes kefe

Az anyagok és eszközök, amelyekre szükséged lesz ezeknek az aranyos dekoratív sütőtöknek az elkészítéséhez

DIY halloween, szükséges anyagok, kis sütőtök, közönséges ecset, szivacsos ecset, különböző színekkel festeni

Termelés:

Ez egy szuper egyszerű projekt, amely néhány egyszerű lépésben elvégezhető. Először is be kell fednie a tököt festékkel. A legjobb az alapozó használata az első festékréteg felhordása előtt. Ellenkező esetben közvetlenül folytathatja a festést az aljzaton, de ebben az esetben előfordulhat, hogy két vagy három réteget kell rétegeznie a kielégítő hatás elérése érdekében. Az első réteghez használjon szivacskefét, a többihez – dolgozhat normál ecsettel.

Ezután hagyja megszáradni, és rajzoljon vicces arcokat, ismét akrilfestékkel és szokásos ecsettel. A tartósabb hatás érdekében végre felvihet egy lakkréteget.

Fesd át a tököket akrilfestékkel – ennek a halloween tevékenységnek az első lépése

halloween tevékenység, miniatűr sütőtök szivacskefével, különböző színekben átfestve, eredeti dekoráció

Vicces fejek rajzolása DIY Halloween dekoráció létrehozásához, inkább szórakoztató, mint ijesztő

halloween tevékenység, tök újrafestése különböző színekben, sárga, narancs, kék, vicces fejek rajzaival

Itt van egy másik Halloween DIY ötlet sütőtökkel, kivéve, hogy most ez utóbbi papírból készült

A gyertyák egy másik nagyon jellegzetes dísze az ünnepnek, mindig követve a fentebb elmondott legendát. A gyertyákat saját kezűleg is elkészítheti, vagy kész gyertyákat vásárolhat egy szépen díszített gyertyatartóba. Ismét behelyezhet egy gyertyát egy üreges tökbe, hogy szép dekoratív lámpást hozzon létre..

Egy kis dekoratív gyertyatartó – egy másik halloween dekorációs ötlet, hogy kétszer, három mozdulattal ebet készíts magadnak

Szükséges anyagok:

 • borítékokat színes, hogy nyomtasson a szavazói számára
 • fehér papír, A4 formátum
 • olló
 • kétoldalas ragasztó vagy szalag
 • miniatűr üvegedények

  Kis gyertyatartók üvegedényekben, testre szabva Halloween mintás papírral. Nagyon egyszerű és gyors manuális tevékenység

  személyre szabott gyertyák készítése, halloween mintás papírral díszített kis üvegedény, eredeti manuális tevékenység

Termelés:

Nyomtassa ki üvegedényeinek borítékját fehér papírra, és vágja ki ollóval. Ezután tekerje le a nyomatokat a kis üvegedények köré, és kösse össze a végeket ragasztóval vagy kétoldalas szalaggal. Tényleg nem lesz könnyebb ennél.

Ez az oktatóanyag néhány nagyon egyszerű lépésből áll … Csak ki kell vágnia és be kell illesztenie a támogatást

halloweeni tevékenység színes papírból készült egyedi üvegedényekkel, halloweeni mintákkal, pókokkal, szellemekkel és holdak fekete sziluetteivel

A linken csatolt talál egy másik példát a nyomtatásra, amellyel elkészítheti ezeket a csodálatos miniatűr cukorka dobozokat, amelyeket alább láthat.

személyre szabott üvegedények színes papírból szörnyeteggel, emelő lámpával és vámpírfejjel, tematikus címkék ragasztva, óvodai kézműves foglalkozások

halloween tevékenység üvegedényekkel, papírral díszítve, szörnyeteg arcokkal, vámpír és jack lámpással, halloween gyertyatartóval

DIY Halloween dekoráció-jack-o’-lámpás léggömbök füzére 

Szükséges anyagok:

