Őszi kézművesség – több mint 80 ötlet kreatív mesterségekhez kicsiknek és nagyoknak

Az ősz már kopogtat az ajtón, és mivel úgy tűnik, ragaszkodik hozzá, ma a barkácseszközök teljes palettájával a kezében köszöntjük. Mert a közhiedelem ellenére ez nem szomorú évszak, nemhogy lehangoló. Éppen ellenkezőleg, az ősz egy csomó illattal, elbűvölő színekkel és sok természeti ajándékkal érkezik, amelyeket teljes szívvel és anélkül ad nekünk, hogy cserébe bármit kérne. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan használhatja ki ezeket az ajándékokat, hogy nagyszerű ötleteket valósítson meg DIY ősz. Tehát maradjon velünk, csodálatos javaslatokat talál kicsiknek és nagyoknak egyaránt..

Szép dekoratív kompozíció, amelyet saját maga készíthet. Őszi kézművesség sütőtökkel, fenyőtobozokkal, makkal, csipkebogyóval és lehullott levelekkel – a szezon szimbólumai

DIY őszi, dekoratív kompozíció lehullott levelekkel, makkal, tökkel és fenyőtobozokkal

Elegáns dekoráció, fehér keretbe zárva

A nyomtatható díszeket valóban a legegyszerűbb elkészíteni, mert valójában nem igényelnek sok erőfeszítést. Valóban csinosakat találhat nyomtatandó rajzokat Sorban. Akkor mit tehetsz azért, hogy értékesebbé tegyék őket, az őket méltó szép keretbe helyezzük. Az alábbiakban kiváló példát talál. Ez egy keret, amely egy őszi témájú dizájnt foglal magába, amelyet az üdvözletet körülvevő őszi koszorú ihletett.

Nagyon egyszerű őszi DIY példa. Csak nyomtassa ki és zárja be egy keretbe

őszi dekorációs ötlet fehér keretben nyomtatni virágok és levelek koszorújával, egyszerű őszi barkácsolás

Amikor a „csináld magad” őszi dekorációról beszélünk, gyakran csak szezonális anyagok közös elrendezéséről van szó, hogy tematikus dekorációt hozzunk létre. Vegyünk egy vázát vagy üvegedényt, és töltsük meg az évszakra jellemző mindenféle természetes anyaggal. Szervezzen sétát az erdőben, hogy felvegye és összegyűjtse természeti erőforrásainak egy részét. Makk, fenyőtoboz, gally, gesztenye, elhalt levelek, búza, kukorica stb. Miután kiválasztotta a legszebb darabokat az összegyűjtött anyagokból, tárolja átlátszó edényben – vázában, edényben, üvegben, üvegtálban. Testreszabhatja szalaggal, madzaggal és más dekorációkkal. Ha szeretné, hozzon végre egy kis színt azáltal, hogy szép virágokat tárol a szezon színeiben.

Egy másik nagyon népszerű ötlet az, hogy kiürítjük a sütőtököt, hogy egy csinos tematikus ültetővé váljon a váza számára. Íme néhány lépésben, hogyan kell ezt megtenni.

Oktatóanyag arról, hogyan ürítsd ki a sütőtököt, hogy kiváló vázafedélré váljon. DIY ősz, hogy gyönyörű dekoratív középpontot hozzon létre

ötlet, hogyan lehet virágcserepet készíteni egy kis kiürített sütőtökben, oktatóanyag, virágváza, könnyen elkészíthető középpont, könnyű bukás

Papírkorona készítése egyszerű!

A dekoratív koszorúk, ahol a virágokat lehullott levelekkel helyettesítik, nagyon népszerűek az őszi barkácsolás során. Akkor itt egy érdekes oktatóanyag!

