Decorul de grădină recuperat cu obiect reciclat – articole utile și creative DIY pentru a vă reîmprospăta exteriorul

Buna soare si vreme buna! Odată cu sosirea primăverii, cu toții așteptăm cu nerăbdare să petrecem mai mult timp în aer liber. Pentru oricine are norocul de a avea câțiva metri pătrați de curte sau grădină, aceasta este, de asemenea, o ocazie unică de a se bucura de razele soarelui leneș și fără a fi nevoie chiar să părăsească casa lor. Visul! … Pentru a vă putea bucura de câteva momente plăcute în aer liber, totuși, trebuie să vă dezvoltați grădina de plăcere în deplin confort. Și dacă am putea face asta fără a sparge banca! Vești bune, este posibil! Trebuie doar să-ți sufleci mânecile și să îți dai seama de ideile noastre de decor de grădină recuperate obiect reciclat care sunt nu numai originale, economice și foarte practice, ci și ecologice și ușor de realizat.

Realizați o canapea pentru paleți pentru o zonă de relaxare confortabilă – DIY pentru adulți cu un obiect reciclat clasic

Materiale și instrumente necesare:

 • dintre ei paleți de lemn
 • pictura cu creta
 • rola de vopsea și tava
 • perie
 • șurubelniță și șurub

Producție:

 1. Mai întâi tratați suprafața paletului cu șmirghel, dacă este necesar, pentru a elimina orice nereguli. Apoi, scăpați de reziduurile de praf ștergând peste el o cârpă umedă..
 2. Apoi, revopsiți suprafața paletei cu vopsea cu cretă (culoare albastră sau orice culoare doriți). Pentru a aplica vopseaua, folosiți o rolă de vopsea și apoi o pensulă pentru zonele mai greu accesibile. Aplicați un al doilea strat de vopsea, dacă este necesar. Lăsați vopseaua să se usuce bine înainte de a se răsturna și vopsea pe cealaltă parte.
 3. Pentru a crea scaunul canapelei dvs. pentru paleți, stivați doi (sau trei) paleți. Asigurați-l instalând șuruburi pe părți, folosind șurubelnița.
 4. Creați spătarul plasând și fixând din nou cu șuruburi, un alt palet pe verticală, în spatele scaunului.
 5. În cele din urmă, personalizați-vă canapeaua pentru paleți oferindu-i o pernă de scaun și o pernă decorativă.

Și iată în fotografii pașii pentru a face tu această canapea de palet de vis

cum să faci singură o canapea pentru paleți cu trei paleți europeni recuperați

amenajare patio grădină cu canapea palet DIY cu spătar, scaun gri, DIY ușor pentru adulți

© idealhome.co.uk

Ideea DIY pentru adulți cu anvelopă reciclată sau cum să faci o măsuță de grădină într-o anvelopă

Materiale și instrumente necesare:

 • o anvelopă reciclată
 • o bucată de placaj sau MDF (suficient de mare pentru a tăia două bucăți de lemn cu diametrul diametrului anvelopei)
 • puzzle
 • şurubelniţă
 • şurub
 • picioare de mobilier de asamblat
 • frânghie de sisal
 • adeziv puternic / adeziv de construcție

Producție:

 1. Primul lucru de făcut este, desigur, să curățați anvelopa reciclată. Pentru a face acest lucru, este suficient un simplu burete cu apă cu săpun.
 2. Apoi, cu ajutorul ferăstrăului tăiat, tăiați două bucăți de placaj cu un diametru care se potrivește cu cel al anvelopei. Înșurubați cele două plăci rotunde pe față și pe spatele anvelopei.
 3. Apoi ridicați picioarele, mai întâi decidând unde să le așezați și distanțându-le uniform. În acest caz, am folosit trei picioare, dar puteți utiliza și patru. Acum faceți găuri pilot puțin mai mici decât diametrul șurubului înainte de a înșuruba picioarele de pe spatele mesei pentru anvelope.
 4. În cele din urmă, rămâne cea mai laborioasă sarcină de a vă căptuși masa cu frânghie de sisal. Pentru a face acest lucru, începeți să înfășurați frânghia pe ea însăși din centrul blatului, asigurându-vă că acoperiți suprafața cu lipici în prealabil și să țineți frânghia în loc, mai ales în timpul primelor rotiri ale frânghiei..

