Hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő parfümöt?

Parfümök és illatok ezrei jelennek meg a piacon. És amikor eljön az ideje, hogy parfümöt válasszon magának vagy ajándékozzon, minden bonyolulttá válik, mert egyre nehezebb meghatározni önmagát az illatokon keresztül. Azonban bármilyen nehéz is, nem vásárolhat meg minden illatot. Meg kell találnia azt az illatot, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek..

hogyan válasszunk egy jó parfüm eau de toilette -t ​​férfiaknak

Azonosítsa illatcsaládját

Az első lépés az, hogy azonosítsa az illatcsaládot, amely a legjobban megfelel Önnek. Csak ezután lesz könnyű választania. A parfüm nem csak az öltözék befejező eleme, hanem kiegészítő is, amely feltárja személyiségét. Négy parfümcsalád létezik, amelyeket illata különböztet meg. Ezek :

  • A fás illat: intenzív és földes jegy;
  • A friss illat: friss és csípős jegy;
  • A keleti illat: fűszeres, titokzatos és érzéki;
  • Virágos illat édes jegyekkel.

Az azonosítás után lehetősége van webes teszt elvégzésére, hogy megerősítse vagy finomítsa választását. Azt is figyelembe veheti ingyenes parfüm minták ezen az oldalon ebbe az irányba.

csinos üveg parfümös üveg, nyitott könyv hypi szemüvegre fektetve

Vegye figyelembe a bőrtípust

A bőr olyan tényező, amely befolyásolja a parfüm kiválasztását is. Valójában a száraz bőr megkönnyíti a parfüm elpárolgását. Ezért válasszon egy intenzívebb illatot, amely egész nap tarthat. Másrészt zsíros vagy kombinált bőrű személy nem ugyanazt választja. Fogadás helyett a friss illatokat részesíti előnyben a megfelelőbb hatás érdekében egy híres parfüm márkán.

válassza ki a parfümöt bőrtípusának megfelelő nőnek kinyújtott kézzel

Vásárolja meg a parfümöt a megfelelő időben

A férfi szaglása a legjobb a nap végén és száraz időszakokban. Tehát, ha parfümériákban szeretne vásárolni, javasoljuk, hogy vegye figyelembe ezt a tényezőt a választás optimalizálása érdekében. Másrészt kerülje több illat egyidejű kipróbálását, még akkor is, ha nem ugyanazon a helyen van, vagy fennáll annak a veszélye, hogy elárasztja az illatok keveréke, ami bonyolíthatja a feladatot. Végül, a parfüm vásárlása nem feltétlenül nagy márka kérdése, még akkor sem, ha az esetek többségében ezek a márkák egyedi, eredeti és személyre szabott illatokat kínálnak. Tehát ne feledje, hogy a parfüm neve nem számít, a cél az, hogy megtalálja az illatot, amely meghatározza Önt.

szőke nő fotós egy flouri fa közelében

Kérjen tanácsot szakemberektől

A parfümériákban néha vannak szakemberek vagy személyzet, akik képzést kaptak ezen a területen. Küldetésük, hogy tanácsokkal segítsék Önt a vásárlás során, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legjobban azonosítsa, mit szeretne, vagy mi illik Önhöz. Mindazonáltal, bár jó, ha szakmai tanácsot kap, bátornak is lenni. Tehát abban a pillanatban, amikor rájön, hogy ízlése, személyisége és teste megváltozik, nyugodtan változtassa meg illatát és illatát. Mert még az az illat is, amire soha nem gyanakodtál, lehet az, amire szükséged van.

Ezekkel a tippekkel sikeresebben megy keresztül az Önnek megfelelő parfüm azonosításának folyamatán..