Decor boem de perete: 9 moduri creative de a schimba starea de spirit imediat

Vrei să reîmprospătezi atmosfera din casa ta? Și atunci de ce să nu o faci printr-un decor de perete boem care va respira în atmosferă o notă aventuroasă și exotică? În acest articol, redacția noastră vă oferă multe idei creative pentru a da caracter și a vă energiza interiorul. Indiferent dacă sunteți abil cu mâinile și abia așteptați să descoperiți cele mai bune sugestii pentru un accent de perete DIY sau căutați doar o mireasmă de inspirație decorativă, bun venit la noi și bucurați-vă de exemplele fantastice de mai jos..

Decor de perete boem cu coș etnic

Una dintre cele mai populare idei în ceea ce privește decorarea boemă a pereților este fără îndoială crearea unui perete în coșuri țesute. Pentru a obține un rezultat atractiv și original, tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați câteva coșuri de diferite culori și dimensiuni, apoi să le atârnați deasupra unui pat, a unei canapele, a unui fotoliu sau oriunde altundeva..

Realizați un decor de perete deasupra tendințelor folosind câteva coșuri țesute

coșuri împletite decorare pereți dormitor stil boem mobilier din ratan mobilier tendință mobilier din ratan scaun

Îmbunătățiți spațiul cu un macrame de perete

Dacă există un element obligatoriu pentru a da un aspect boem oricărei camere, acesta este fără îndoială lumina suspendată din macrame. Această tehnică de împletit este o adevărată furie în interiorul modern, indiferent de stilul dorit: contemporan, exotic, minimalist etc. În plus, puteți realiza tot felul de obiecte impresionante: umerase de perete, perdele, perne, rafturi, suporturi pentru plante și multe altele. Iată un exemplu fantastic de creație ușoară de macrame. Dacă sunteți începător și aveți nevoie de o mână de ajutor pentru a învăța elementele de bază ale macrame-ului, puteți consulta ghidul nostru unde veți găsi cele mai populare noduri de bază..

Materiale:

 • băț de lemn
 • frânghie macrame
 • foarfece

Producție:

 1. Luați o bucată de frânghie, apoi agățați-o la ambele capete ale bățului pentru a atârna macrame-ul.
 2. Tăiați 12 frânghii de 2-3 m lungime.
 3. Agățați frânghiile de băț folosind nodul capului alunelui.
 4. Acum, luăm primele 4 corzi și legăm un nod plat. Repetați încă două ori.
 5. Procedați în același mod cu restul corzilor. Astfel, trebuie să obțineți 6 grupe de 4 frânghii împletite în câte 3 noduri plate fiecare.
 6. Pentru a face al doilea rând, trebuie să omiteți primele două șiruri. Apoi repetăm ​​pașii 4 și 5. De data aceasta trebuie să aveți 5 grupe de 4 șiruri.
 7. Apoi facem un al treilea rând începând cu primul șir până când obțineți 6 grupuri de șiruri.
 8. Repetați modelul în acest mod până când se obține lungimea dorită.

Îndrăgostește-te de tehnica de împletit macrame și învață cum să faci multe articole unice

activitate manuală fabricație noduri tehnice suspendate la perete frânghie macramea baston de lemn noduri de bază stil boho deco

© heylilahey

Perete de pălării de paie în dormitor în stil boem

Capeline sunt o piesă cheie în moda în stil boem. De aceea, dacă acesta este stilul tău preferat și ai deja o colecție de pălării înghesuite în spatele dulapului, acum este momentul să le scoți și să le faci un accent decorativ faraminic. Crearea acestui decor original se face în același mod ca și în cazul coșurilor: le atârnăm de perete !

Afișează colecția ta de pălării preferate prin crearea unui decor de perete faraminos

bricolaj dormitor boem dormitor cu capelină paie cadru pat lemn lemn verde plante interioare stil boho chic

Decor chic boem cu cârlige pentru bijuterii din lemn de drift

Un truc estetic și practic pentru a sublima pereții dintr-o cameră boemă este transformarea câtorva ramuri de lemn în cârlige rustice pentru bijuterii. Realizarea acestui proiect este super simplă și necesită puțin material.

Materiale necesare:

 • ramuri din lemn de drift
 • frânghie
 • cârlige
 • cuie
 • ciocan

Instrucțiuni :

 1. Începeți prin a lua o bucată de frânghie, apoi legați un nod la un capăt al ramurii.
 2. Apoi faceți același lucru pe cealaltă parte pentru a crea o suspensie pentru lemnul dvs. de drift.
 3. Definiți acum locația cârligelor dvs..
 4. Folosind un cui și un ciocan, faceți găuri în lemn.
 5. Înșurubați cârligele și sunteți bine să plecați !
 6. Pentru a da un aspect și mai interesant, puteți desena linii, buline, săgeți, triunghiuri și alte forme geometrice în vopsea albă sau puteți adăuga câteva ciucuri sau pom pom..