Decor superb recuperat pentru mobilierul dvs. de grădină în obiecte reciclate

exemplu de recuperare a decorului de grădină, tutorial pentru realizarea unei măsuțe de grădină în anvelopă reciclată cu frânghie

ideea de a face o măsuță de grădină în anvelopă reciclată, ideea de reciclare ușoară a anvelopelor cu decor de frânghie și greutăți din lemn

© persialou.com

Ghivece de flori DIY de făcut în cutii pentru a îmbrăca un perete exterior

Materiale și instrumente necesare:

 • zeci de conserve
 • burghiu și șuruburi
 • spray de vopsea acrilică bleumarin
 • sol de ghiveci și florile tale preferate

Producție: 

 1. Așezați cutiile cu capul în jos pe o suprafață protejată și găuriți patru găuri în partea inferioară a fiecăruia pentru a asigura drenajul.
 2. Mai întâi revopsiți exteriorul conservelor cu vopsea acrilică și lăsați să se usuce. Continuați prin revopsirea interiorului. În funcție de preferințe, ați putea economisi vopsea revopsind doar câțiva centimetri în partea de sus sau tratând întreaga suprafață interioară..
 3. După ce vopseaua s-a uscat, acum fixați cutiile pe suport (gard sau alt perete exterior), înșurubându-le. Aranjați-le într-un mod mai mult sau mai puțin aleatoriu, variind înălțimile.
 4. În cele din urmă, umpleți cutiile cu solul preferat și plantați florile.

Îmbrăcați un perete exterior cu ghivece de flori din tablă de bricolaj

idei pentru realizarea unui perete verde

reciclare cutie de tablă pentru a face un jardiniere, perete de plante simplu înflorit, idee cum să îmbraci un perete exterior

© cieradesign.com

Pietricele pictate pentru a-și decora grădina – o idee de activitate manuală pentru copii pentru a crea un decor drăguț de grădină recuperat

Materiale și instrumente necesare:

 • pietricele
 • vopsea acrilică roșie
 • perie burete
 • pâslă neagră sau vopsea neagră
 • ochii mișcați

Producție:

 1. Începeți prin curățarea bine a pietricelelor, spălându-le. Se lasă să se usuce și apoi se revopsesc cu vopsea roșie. Dacă este necesar, aplicați mai multe straturi până la atingerea intensității dorite.
 2. Lasă vopseaua să se usuce și ia-ți ștampila de neșters pentru a adăuga detalii pietricele de buburuză. Mai întâi, trageți o linie orizontală prin centru. Apoi, creați capul într-un semicerc negru pe un capăt al pietricelei și, în cele din urmă, puneți punctele negre (7 sau mai multe) pe „aripile” buburuzei.
 3. Stratul superior de lac ar fi esențial dacă doriți să afișați aceste creații frumoase în grădina dvs..
 4. În cele din urmă lipiți ochii mișcați pe cap și voila! Sunt atat de draguti !

Aceste buburuze super drăguțe sunt încă foarte ușor de realizat în doar câțiva pași simpli

cum să picteze pietricele, DIY DIY pictat cu pietriș model de buburuză pentru a-și decora grădina

decor de grădină în aer liber, pietricele pictate cu model de buburuză de vopsea roșie, pâslă neagră, decor de grădină pentru a o face singur, activitate manuală pentru copii

© easypeasyandfun.com

Idee pentru o activitate manuală de vară pentru a vă lumina grădina – Decorațiuni DIY reciclate cu borcane de sticlă reciclate

Materiale și instrumente necesare:

 • borcane de sticlă reciclate
 • vopsea acrilică
 • lac
 • spirt
 • discuri de bumbac
 • betisoare de vata
 • şir
 • nisip
 • lumânare mică cu LED sau solar

Producție:

 1. Curățați mai întâi exteriorul vaselor pentru a îndepărta murdăria cu alcool de frecare și tampoane de bumbac. Lasă să se usuce.
 2. Apoi, decideți-vă designul pe care doriți să îl decorați în exteriorul borcanelor de sticlă. Ar putea fi un „buline” foarte simplu sau un design frumos și elaborat dacă vă simțiți confortabil. Pentru a face să apară designul, folosiți vopsea acrilică sau markere permanente în cazul în care vopseaua vă sperie puțin prea mult. Pentru a face cu ușurință bulinele colorate, înmuiați vârfurile mugurilor de bumbac în vopsea și aplicați pe exteriorul borcanului până când întreaga suprafață este acoperită cu buline colorate aranjate aleatoriu..
 3. Se lasă să se usuce, se tratează cu un strat de lac și se lasă să stea peste noapte.
 4. Umpleți aproximativ 3,4 cm în partea de jos a vasului cu nisip pentru a ține lumânarea în poziție, care va fi instalată ulterior.
 5. Tăiați un șir destul de lung și înfășurați-l de câteva ori în jurul gâtului oalei, lăsând cele două capete proeminente. Strângeți bine și legați șirul care iese din ambele părți în jurul șirului deja înfășurat în jurul gulerului. Strângeți din nou bine și legați capetele opuse ale șnurului, astfel încât să vă puteți agăța felinarele.