Szükséges anyagok:

 • színes papír (különböző kék árnyalatok az árnyékolt hatás eléréséhez)
 • kartonból kivágott kör
 • félköríves lyukasztó vagy nyom-ellipszis sablon vagy egyszerű olló
 • ragasztópisztoly

Lépésről lépésre megvalósítás:

Az első dolog, amit meg kell tennie, vágja ki azokat a papírlapokat, amelyeket a papírkör díszítésére használnak. Ezt háromféleképpen teheti meg. Először is, egy cricut segítségével – egy elektronikus lyukasztóval, amely lehetővé teszi, hogy formákat és betűket készítsen a papírból. Ha azonban nincs ilyen eszköze, használhat egyszerű félköríves lyukasztót, nyom -ellipszis sablont, vagy csak régi barátainkat – ollót. A faleveleket a felére hajtogatott papírcsíkokból kell kivágni, amint az a képen látható. Vigyázzon, elég sok ilyen papírlapra lesz szüksége.

Ezután ki kell vágnia a korona alapját. Ez egy kartonkarika, amelyet szögmérővel egy kartonlapra rajzolhat, majd ollóval kivághatja. Ezután kezdje el elrendezni a papírlapokat a kartonkarikán, miközben rögzíti őket a ragasztópisztollyal. Folytassa ezt az eljárást, amíg az egész karikát le nem borítja levelekkel. Rendezze el a különböző színű lapokat árnyékos hatás létrehozásához. Végül akasszon fel egy sárga szalagot vagy más színt, és ez az egyszerű dekoráció már készen áll otthonának díszítésére.

DIY őszi barkács, hogy készíts egy ombré hatású papír virágkoszorút. Így vágja el a leveleket ellipszis alakban

ötlet, hogyan lehet koszorút készíteni elhalt levelekből papírból és kartonból, lyukasztóval vagy ollóval a félkörök kivágásához, kézi tevékenység ősszel

Ragasztópisztoly a papírfa levelek rögzítéséhez az alaphoz. Remek példa az ősszel végzett manuális tevékenységre

ragasztó papírleveleket a karton körre, kék papírfa leveleket, könnyű őszi kézművességet

Addig ragasztja a papír esőleveleit, amíg az egész alap be nem borul

őszi manuális tevékenység felnőtteknek, kartonkarika kék papírlevelekkel, ragasztja a leveleket

A végeredmény – a papír virágkoszorú készen áll a falak díszítésére. Őszi dekoráció a könnyű mesterségek szerelmeseinek

sárga szalagon lógó kék papírfa levelek papírkoszorúja, érdekes őszi barkácsolás

Készíts bagolyt WC -papír tekercsből 

Az emberi elme hajlamos bizonyos típusú állatokat különböző évszakokhoz társítani. Így míg a nyúl, katicabogarak és pillangók tavaszt idéznek, az állatok, például a sün, a bagoly és a róka az őszi par excellence szimbólumai. Jó néhány kézművesség ihlette ezeket a lényeket. Íme néhány, ami lenyűgözi a kicsiket.

Szükséges anyagok:

 • WC -papír tekercs
 • DIY ragasztó
 • fehér papírlap, fekete papírlap
 • hullámpapír
 • húr
 • gally

Termelés:

Az első dolog, amit meg kell tennie, elő kell készítenie a bagoly testét alkotó részeket az összeszereléshez. A WC -papír tekercset vörösre kell festeni, és egy kis festetlen kört kell hagyni azon a helyen, ahová majd a hasát helyezzük. Ezt a lépést azonban ki is hagyhatja, mert a kérdéses részt ekkor a gyomornak szánt kör borítja. Vágja ki az utóbbit a hullámkartonból, majd folytassa a gyémánt kivágásával, amely fülként fogja be a fejet. A csőr egy kis háromszöget jelent, amelyet egy fekete papírlapból vettünk, és végül két kis fehér körünk is van, amelyek a szemek szerepét töltik be..

Óvodai őszi kézműves tevékenység bagoly készítésére WC -papír tekercsből. Ezek a testrészei

bagoly készítése WC -papír tekercsből, pirosra festve, arcvonásokkal kartonba és fehér -fekete papírba, óvodai őszi manuális tevékenység

Miután megvan az összes része, itt az ideje, hogy összeállítsa őket. Ragasztja először a hasát, majd a füleit. Rajzoljon egyszerű grafikus szemeket a fehér papír körökbe, és ragasztja őket két oldalra a has tetején. A közepére végül a fekete csőrt fogja tenni. Végül ollóval vágja le a tekercs alsó részét kerek formára, és lyukasszon ki két lyukat a bal oldalon és kettőt a jobb oldalon.

