Egy 80 -as évek bulija – hogyan öltözzön fel és váltson ruhát

Meghívnak egy 80 -as évek bulijára – hogyan kell öltözni? Ha ez a kérdés érdekli, akkor a megfelelő oldalra került. Segítünk megfejteni a múlt század divatját, és megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb ruhát. A huszadik századot sajátos divatirányzatok jellemzik, amelyek nagyon eltérőek. Minden évtizednek megvannak a saját mikrotrendjei és azonosítói. Ennek az időszaknak a közepétől – az 50 -es és 60 -as évektől – a divatvilág szabad szellemű, ami az elkövetkező években különböző trendekhez vezet. A rockabilly hullám, a grafikus minták és az élénk színek után a nők nadrágot kezdtek hordani, és az 50 -es évektől eltérően a 60 -as évek hölgyei már elutasították a magas sarkú cipőt. Az 1970 -es évek hozták a hippi mozgalmat a globális színpadra. A szoknya rövidebb lett, a haja pedig hosszabb. A virágminták és a napszemüvegek nagy hatást gyakoroltak a 80 -as évek divatjára.

A nyolcvanas évek a divatvilág szimbóluma. Még ma is érezni lehet a szellemüket. Kínosan divatos megjelenéseket hoznak, de kortárs divatos remekműveket is. A trendeket továbbra is uraló leghíresebb nevek közül néhány a világ minden tájáról ismert a 80 -as évek divatjának köszönhetően. Calvin Klein és Ralph Lauren sportruházati modelljeikkel váltak híressé. Az olyan divatipari óriások, mint Thierry Mugler és Azzedine Alaia megnyitották az utat a női ruházat új stílusai és formái felé. Továbbá Christian Lacroix, még ha a 80-as évek végéig nem is tűnt függetlennek, művészeti ihletésű modelljei merész telített színekkel, például narancssárga, sárga, zöld, világos rózsaszín és durva ékszerekkel varázsolnak el..

A férfi divat a nyolcvanas éveket is inspirációs forrásként használta a mai kollekcióinkban látott ruhákhoz. Az oldal alatt további információkat és több ezer fotót talál a ruházat, haj, kiegészítők és sminktrendek témakörében.

80 -as évek bulija – hogyan öltözzünk modern ruhákba

Az 1980 -as évek estéjén, hogyan kell öltözni a nyolcvanas évek álruhájába, a 80 -as évek ihlette h & amp; m új kollekció

A fenti ruhákon látható négy ruha a h márkától származik&m és retro adaptációjú gyűjteményük az elmúlt évből. Úgy kezeli a 80 -as évek divatjának témáját, hogy ma színpadra hozza. Mindannyian stílusosan öltözhetünk a 80 -as évek trendjeihez igazodva. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy ruhánkat válasszuk egy 80 -as évek partijára, amikor nincs elég időnk. Így az utolsó pillanatban magas derekú karcsú farmert, nagy övet és laza fehér inget választottunk. Ezek olyan ruházati cikkek, amelyek szinte mindegyikünknek megtalálhatók a ruhatárunkban, és könnyű kombinálni őket a választott év retro megjelenéséhez..

A második lehetőség az, hogy halvány rózsaszínű, lobogó ruhát visel. Ez annak a trendnek az adaptációja, hogy egyszínű ruhákat kell viselni, amelyek minden méretben megfelelnek. Amerikában nagyon divatos volt a nyolcvanas évek első felében. Egy másik egyszerű lehetőség az utolsó pillanat újrateremtésére a mini szoknyás átöltöző, még jobb, ha a szoknya műbőrből készült, és egy blúz. Nagyobb méretű, mint a tényleges méret . A műbőr overall és a virágos ingek olyan modernek voltak, mint a mini szoknyák, így ez az opció tökéletes lesz számodra, ha már vannak ilyen ruhák a szekrényedben. Ha nem, akkor azt tanácsoljuk, hogy látogassa meg a helyi takarékos üzletet, ahol megtalálhatja a 80 -as évek esti ruháját. Merítsen ihletet az oldal alatt található képekből.

Ötlet a 80 -as évek bulijához – hogyan öltözzünk sportruházatba

80 -as évek ruházata, 80 -as évek jelmeze, 80 -as évek témája, női ruha és férfi sportruházat

A 80 -as évek trendje, hogy sportruházatot viseljen nappali viseletként, sőt estélyi ruhának is. Ezt a tendenciát az előző évszázad divatmárkái, de a mai kor divatmárkái is adaptálják. Megtalálható Tommy Hilfiger, Lacoste, Thierry Mugler stb. Gyűjteményeiben. És bár sok híres nő, például Gigi Hadid, Rihanna, Eva Longoria, sportos öltözékét sarokkal hordja, a sportcipő mellett is dönthet. A nyilvánvaló klasszikus sportruházati márkák a Nike és az Adidas. Azonban rengeteg más kulcsfontosságú befolyásoló létezik, a Kappa, a Reebok és az Umbro cipők klasszikus sziluettek, amelyek évjáratot árasztanak. A Fila együttműködött Gosha Rubchinskiy -vel, és teljes cipősort dobott piacra. Ez az együttműködés vintage Fila design, a kollaborátor hozzáadja saját érintését.