 • narancssárga léggömbök (22-30 cm)
 • fekete ragasztópapír
 • jack-o’-laterna sablon
 • zöld csőtisztítók
 • húr
 • olló

  Jack-o’-lámpás léggömbök koszorúja Halloween partijának díszítésére

  készíts egy füzért narancssárga jack vagy lámpás léggömbökből, zsinórra rendezve, zászlók füzére, halloween dekoráció

Termelés:

Kezdje a sablon kinyomtatásával, majd vágja ki a használni kívánt formákat, majd kövesse nyomon a fekete ragasztópapíron, és vágja ki újra.

Ezután fújja fel a lufikat a kívánt méretre (ez nem igazán számít, de az alább látható projekthez félig felfújt lufikat használtunk). Ezután távolítsa el a ragasztópapír -formák hátulját, és ragassza fel őket a lufikra.

A füzér létrehozásához kössön apró csőtörlő darabokat a lufik aljára. Ismételje meg ugyanazt a műveletet az összes léggömbön. A csőtisztítókkal a léggömböket a füzér létrehozásához kiválasztott madzagra akasztják.

Miután elérte a kívánt hosszúságot (5 lufi elegendő lehet), akassza fel a füzért a falra, és a dekoráció kész.

halloween -dekoráció saját magának, narancssárga léggömb technika szájjal, orrral és jack lámpás szemekkel

Denevérek – a Halloween másik nagyon jellegzetes szimbóluma. De amellett, hogy éjszakai állatok, miért váltak emblematikussá ennek az ünnepnek? A kérdés megválaszolásához vissza kell térnünk az utóbbi kelta eredetéhez. Valójában október 31 -e szent nap volt a kelták számára. Ez a dátum a forró, napsütéses napok végét jelentette, és ezzel a tél és a sötétség kezdetét. Az emberek azt hitték, hogy Halloween éjszakáján a túlvilág kapuja nyitva maradt, hogy az elhunyt lelke meglátogassa az élőket. Régebben nagy tüzeket gyújtottunk, amelyek vonzották a szúnyogokat, és így a denevéreket is, amelyek etették őket. Ennek ellenére itt van egy oktatóanyag arról, hogyan lehet gyönyörű denevéreket készíteni WC -papír tekercsekben..

Szükséges anyagok:

 • színes kartonpapír
 • WC -papír tekercs
 • ragasztó
 • szalag
 • olló
 • csillogó szemek

  Halloween barkács toalettpapír tekerccsel – hűvös és könnyen elkészíthető denevérek 

  DIY halloween toalettpapír tekerccsel, színes újrafestett tekercsek papír szemekkel, fogakkal és szárnyakkal

Termelés: 

Az első dolog, amit meg kell tennie, csomagolja be, majd kösse össze a kartonpapírt minden WC -tekercs körül. A papír ragasztásához ragasztót, ragasztószalagot vagy kapcsokat is használhat.

Egy másik barna papírra rajzoljon denevér szárnyat, majd használja ezt sablonként a nyomon követéshez, majd vágja ki a többi szárnyat. Még egyszerűbb lenne, ha nyomtatható sablont használna.

Csatlakoztassa a mozgó szemeket, majd hajtsa össze a WC -papír tekercs tetejét és alját. Ragassza fel vagy ragasztja a szárnyakat a tekercs hátuljára. Végül adja hozzá a hamis fogakat fehér papír háromszögben is. Tessék, ez klassz, nem?

Halloween DIY példa WC -papír tekerccsel – rengeteg ilyet talál a weben

óvodai kézműves foglalkozások, Halloween kézműves foglalkozások színes WC -papír tekerccsel, mobil syeux és papír szárnyakkal és fogakkal

Egy másik aranyos példa a halloweeni barkácsolásra WC -papír tekerccsel – még hűvösebb denevérek

óvodai kézművesség, barkácsolás halloween toalettpapír tekerccsel, rajz denevér és fekete papír szárnyak

Íme néhány további halloween DIY ötlet, lépésről lépésre, hogyan kell csinálni.