A gyermekmesterség a bagoly alkotóelemeinek összeszerelésével folytatódik. Nézze meg, hogyan az alábbi képen …

őszi óvodai kézimunka, bagoly WC -papír tekercsben, pirosra festve, arcvonásai kartonba és fehér -fekete papírba

Csak annyit kell tennie, hogy átvezeti a szálat a lyukakon, majd körbecsavarja a gallyat, hogy a papírbagoly egyenesen állhasson a gallyon. Nagyon aranyos a végeredmény!

És így kell kinéznie a bagolynak az óvodai őszi fizikai tevékenység végén

A második óvodai őszi DIY bemutató, amelyet felajánlunk Önnek, még könnyebben elkészíthető, és egy másik nagyon népszerű őszi kézműves anyagot használ. Ezek fenyőtobozok, amelyek természetes formája nagyon alkalmas az alább látható nagyon szép kis sündisznók készítésére.

Szükséges anyagok:

 • kúpok
 • filc (barna vagy bézs színű az arc és fekete a pofa)
 • csillogó szemek
 • olló
 • textil ragasztó

Lépésről lépésre megvalósítás:

Itt tényleg minden nagyon egyszerű. Először ki kell vágnia egy háromszöget lekerekített sarkokkal a filclapból az arc számára, és egy apró fekete kört a pofa számára. Szerezzen mozgatható szemeket 0,7 cm átmérőjű ragasztáshoz, majd szereljen össze mindent. Először ragassza a szemeket és a pofát az arcra, majd az arcot rögzítse a fenyőtoboz tetejére. Ugyanezzel a technikával bagolyt is készíthet.

A fenyőtobozok hűvös állatokká változtak. Őszi óvodai manuális tevékenység, amely megismerteti a gyerekeket az erdő lakóival

óvodai őszi kézi tevékenység, fenyőtobozból készült sündisznó, filc, csavargó szemek, őszi gyermekmesterségek

óvodai őszi fizikai tevékenység, bagoly fenyőtobozból és szemekből, filc csőr és szárnyak, könnyű elsődleges mesterség

A lehullott papírlevelek koszorúja – alkalmas mesterség kicsiknek és nagyoknak

Sok manuális őszi tevékenységet a meleg őszi színek gazdagsága és a szép tájak inspirálnak, amelyek ebben a szezonban számtalan lehetőséget nyújtanak számunkra. Természetesen a holt levelek nagyon népszerű témák a gyermekek vagy felnőttek kézműves foglalkozásakor. Bemutatjuk figyelmükbe egy kis manuális eséses tevékenységet, amelyet nagyon könnyű megvalósítani. Nagyszerű ötlet az A Beatiful Mess által.

WC -papír tekercsekből készült bagoly

Szükséges anyagok:

 • sablonlapok
 • kartonlap (a nyomtatáshoz)
 • olló
 • vászonkötél
 • papírlyukasztó

Lépésről lépésre megvalósítás:

Először is szüksége lesz egy levélsablonra, amelyet bármilyen őszi színben nyomtathat. Ez garantálja, hogy színes füzérrel rendelkezzen, vidám árnyalatokkal. Mint látható, a sablon különböző típusú levelekből áll. Gondoljon erre, ha sablonokat keres a vásznon, mert a díszítése sokkal érdekesebb lenne, ha változatos őszi levelei lennének..