Nu vă mai pierdeți niciodată accesoriile de modă prin instalarea unor suporturi pentru bijuterii din lemn de plutire

DIY bijuterii agățate în ramuri de lemn plutesc frânghie acrilică pensulă DIY decor de perete

© thesweetestdigs

Adăugați un accent eclectic dormitorului boem

Dacă doriți să adăugați o notă eclectică și însorită la colțul dvs. intim mobilat într-un spirit boem, atunci vă poate plăcea următorul tutorial. Este într-adevăr un accent de perete sub forma unui curcubeu compus dintr-un coaster din margele de lemn și câteva franjuri de diferite nuanțe. Acum să vedem cum să procedăm la realizarea acestui decor frumos de perete..

Realizați un curcubeu boem folosind un șervet din margele de lemn și fire de diferite culori

decor boho chic perete bricolaj rotun scaun mobilier sufragerie boem franjuri în carouri pernă periță muștar galben catifea masă de cafea ratan

Materiale necesare:

 • o masă rotundă setată în mărgele de lemn
 • câteva scobite de fire în diferite culori
 • fir alb
 • ac
 • foarfece

Pașii de urmat:

 1. Îndoiți șervețelul rotund în două. Pentru a-l ține la loc, folosiți lipici pentru lemn sau coaseți cele două părți împreună.
 2. Luați câteva fire de fire într-o culoare la alegere (aici galben muștar). Cu o bucată de fir de aceeași culoare, legați un nod în centrul pachetului.
 3. Înfășurați același fir central prin ac, apoi treceți-l prin plăcuta pliată și coaseți.
 4. Repetați același lucru cu încă două scroafe de aceeași culoare, apoi luați 2-3 scroafe de altă culoare și așa mai departe.

Iată cum să procedați pentru a obține un rezultat impecabil 

decorare perete stil boem sub sticla margele din lemn bile de lână culori ac diy perete boho

© abeautifulmess

Decorează-te cu pereții în spiritul boho minimalist

Există multe modalități de a realiza un decor de perete care amestecă stiluri boho și minimaliste. Pentru a adăuga o notă unică și naturală casei dvs., iată un alt model de agățat de perete DIY cu consumabile minime necesare și buget redus.

Ornament cu spirit natural, ușor de realizat folosind iarbă uscată și lut

accesoriu deco alb living fibră vegetală oglindă rotundă șemineu suport pentru lumânări mobilier din ratan pernă decorativă perdele gri deschis perdele țesute

Materiale necesare:

 • tulpini de plante uscate, cum ar fi iarba pampasului
 • plastilină
 • sârmă
 • hartie cerata

Producție:

 1. Așezați o bucată de hârtie cerată pe suprafața de lucru (pentru a o proteja, dar și pentru a putea transfera cu ușurință plastilina).
 2. Împărțiți aluatul de joc în două părți egale. Apoi, derulați prima parte într-un semicerc. Dacă argila începe să se usuce, adăugați câteva picături de apă pentru ao înmuia.
 3. Începeți să vă strângeți tulpinile de iarbă uscate, astfel încât acestea să imite razele soarelui.
 4. Așezați a doua jumătate a aluatului deasupra creației și sigilați marginile.
 5. În cele din urmă, fixați o bucată de sârmă în lut, astfel încât să puteți spânzura creația după ce lutul s-a uscat.

O creație captivantă de realizat în cel mai scurt timp

usor diy decor de perete diy buget redus ramuri uscate flori stil boem living accesorii albe fibra naturala

© harlowandthistle

Ideea de decor hippie chic cu suspendare pe perete

Atunci când nu ai ocazia să investești ceva timp în realizarea unor articole unice, de inspirație boemă, apelezi la alternative mai puțin solicitante. O astfel de soluție este de a pune un perete suspendat, de obicei deasupra patului. Modelele preferate includ: mandale, cactuși sau alte modele de plante, cărți de Tarot, Ganesh indian etc. Pentru a crea o ambianță și mai atractivă, luați în considerare încadrarea agățării pe perete lumini de zână.

Transformă o cameră într-un adăpost boem îmbrăcând unul dintre pereți în tapițerie hippie chic

dormitor boem design de perete acoperire de perete panouri din lemn pictat inspiratie de masa decor cocooning pat suspendat perete lumina ghirlanda

Oglinda solară: un element cheie în decorul boem chic

În ultimii ani, oglinzile solare au invitat toată forța în casele noastre pentru a respira o notă însorită și cochetă. Sunt foarte tipice pentru interiorul boem unde le vedem într-un aspect minimalist (cu un model simplu agățat în sufragerie) sau în modul galerie de perete (cu mai multe modele de diferite dimensiuni și modele instalate pe un perete).

Lăsați lumina să lumineze spațiul optând pentru oglinzi solare

Hârtie de perete Macrame oglindă din lână soare muștar galben pernă textile modele etnice covor pufos raft de perete alb

Living boem cu pereți îmbrăcați în plante

Și, în cele din urmă, cine spune un decor boem, care este, de asemenea, o țară de plante de pretutindeni! Pentru a crea o atmosferă mai naturală și relaxantă, nimic mai bun decât să te joci cu diferite specii verzi aranjate de la podea până la tavan. Pe de altă parte, suspensiile de macrame pentru plante, precum și rafturile de perete sunt o opțiune destul de practică pentru a optimiza spațiul limitat în timp ce vă bucurați de un accent incredibil pe perete..