Csodálatos Halloween dekorációs ötlet. Színes sütőtök, zászlós koszorú és őszi virágok a kandalló díszítésére

Halloween -dekorációk saját maguknak, színes sütőtök narancssárga, rózsaszín és fehér színben, zászlós koszorú, csokor őszi virág, modern gyertyatartók, kandallódísz

kézi tevékenység halloween, egy teáscsésze rózsa arany színű, szemmel és szájjal fekete sziluett

fekete lámpa fekete -fehér szalaggal és mesterséges pókokkal, narancssárga sütőtök, könnyű halloween kézműves tevékenység

Szezonális virágokkal díszített boszorkány kalap. Remek halloweeni ötlet egy bájos kültéri dekoráció létrehozásához

egy fekete boszorkánykalap virágdíszítéssel, egy fapadon, halloween dekorációval

Halloween -dekoráció, fehérre festett sütőtök, színes pöttyökkel a belső vagy a külső díszítéshez

DIY halloween dekoráció a bejárati ajtóhoz. Papír denevér sziluettek, tök és lehullott levelek. Kísértetjárta ház dekoráció

halloween dekoráció a bejárati ajtóhoz, papír denevér sziluettek, lehullott levelek és miniatűr tök, makacs dekoráció

újrafestett sütőtök halloween üzenetekkel fekete betűkkel, decoupage, könnyű halloween tevékenység

Fekete -fehér fotókollázs fekete keretben. Halloween dekoráció, hogy elegáns és egy kicsit atipikus legyen

DIY halloween deco, keret, feketere festve, hámozott fotókkal fekete -fehérben, skandináv szék és fekete -fehér szőnyeg, téglafal

halloween dekoráció, hogy elkészítse magát, tök papírlevéllel, színes lehullott levelek utánzata

Egyszarvú halloween tök – remek példa az ünnepi kézi tevékenységre

fehér halloween sütőtök egyszarvúvá alakítva, fekete filccel rajzolt szemekkel, rózsaszín arczokkal, fehér virágokkal, mint haj, rózsaszín festékkel és kürttel, halloween dekorációval

tök, fehérre átfestve, fekete grafikus szemekkel, érdekes halloween dekorációs ötletek

Kis denevérek sziluettek gyertyatartó díszítésére. Nagyon egyszerű halloween dekoráció, hogy elkészítse magát

gyertyák üvegtartályban, fekete papír denevér sziluettek, halloween kézműves tevékenység

DIY halloween belső festésű üvegedényekkel, kívül fekete vonalú arcformákkal, kaktuszokkal

piros, bézs és zöld sütőtök csillogó csillagokkal rajta, barkács halloween deco

miniatűr sütőtök, feketere fehérre festve, fehér betűkkel, halloweeni kézi tevékenység az ünnepi dekoráció létrehozásához

Jack-o-lámpás dobozok-remek ötlet egy Halloween kézműves tevékenységhez, amely újrahasznosított anyagokat használ

óndobozok, kékre átfestve, jack o lantenr rajzzal, fekete festékkel, könnyű halloweeni manuális tevékenység

halloween tevékenység terrakotta edényekkel, ijesztő fejek rajzolásával fekete vonalakban, kaktuszokkal

halloween tevékenység tökkel, lehullott papírlevéllel díszítve, könnyű és elegáns őszi kézművesség, eredeti középpont

halloweeni kézi tevékenység, kiürített sütőtökkel és virágcsokrokkal belül, virág belső díszítéssel

óvodai manuális tevékenységek fából készült ruhacsipesszel és fekete szárnyakkal, denevérrel