Őszi barkácsolás, hogy ezzel a sablonnal színes papírra nyomtathat. Vágja ki, tegye fel a kötelet, és végül élvezze a gyönyörű eredményt

óvodai őszi manuális tevékenység, halott levelek sablon nyomtatása, különböző típusú levelek

Miután kinyomtatta a lapokat színes kartonpapírra, ideje ollóval kivágni őket. Ezután lyukasztó segítségével készítsen lyukakat minden formázott lapba. Vezesse át a vászonzsinórt minden levélben, hogy egyfajta rózsafüzért képezzen. És ott van, csak fel kell akasztania a fal aljára, hogy megjelenítse ezt a remek dekorációt.

színes papírra nyomtatott holt levelek, papírból levágott levelek, óvodai őszi kézi tevékenység

őszi óvodai kézimunka, elhalt levelek füzére színes papírban, vászonkötél lóg

Romantikus gyertyatartó üvegedényből és lehullott levelekből

Az üvegedények és üvegek ma az újrahasznosítás csillagai közé tartoznak. Praktikus és dekoratív célokra egyaránt felhasználva az üvegek csodálatos virágvázák, ceruzaedények vagy miért nem gyertyatartók válhatnak belőle. Díszítse lehullott levelekkel, hogy romantikus őszi megjelenést kölcsönözhessen nekik a decoupage technikával. Íme néhány útmutató, amelyek segítenek ennek megvalósításában..

Szükséges anyagok:

 • egy üvegedényt
 • elhullott levelek (javasoljuk papírlapok de választhat természetes leveleket is)
 • szivacsos kefe
 • üveg ragasztó

Az őszi gyertyatartó elkészítéséhez szükséges anyagokat az alábbi fotón is megtalálhatja

őszi manuális tevékenység, hogyan készítsünk gyertyatartót üvegedénybe, lehullott levelekkel díszítve, vágási technika, szükséges anyagok

Lépésről lépésre megvalósítás:

Az első dolog, amit meg kell tennie, ügyeljen arra, hogy az üvegedények tiszták legyenek. Ebből a célból fontolja meg az alkohollal való tisztítást úgy, hogy alkohollal átitatott kendőt töröl az üvegedény külső felületére. Vigyázzon, ez nagyon fontos lépés, mert így jobban tapadnak az őszi levelek. Ezután győződjön meg arról is, hogy a lapok elég hajlékonyak és nem túl kemények. Jól kell tudniuk kötni az üveg körül. Ha természetes leveleket használ, nedvesítheti őket. Ami a papírlapokat illeti, vasalót futtathat rajtuk, hogy könnyebb legyen velük dolgozni..

Ezután tegyen lépéseket úgy, hogy az üvegedény felületét üvegragasztóval bevonja. Ily módon meglehetősen ragadósnak kell lennie. Erre helyezi a lapokat erre a ragasztórétegre. Ragasztja őket úgy, hogy további réteg ragasztólakkot visz fel a lapra. Fontos tipp – menj belülről kifelé. Vagyis kezdje az eljárást ragasztó felhordásával a közepén, és folytassa az oldalakkal, ügyelve arra, hogy az utóbbit simítsa. Tegye ugyanezt a többi lappal, és ne habozzon rétegezni őket. Az Ön választása, hogy hány lapot használjon, de általában ne féljen üres helyeket hagyni. Csak még érdekesebbé teszik a dekorációt. Hagyja megszáradni, tegyen bele gyertyát, és csodálja meg a gyönyörű eredményt. A gallér körül további díszítéseket is hozzáadhat.

Leesett levelekkel díszített gyertyatartók – nagyon szórakoztató őszi kézi tevékenység felnőtteknek

decopatch technika, hogy gyertyatartót készítsünk üvegedénybe, az üvegek felületére ragadt elhalt levelek díszítésével

Ugyanezzel a technikával lenyűgöző dekorációt készíthet a sütőtökből. Festse át fehérre, majd ragasszon rá papírlapokat a díszítéshez. Igen, mindig a vágás, mert csodálatos eredményeket ad.