Mini felinare în borcane de sticlă reciclate pentru a vă decora și lumina grădina

borcan de sticlă reciclat transformat într-un simplu suport pentru lumânări umplut cu nisip și decorat cu buline colorate cu lumânare, deviere ușoară a obiectelor

Reciclare Deco Rețetă Deco Idei cu borcane de sticlă, Lanternă în borcan de sticlă cu nisip și lumânare

© acultivatednest.com

Bordura de grădină recuperată din sticlele de vin este o altă creație superbă realizată din materiale reciclate.

idee de grădină de grădină recuperată în sticle de vin pentru a limita o zonă de grădină, cum să vă amenajați grădina recuperată

Montați-vă canapeaua pe un palet pe anvelope pentru a-i mări înălțimea

canapea de colț pentru paleți pe anvelope reciclate, idei pentru scaune mici în grădină în exterior

O cutie de flori de epocă pentru un decor rustic șic

tava vintage din lemn cu flori si felinar plantate in interior; Ideea de grădină DIY cu obiect deviat

Om de zăpadă în ghivece din faianță – idee de decorare DIY ultra originală

exemplu pentru a face un om în ghivece de teracotă pe un leagăn pentru a-și decora grădina, ideea de decorare a grădinii în aer liber

obiect decupat idee bricolaj cu dischetă vintage transformată în ghivece acoperire ghiveci bricolaj

Pat floral vintage, pe care pasionatii de gradinarit il vor adora

Gradina DIY cu obiect reciclat, pat vintage flerui in gradina, idei creative de gradina

rama foto plutitoare cu ghivece suspendate, recuperare DIY pentru grădină

idee de reciclare, obiect deviat, geantă de mână și încălțăminte transformate în ghivece originale pentru flori

Deturnând obiecte strălucitoare pentru a crea un banc de lucru în grădină

Unelte de grădină pentru aranjarea suprafeței de lucru pe coșuri de gunoi vechi pentru picioare și ușă reciclată pentru tavă

idee de decorare ușoară a grădinii cu grătar recuperat decorat cu suculente, decor creativ de grădină în aer liber

Ce să faci cu sticlele de plastic? Aceasta este o idee pe cât de practică, pe atât de originală

decor de perete al sticlelor de plastic cu flori plantate, cum să faci un perete vegetal în aer liber, ce să faci cu sticlele de plastic

Cutie de flori DIY realizată din anvelope reciclate, idee pentru obiecte deturnate și transformate pentru decorul original de grădină

cum se face o grădină în aer liber, pat de flori alcătuit din jardiniere din beton revopsite în diverse culori

Ghete sau pantofi vechi cu flori – idei frumoase de decorare manuală pentru grădina ta

Decorare DIY pentru grădină în cizme de cauciuc reciclate de diferite culori cu flori plantate

încălțăminte veche reciclată și transformată în ghiveci de flori pentru suculente în aer liber, decorul casei recuperat

sertare vechi reciclate și transformate în jardiniere de bricolaj pentru a vă face să vă decorați grădina

reciclare cadă de baie veche pe picioare înflorite cu scândură pentru a face o măsuță de cafea originală, decor cu baclon terasă în aer liber

Decor de grădină DIY, faceți un grădinar cu reciclare imitație anvelopă ceașcă de ceai

Realizați un întreg mobilier de grădină DIY din anvelope reciclate

reciclarea anvelopelor pentru realizarea unui mobilier de grădină în anvelope revopsite cu masă și scaune în anvelope de exterior

reciclând vesela veche, fierbător albastru recuperat cu onrement, faceți-vă singuri

cadă de baie veche reciclată albastru marin cu flori, idee imensă de plantator, obiecte recuperate și transformate

scaun vechi din lemn cimme deviat obiect flerui, grădinar original să-ți faci singur, cizme înflorite

Placare de perete exterior în trompete florale

reciclare ușoară diy, idee ghiveci de flori DIY realizată în trompetă, idei de decorare a pereților în aer liber

decor original pentru casă pentru grădină în mobilier din lemn reciclat cu sertare înflorite, face obiecte utile

confecționați-vă singuri un jardiniere pentru paleți într-un palet reciclat și revopsit în galben și roz cu vase suspendate

o cutie din lemn cu sertar reciclat pentru a face o jardinieră DIY originală ca decor original de grădină

Mobilier de grădină palet cu măsuță de cafea și canapea de colț pentru paleți, mobilier DIY pentru decorarea terasei

faceți un cireș într-un palet vechi reciclat, aranjați-vă grădina într-un mod original

O fântână de grădină în coșuri reciclate pentru a oferi grădinii dvs. o sursă de apă

faceți o fântână simplă de grădină în bazin reciclat pentru a aranja în grădină pe iarbă

reciclarea unei fântâni de grădină transformată într-o mini grădină de zână cu veselă tecup, cum să vă amenajați grădina

pietricele pictate cu model de căpșuni într-o oală de teracotă, decor de grădină în aer liber cu pietricele