Óvodai halloween tevékenység – félelmetes erdő rajzolása kéz- és lábnyomokkal

rajz fekete jel kézlenyomat fa és szellem lábnyomok, hold, lehullott levelek

DIY halloween toalettpapír tekerccsel, átfestve fekete, szürke papír szárnyakkal és csillogó szemekkel, színes cukorka

DIY őszi és kézműves halloween tevékenység, elhalt levelek koszorúja és zsákvászon szalag

egyszerű halloween deco fehér és narancssárga sütőtökkel, régi könyvekkel, zöld papírlevelekkel üzenetekkel

Javaslat egy szép óvodai halloweeni tevékenységhez. Tök újrahasznosított természetes anyagok felhasználásával hóemberré változott

tök gesztenyearccal, makk, gally, lehullott levelek, fenyőtobozok és tetején lehullott levelek, őszi kézműves foglalkozások, óvodai halloweeni mesterségek

halloween tevékenység narancssárga tökkel és pozsgás növényekkel, rajzfilm vicces arcokkal

halloween tevékenységek bejárati ház, sütőtök feketére átfestve és macskákká alakítva a hordón, dekoráció a lehullott levelek és tökök koszorújában

A legjobb óvodai mesterségeket ősszel kell elkészíteni – ez egy másik nagyszerű példa a gyermeki kézműves foglalkozásokra

halloween tevékenység tök és arcvonásokkal, filcből és papírból, róka tök ötlet, egyszerű gyerekek kézművessége

DIY Halloween bemutató, sütőtök narancssárga, kék és szürke színben átfestve, szárnyas sziluettel, eladó, csőr és filc szem

halloween -koszorú fekete szalaggal burkolt körből, miniatűr virágok és tök díszítése, halloween -dekoráció

Halloween dekoráció, hogy elkészítse magát, fehérre festett sütőtök konfetti dekorációval, deko ötlet egy halloween partira

halloweeni kézi tevékenység sütőtökkel és házakkal, rajtuk fekete sziluettek és kis ablaknyílások, halloweeni lámpa

Gyertya faragott almában – halloweeni kézi tevékenység egy szép házdekoráció létrehozásához

gyertyatartók üreges almából, gyertyákkal, halloweeni tevékenység, őszi kézműves foglalkozások

DIY halloween deco, tök szellemarc, fekete szem, száj és orr

tökben készült, színes őszi virágok vázája, fehérre átfestve, színes arany pöttyökkel, ünnepi dekorációs ötlet

halloween tevékenység üvegedényekkel, testre szabott krepppapírral és fekete arcvonásokkal, szájjal és szemmel

DIY halloween koponyával – minden, amire szüksége van egy szörny dekoráció létrehozásához

dekoratív koponya pozsgás növényekkel a szemgödrökben, papír denevér sziluettek

DIY halloween üres konzervdobozokkal, lyukakkal, fekete és narancssárga festéssel, jack lámpás mintával, miniatűr sütőtökkel

halloween dekoráció készítése,. egy tök fekete csomóval és szemüveggel a szalmabálán

zöld levelek és elhullott levelek, herbáriumi kivágás a fehér sütőtökön, DIY halloween dekoráció

Halloween dekoráció üvegedényekkel. Miniatűr lámpák az ünnepi dekorációhoz

DIY halloween üvegedényekkel, belül narancssárga festéssel és kívül fekete jack lámpás arcvonásokkal átfestve

halloween manuális tevékenység, fehér váza és gyertyatartó piros fröccsenésekkel, diy halloween deco

virágcserép, átfestve feketére, fehér arcvonásokkal, barkácsolás halloween, üvegcserép és csokor rózsa

Halloween party dekoráció egy boszorkány ház témáján – grimoires, fekete lámpa és denevérek sziluettek

halloweeni tevékenység, fekete lámpás halmozott boszorkánykönyvekkel, fekete gyertyatartóval és papír denevérfigurákkal

DIY halloween deco, fehér gyertya piros viaszcseppekkel, egyszerű barkácsolás, fekete háttér dekoráció