Egyedi tök ragasztott levélmintákkal – őszi kézi tevékenység az elegáns dekorációk szerelmeseinek

Barkács ősz sütőtökkel, fehérre átfestve papírfalevéllel ragasztva, decopatch technika

Kis őszi koszorúk az óvodai szórakozáshoz

Az óvodában az ősz mindig alkalomsá válik néhány kreatív kézművességre, amelyet az adott évszak varázsa ihletett. Kínálunk Önnek egy szuper aranyos kézműves ötletet a gyermekek számára, amely ősszel csodálatos kézi tevékenységet fog kipróbálni az általános iskolában. Az alább látható fantasztikus, hűvös koszorúk elkészítéséhez szüksége lesz:

Szükséges anyagok:

 • természetes lehullott levelek
 • nátronpapír tasak
 • fehér és fekete jelzők
 • kétoldalú ragasztó
 • olló

Lépésről lépésre megvalósítás:

A nátronpapír tasakban vágjon papírcsíkokat a nátronzsákból, hogy megteremtse a koszorúinak alapját. Az ajánlott méretek 8-10 / 70 cm, de általában a koronák mérete a gyermek fejének méretétől függ. Ezután ragasztószalaggal rögzítse a korona felső harmadát. Végül gyűjtsön össze néhány elhullott levelet, és kösse azokat a kétoldalas szalaggal borított részre. Igen, ilyen könnyű.

Eredeti koszorúk nátronpapírból és a lehullott levelek díszítésére. Az őszi óvodai kézimunka nagyon kreatív és könnyen megvalósítható

nátronpapír -koszorúk lehullott levelekkel, egyszerű DIY ötlet gyerekeknek, vágja ki az alapot, és ragasszon fel egy ragasztószalagot

fák lehullott leveleinek koszorúmodellje nátronpapír csíkra ragasztva, óvodai őszi kézi tevékenység

Vagy készíthet állatkoronát. Fekete -fehér filccel rajzolja le az eső állatok fejét egy papírcsíkra, majd használja a faleveleket fülként. Ahhoz, hogy tapadjanak, ismét használjon kis darab kétoldalas szalagot.

őszi óvodai kézimunka, gyermekállatkoszorú filctollal rajzolt állatarcokkal nátronpapír csíkokra és lehullott levelek fülként

Hogyan készítsünk őszi fényfüzért – eredeti DIY őszi bemutató

Még mindig tele van őszi DIY ötletekkel, amelyeket ez a nagyon kedves blogger mutat be

Befejezzük egy válogatott fotókkal és oktatóanyagokkal, amelyek továbbra is sok kreatív őszi barkácsötletet adnak. Merítsen belőle inspirációt, és maradjon velünk a végéig, mert itt talál ötleteket a gyermekmesterségekhez, amelyek a kicsiket célozzák meg.

Üvegedények újrafestve a szezon színeiben, bájos művirágcsokrokkal. Őszi dekoráció saját kezűleg. Próbálja ki még ma!

üvegedények kis vázákká alakítva, különböző színekben átfestve, művirágok, gyapjúfüzér csomója

Egyszerű rajzolás gesztenyére, hogy dekoratív darabká váljon. Kézi tevékenység ősszel, amelyhez csak néhány gesztenye és fehér és arany filc szükséges

törzsi minták rajzolása barna színre, mit kell tenni a gesztenyével, fehér és arany filctoll, őszi kézműves foglalkozások

lehullott színes papírlevelek koszorúja összeszerelve, óvodai őszi kézi tevékenység, kis pomponok

decoupage technika, hogy fehér tököket falevéllel és őszi virágokkal díszítsen, őszi dekorációval készítse el magát

Egy tökből róka lett, kevés filccel és papírral. Őszi manuális tevékenység a külső díszítésére

egy róka, amely narancssárga tökből, filcből és papírból készült arcra, hasra, farokra és fülre, barkács ősz

őszi dekoráció, hogy megcsináld a tököket, amelyeket kiürített és virágvázává alakított, csokrokkal

Minden falban, többféle különböző levéllel díszítve, amelyek jó leckét adnak a botanikából. Kézi tevékenység ősszel

Herbárium készítés, különböző típusú levelekkel ellátott kártyák faldíszítése, manuális tevékenység ősszel

egy ürített tökből készült virágcserép, amely zamatos, aranyszínű fényűre festett sütőtökkel, őszi dekorációval készül