Sticle de plastic reciclate cu motive drăguțe de animale pentru a face jardiniere frumoase

ce să faci cu sticle mari de plastic, idei cutii de flori DIY cu model de animale tropicale pentru decorarea originală a grădinii

idei de decorare cu scara recuperata ca depozit pentru plante in exterior, decor exterior rustic vintage

faceți un gard de grădină recuperați în scânduri din lemn revopsite cu creion colorat, decor de grădină pentru a vă face singuri

faceți o jardinieră în anvelopă reciclată și revopsită cu vopsea, amenajare mică a grădinii din curte

idei de depozitare a paleților pentru felinare suspendate idei de grădină creative

Ideea de hrănire a păsărilor să vă faceți singur în veselă reciclată

alimentator de păsări pentru a-și face ceașcă și farfurie de ceai ca idee de decorare a grădinii, recuperare a decorului

reciclare vopsea roți colorate de biciclete pentru a crea model de flori în grădină, DIY reciclare ușoară

mobilier de grădină original cu masă și scaune în anvelope reciclate și revopsit cu vopsea portocalie, diversiune creativă

mică masă decorativă pentru trunchi de copac în aer liber, pentru depozitarea ghivecelor de flori, felinare de grădină recuperate

50 de sfaturi pentru decorarea grădinii dvs., idei de depozitare a ghivecelor de flori, jardinieră ușoară pentru paleți DIY

O grădină de zâne extrem de frumoasă pentru a te face singur

grădină de zână realizată într-o oală de teracotă cu sol de ghiveci, pietricele, plante, idee DIY reciclare ușoară

ce să faci cu sticlele de plastic, realizează o jardinieră suspendată în sticlă reciclată

cum să-ți faci propria grădină de legume în anvelope reciclate și sol șlefuit, cum să plantezi salată

reciclarea broutette din lemn de epocă cu flori, cum să vă aranjați cu ușurință grădina cu flori

scaun metalic cu sticle de plastic reciclate, idei ușoare de decor pentru grădină

Câteva idei de bricolaj cu materialele noastre reciclabile preferate – sticle de plastic

faceți o grădină verticală cu sticle de plastic reciclabile utile pentru exterior

ghiveci de ghiveci de flori agățat în fundul sticlei de plastic, idee ce să faci cu sticlele de plastic

reciclarea sticlelor de plastic transformate în jardiniere în aer liber, sticle vopsite în diverse culori

ideea de a depozita ghivece de flori pe un palet de lemn revopsit în albastru cu ghivece de flori pentru a-i decora exteriorul

tava de vopsea transformată într-o jardinieră pe o scară, a recuperat decorul 80 de idei pentru grădină

jardiniera verticală pentru a vă face singuri în sticle de plastic reciclate, ideea ușoară de decorare a grădinii pentru a vă face singuri

faceți flori în sticlă de plastic modelat curcubeu revopsit, decor original de grădină recuper

Un panou vegetal din lemn decorat cu mai multe materiale reciclate

reciclarea sticlelor de plastic transformate în ghivece și o floare în cutii de băuturi reciclate pe peretele paletului colorat

veselă din sticlă reciclată pentru a face flori pentru decorul terasei grădinii recuperate pentru a le face singur

faceți o grădină de legume într-un butoi de lemn reciclat, devierea unui obiect pentru decorarea originală a grădinii recuperată

mini jardiniere în anvelopă reciclată cu model de buburuză și alte animale și masă colorată pentru mulinete

ideea de reciclare a toaletei pentru a crea un jardiniere original, reciclarea obiectelor distractive creative

reciclare caddy pentru a face o grădină de legume originală, cum să vă amenajați grădina creativă

Un alt obiect reciclat foarte popular și potrivit pentru proiectele dvs. DIY – sticla de sticlă

reciclarea sticlei de vin originale pentru a face o floare în sticle de sticlă, decor exterior original

reciclarea sticlei de lapte din plastic pentru a face plantatorul original de motive de porc

reciclarea unui scaun vechi din fier din metal pentru a crea un suport original pentru ghivece, 50 de sfaturi pentru decorarea grădinii

manechin din fier forjat acoperit cu suculente, grădină DIY cu materiale originale reciclabile

Decor pentru exterior pentru grădină pentru a fi atârnat cu lumânări și suculente

idee de decor în aer liber cu tavă suculentă placă agățată cu lumânări în interior

idee de a face cizme cu flori, jardiniera originală de bricolaj, idei ușoare și creative de decorare a grădinii

jardinieră verticală în palet cu ghivece de flori în cutie de tablă reciclată, decor de grădină recuperat