Îmbrăcați pereții cu plante verzi pentru un efect natural și liniștitor

decor boem planta agățată macrame scaun cactus covor multicolor modele etnice masă de cafea din ratan

DIY agățat de perete agățat de bijuterii din lemn agățat de perete plutesc frânghie activitate manuală ușoară decor boem dormitor

Agățați-vă instrumentele muzicale de perete

dormitor alb parchet covor lemn modele etnice franjuri alb-negru pernă acuarelă decor boem plante verzi

boem chic chic deco cadru lemn baldachin perna faux blana scaun mobilier lemn covor model etnic plante cataratoare

Sporiți spațiul de deasupra patului cu niște rame foto din lemn

decor boem modern dormitor alb pictură lemn cadru tablou perne decorative mobilier din lemn ușor tăblie

decor boem masă de cafea industrială puf alb și negru coș țesut canapea maro mat negru masă pictură artă de perete

Pandantivul din macrame este steaua interiorului boem

perete macrame usor bricolaj noduri agatate macrame deco living boho modern mebles raft din lemn perne metalice

pictură de perete gri deschis lemn cadru tablou artă de perete decor bohemian chic aruncă pat franjuri covor alb faux blană

Accent de perete DIY de coșuri țesute în diferite culori și dimensiuni

boem living room decor rattan table white faux blană covor canapea perne decorative franjuri în carouri plantă agățată

rama foto din lemn alb și băutură fotografie perete art deco living canapea boemă lemn bej masă de cafea lemn verde plante

dormitor boem mobilier stil minimalist lemn accesorii din fibre naturale pălărie cârlige perete geantă mână paie covor franjuri

comoda din lemn maro covor multicolor coș cu franjuri copertă de oală împletită coș etnic de perete plante verzi cactus

Decor dormitor boem cu accente din fibre naturale

decor perete etnic scaun păun ratan oglindă soare puf împletit covor moale bej dulap noptieră lemn din lemn raft triunghiular

Rattan țesut coș decor perete coral aruncat perete franjuri accent canapea gri perne decorative perete alb raft

perete din ratan acoperire de perete decor de piatră oblon de fereastră reciclat pălării pălării coșuri boeme plante verzi covor de iută

Decor etnic coș de perete canapea albă decor boem interior interior mobilier de sufragerie alb masă din lemn crud

Living eclectic cu obiecte din diferite culturi

decor boem de living obiecte etnice iluminat perne de depozitare deschise raft de perete coș de paie pompe cărți

dormitor boem modern design vopsea perete alb mat dulap negru decor perete decor rotunj coșuri pălării împletite

boem living room design open dining room covoare frizerie modele alb și negru masă de cafea din lemn agățat scaun de ou

Design modern într-un dormitor boem

agățat de perete macrame noduri bricolaj frânghie macrame scară decorativă depozitare cadru pat tăiat din lemn de culoare închisă

parchet lemn perete artă pagini botanice sufragerie boem stil eclectic canapea albă perne roz lampă de podea roz aur

dormitor alb vopsea baldachin pat captator de vise boho chic diy macrame accesoriu agățat etnic decor perete

dormitor boem gri și alb vopsea perdele albe perdele din lemn dulap noptiere plante verzi macrame lumină pandantivă oglindă rotundă

perdele macrame candelabru șemineu decorativ oglindă aurie deco salon masă de cafea boemă marmură carouri faux blană

sufragerie boemă șic stil modern covor alb pufos și negru masă de cafea din lemn de lumină țesut puf din paie macrame pandantiv

canopy bed frame suspension macrame diy mandala cover bed fringes ethnic deco bedroom otoman pouf

Bohemian chic dormitor tabel candelabru bambus candelabru fibre vegetale puf împletit covor alb de blană artificială aruncă pat de muștar

dormitor în stil boem dulap noptieră din lemn covor alb și negru franjuri împletit ghiveci ghiveci plante interioare verzi

decor bohemian dormitor stil eclectic pernă portocală pomponi faux floare ghirlandă raft din lemn agățat coș de paie

panou decorativ etnic decorativ etnic din lemn de culoare închisă ghirlandă minunată felinar mic masă din lemn brut metal

etnic deco efect de perete pictură artă de perete mandala bancă ghiveci din lemn închis floare teracotă lumânare suport aruncat pat pom pom

hippie chic living canapea puf din ratan împletit paie bej covor parchet candelabru din lemn fibra naturală palmier interior

Raft de perete din lemn formă hexagonală depozitare dormitor boem șic din lemn tăblie stea șir lumini

cadru din lemn oglindă dormitor stil boem covor multicolor dulap din lemn depozitare cărți ghiveci floare teracotă agățat macrame

oglindă soare pat coconare podea boem elegant chic dormitor decor plante verzi colecție cărți obiecte lucrate manual scaun blăniță în carouri

pictura perete turcoaz agatat perete decor etnic chic dormitor perne decorative cos pom pom plante

covor franjurat coș țesut macrame agățat decor dormitor boem planta verde agățat decor coconing pat franjuri carouri decor boem perete