Driftwood dekoráció és természetes falevelek fehér filccel díszítve. Őszi kézi tevékenység egy csinos faldísz elkészítéséhez

fa gallyon lógó lehullott levelek őszi dekorációja, fehér filc mintákkal díszített lehullott levelek, egyszerű barkácsolás

kicsi vázák miniatűr sütőtökből, rózsavirággal, könnyű őszi barkácsolás

Holt levél egy papírlaphoz csatolva, szöveggel az esésről. Ismét a decoupage technikája, hogy őszi dekorációt készítsen magának

Barkács ősz lehullott levéllel, fekete betűkkel írt szöveg hátterében, tematikus kreatív tevékenység

diy őszi fehér levél szöveggel az ősz és a levél egy halott fa, gyertyatartó és a sütőtök

fehér sütőtök virágcsokorral és dekoratív ágakkal, őszi dekorációval

dekoratív kompozíció gyertyák, elhalt levéllel és madzaggal díszítve egy tálcában gyertyákkal és fenyőtobozokkal, barkács ősz

üvegedények levél alakú ablakokkal, barkács őszi dekoráció, érdekes gyertyatartók

DIY őszi faldekoráció fa keretből, amely lehullott leveleket tartalmaz

mohás, elhalt levelekből álló koszorú, narancssárga szalagon, lámpásokon és dekoratív sütőtökön lóg, őszi dekoráció a kandallón

Hogyan lehet virágmintát nyomtatni egy szövetre? Használj holt levelet …

műszaki oktatóanyag szalvéta virágmintás díszítésére, levélnyomatok festékkel felhordvaelhullott levelek nyomata párnán, ötlet kézi tevékenységhez ősszel felnőtteknek

Filc és hab levélfüzérek – szeretjük őket. Csak egy megfelelő felépítésre és egy kis fantáziára van szüksége

színes, lehullott levelekből készült füzér az ablak alatt filcben, kicsi szövettök, őszi dekoráció, hogy elkészítse magát

falevelek ágai színes habpapírban és csillogásban, kézi tevékenység ősszel, hogy faldísz legyen

füzér színes krepppapírlevelekből, kézi tevékenység az őszről, skandináv szék

lehullott levelek füzére különböző színekben átfestve, bemutató utasításokkal, barkács ősz

sütőtök, amely narancs- és filclevélre átfestett dugókból készült, ősszel kézi tevékenység

zászlós füzér papírköteg -darabokkal, leragadt levelekkel ragadva, könnyű őszi kézi tevékenység felnőtteknek

Árnyékos fenyőtobozok – rendkívül könnyű őszi barkácsolás

fenyőtobozok kék, narancs, sárga és zöld festékkel árnyékolva és díszítve, őszi manuális tevékenység

őszi dekoráció, búzafül -csokor, barna szalaggal, kis fehér sütőtökkel, zászlókoszorúval és üres keretekkel díszítve

kézművesség narancssárga fa ládákkal egy ház bejáratánál, kézi tevékenység ősszel felnőtteknek

őszi koszorú kis papírdarabokból félbehajtva és karton körre ragasztva, őszi dekoráció

őszi dekoráció a lehullott levelekkel és a fehér filccel írt szavakkal, könnyen barkácsolható

DIY őszi könnyen elkészíthető, füzér természetes falevelekkel, rézfestékkel és fenyőtobozokkal díszítve

A búza füle gyakran a barkácsolás őszi dekorációs projektek tárgya

asztalterv dekorációs ötlet búza- és gyapjúfüllel, tekercseléssel, őszi dekorációval

Akril képkeret két faág között – nagyon kreatív őszi barkácsolás és rusztikus gally

ötlet, hogyan jelenítsen meg egy fényképet, kézi tevékenységet az őszi, akril plexi keret két faágazat között

akril plexi képkeret két faág között, érdekes őszi kézi tevékenység

érdekes középpont, kávé díszítéssel és barna gyertyákkal töltött pohárral

egy barna fa tábla fazekakkal, fehér filc váza és egy csokor sárga és narancssárga virág, őszi dekorációval