Halloweeni manuális tevékenység, narancssárga sütőtök bagolyfejjel és macskafejjel papírból és filcből, kültéri dekoráció

rattan kosár filccel vagy lámpás arcvonásokkal, dekoratív lehullott levelekkel, kézi tevékenység halloweenkor

halloween manuális tevékenység fekete szemmel és szájjal sziluett gyertyák, tök dekoráció háttér

óvodai halloween kézműves foglalkozások, kézműves foglalkozások gyerekeknek fagylaltpálcikákkal, narancssárga és fekete vonalakkal átfestve, csőtisztító fogantyú

Óvodai halloween tevékenység – kísértetjárta ház rajza, halloween matricákkal díszítve

gyermek rajza egy táblán, táblás pala festmény, kísértetjárta ház matricákkal és dekorációkkal a halloween témában

tök feketére átfestve, arcrajzokkal fehér, macska, denevér, vámpír, eredeti dekoráció

ötlet, hogyan kell díszíteni a sütőtököt, rózsaszínre festve, fehér születésnapi sapkával és fekete pomponnal, könnyű manuális tevékenység

Kavicsfestés Halloween szörnyek létrehozásához – nagyon egyszerű manuális tevékenység

kavicsos festmény, kicsi színes szörnykövek festett fehér fogakkal és csillogó szemekkel

kézi halloween tevékenység egy üvegedényben, fekete csipkével díszítve, lehullott levelek asztaldíszével és vintage evőeszközökkel

dekorációs lámpa halott levelekkel, ijesztő arcokkal, érdekes halloween DIY

DIY halloween, hogy egy sütőtököt díszítő darabbá alakítson – itt vannak az utasítások, hogyan kell csinálni

decoupage ötlet színes papírdarabokkal háromszögben, hogy ragasszon egy narancssárga halloween tököt, könnyű manuális tevékenység

halloween dekoráció parafa dugókból, narancssárga, zöld filc levelekkel, különböző méretű sütőtökkel átfestve

Nagyon sikeres halloweeni manuális tevékenység. Faág, feketere átfestve, denevérek sziluettjeivel, és pompás, fekete rojtokkal

faág, feketére átfestve, fekete rojtos pomponokkal és denevér sziluettekkel, barkács halloween deco

óvodai halloween tevékenység fekete üveg kupakkal, pipatisztító lábakkal és csillogó szemekkel

óvodai halloweeni tevékenység, kísértetek, fehér szellemek fehér léggömbben és fehér törülközőben, valamint fekete filctollal rajzolt fekete arcvonások

Gyertyatartók fekete csipkébe csomagolva – egy másik nagyszerű ötlet a Halloween kézművességhez, amely kevés erőfeszítést igényel

fehér gyertyák poharakban, fekete csipke szalagokkal díszítve, halloween dekoráció és gyártás

denevérek sziluettjei fekete papírra a falon, irodai dekoráció újrafestett halloween tökkel, egyszerű manuális tevékenység

ötlet az almák mesterséges vámpírfogakkal és mozgó szemekkel, óvodai halloween tevékenység

decoupage fekete sziluettek, boszorkány, fekete macska, bagoly, csillagok és denevér egy miniatűr narancssárga tökön

cukorkás dobozokká alakított üvegedények, fehér festék és fekete foltok a szájban és a fülben, valamint kis narancssárga zsebkendő a fedél alatt, kézi halloweeni tevékenység

papírlemezek denevérekké, szörnyek filccel és csavargó szemekkel, óvodai halloweeni tevékenység

gyertya egy kis üvegben, mesterséges pókokkal és ijesztő fekete -fehér fényképekkel, barokk keretekben

óvodai halloween tevékenység, fehér kandalló papírkoszorúval, fekete macskafejek sziluettjeivel, tükör és keret lányrajzokkal, dekoratív sütőtök