üvegedények, zsákvászonba és holt levelekbe csomagolva, ősszel végzett manuális tevékenység könnyen elvégezhető

Őszi díszítő kompozíció, fenyőtobozokból és fából készült ellipszisre rendezett gyertyákból. Őszi dekoráció, hogy nagyon esztétikus legyen

fa szeletek gyertya díszítéssel, és különböző méretű fenyőtobozok, barkács

kézi tevékenység ősszel, természetes lehullott leveleken, törtfehér szalagon lógva

dekoratív kompozíció színes gyertyák őszi levelek, fenyőtobozok és makk, őszi dekoráció, hogy magad

egy fából készült mosógép, amelyet narancssárgára festettek át, és őszi díszítéssé alakították át, üdvözölje az ajtó díszítését falevéllel

ötlet kompozíció dekoratív középpont, lehullott levelekkel és gallyakkal töltött üvegváza, őszi dekoráció saját maga

bojtok különböző színekben átfestve, őszi dekorációval, saját kezűleg, egyszerű barkácsolás

Tök gyapjúgolyókban. A technika egyszerű. Tekerje a papier-mâché ragasztóval átitatott gyapjút egy kis lufi köré. Hagyja megszáradni, és távolítsa el a ballont. Itt van

gyapjúgolyók keményítővel és léggömbökkel, kézi tevékenység ősszel, gyapjú tök

fa szelet alátétek lehullott levelek nyomaival, egyszerű őszi barkácsolás

ajtódísz, őszi dekoráció saját maga, tálalótálca, üdvözlő szöveg és lehullott levelek koszorúja

őszi manuális tevékenység, fenyőtobozokkal, csillogó gyapjúval köré tekerve, egyszerű díszítéssel

lehullott levelek és színes virágok mobilja, gyapjúba csomagolt karika, fehér szálakon lógó levelekkel, könnyű őszi kézi tevékenység

őszi dekoráció magadnak, csokor ág és elhalt levelek virágvázában, tök

Óvodai őszi manuális tevékenység a legkisebbeknek – farajz kézlenyomatokkal

DIY gyermek egyszerű őszi fát rajzol koszorú kézi nyomatokkal

Kisemberek és állatok filccel rajzolva a lehullott levelekre. Egyszerű és nagyon szép óvodai őszi manuális tevékenység

óvodai őszi kézimunka, fekete -fehér filctollal megrajzolt arcvonásokkal lehullott levelek

DIY könnyű őszi gyermek, elhalt fával, állatokkal és fehér és fekete filctollal rajzolt arcvonásokkal

őszi kézi tevékenység saját maga, filc levelek vászon zsinórral akassza fel őket

Sündisznó WC -papír tekercsekből. Könnyű őszi kézművesség gyermekének

könnyű őszi kézi tevékenység, róka elhullott levelekben és csillogó szemekben, gyermekmesterségek

őszi óvodai kézimunka, filc alma akasztható fel kis fa ruhaszegek segítségével

Érdekes ötlet egy gyermek fotó kollázshoz és lehullott levelekhez. Óvodai manuális tevékenység ősszel 

DIY gyermek, kis papírlapok gyermekfotókkal és lehullott levelekkel, egyszerű DIY kreatív ötlet

koszorú egy papírtányérban kis darab színes levelekkel és elhalt papírlevelekkel, kézi tevékenység ősszel

Barkács őszi gyermek sütőtök rajzolásával narancssárga színű almalenyomatokban, óvodai őszi manuális tevékenység

ötlet, hogyan lehet újrahasznosítani egy zsákvászonba csomagolt konzervdobozt kis dekoratív lehullott levelekkel, gyerekek őszi barkácsolás

őszi óvodai manuális tevékenység, zsákvászon bagoly gombokkal a szemnek

gesztenyéből és gyurmából készült állatok, egyszerű őszi óvodai manuális tevékenység

óvodai őszi manuális tevékenység, bojt díszített és filccel hóemberré alakított, anya ajándék nyaklánc