Gyönyörű ruhadarabok, amelyeket a 80 -as évek stílusa ihletett – válasszon sportruházati stílusú ruhát

A 80 -as évek megjelenése Lacoste modern márka, 80 -as évek jelmeze, 80 -as évek estéje, hogyan kell jól öltözni

Mindössze annyit kell tudnia a 80 -as évek bulijához – hogyan kell öltözködni és hogyan kell csinálni a haját

80 -as évek hullámos haja, hullámos frizura a 80 -as évek álcájának kiegészítésére, esti party retro ruházat

A 80 -as évek frizurái talán az időszak legfigyelemreméltóbb trendjei. Kétségtelen, hogy ebben az évtizedben az emberek azt hitték, hogy “ennyire radikálisak” (ezt a mondatot szokták mondani, hogy valami túl menő). A fényképek azt mutatják, hogy nem minden frizura volt sikeres. Az extrém hangerő nem illik minden arcvonáshoz, de senkit sem érdekelt. Ez volt a megjelenés másolni. Nagy fürtök, hajpántok, csíkok rendkívüli színekben, gofri frizurák, bármi, amit el lehet képzelni, ami manapság elképzelhetetlennek tűnik, mindez divat volt. A legegyszerűbb variáció az öltözködéshez és a hajhoz az, ha nagyon magas lófarokot készítünk, és egy pólót választunk, amelyet farmerrel és szegélyezett bokával kombinálunk..

Meghívták egy 80 -as évek bulijára – hogyan kell öltözni és kiemelni a megjelenést divatos sminkkel ebből az időszakból

Zselés karkötők, zselés cipők és nagy hajú íjak. Azok, akik jól emlékeznek a 80 -as évekre, néha azt szeretnék, ha elfelejtenék őket. A divatérzék felháborító, ragyogó volt, és az arcokon is megmutatkozott. A haj olyan messze volt ott, szó szerint. Mi lesz a sminkkel? Nos, a régi fényképeket nézve azt hinné, hogy a termékeket egy nagy festő ecsettel hordtuk fel. A 80 -as években semmi lágy, finom vagy finom nem volt. A haj, a smink és a divatérzék távolról sem volt félénk. Nem meglepő, hogy az emberek ma 80 -as évek flashbackjeit dobják. Érdekes és szórakoztató volt öltözködni a napokban. A fiatalabb generációk még mindig izgalmasnak találják a stílusokat és a színeket, bár ma már nem viselhetik őket jogos kifogás nélkül. Vannak 80-as évekbeli jelmezek, 80-as évekbeli parókák, sőt 80-as évek stílusú tornatermi rendezvények is frottír szövetpánttal..

Smink és haj egy 80-as évek partijára-hogyan kell öltözködni, sminkelni, hajat csinálni 

80 -as évek frizurája, 80 -as évek sminkje és álcázása, hogyan öltözzünk ma egy vintage buliba

Ha talál egy 1980 -as évek divatmagazinját, feltétlenül nézze meg a modellek szemét. Abban az időben népszerű nézet volt a nehéz smink szem. A nők nehéz szempillaspirált viseltek a felső és alsó szempillájukon. Ezt a vastag fekete szemceruza réteggel hangsúlyozták mind a felső, mind az alsó szemhéjon. A hatás a rocker szeme volt, amely gyorsan átterjedt a fedélre és az arcra, és zűrzavart okozott a Motley Crue -i rock -éjszaka után. A rúzsok is témát jelentettek a különböző színek kiválasztásával

És hogyan lehet kinézni egy 80 -as évek partijára – találja meg az alábbi oktatóanyagot

Kiegészítők a 80 -as évekből és a 90 -es évek elejéről – merüljön el a nosztalgiában

80 -as évek jelmezötlete - milyen kiegészítőket válasszon, 80 -as évek jelmeze, eredeti használt ruhák

A 80 -as évek kiegészítői eklektikusak, mint a ruhák. Zselés karkötők – minél többet viselsz, annál jobb, bájos karkötők, neon színű Swatch órák. Ezek azok a lehetőségek, amelyek nagyon népszerűek voltak. Ha a 80 -as évek partyruhája tartalmazza ezeket a kiegészítőket, akkor biztosan megelőzi a tömeg többi részét. És mindenekelőtt nagyon szórakoztató lesz egy ilyen kiegészítő viselése. A legegyszerűbb talán a choker, mert jelenleg a trendek tetején áll. Nem felejthetjük el megemlíteni a csirkéket, a nadrágot és a zselés cipőt. Ezek a 80 -as évek megjelenésének alapvető tartozékai.

A rock stílus túl népszerű volt a 80 -as években – jó ötlet, hogyan kell öltözni egy retro estére

80 -as évekbeli öltözék, híres pár a múlt századból, 80 -as évek öltözködési stílusa, a 80 -as évek gyerekpartijára

A neon színek szinte mindig a 80 -as évek bulijának részét képezik – hogyan öltözzünk fel, ha a téma sportos

80-as évek női jelmeze, 80-as évek öltözködési stílusa, neon színű sportruházat

Hogyan importálhatjuk manapság a 80 -as évek szellemét – klassz 80 -as évekbeli jelmez

80 -as évek öltözködési stílusa, 80 -as évek jelmeze, különleges vintage öltözék és annak másolása

A korcsolyázás túl népszerű volt, és vidám színű görkorcsolyával kiegészíthetjük öltözékünket

80 -as évek este, hogyan kell öltözni a 80 -as évek ruháit, szóval rad, chaya görgők és zoknik

A mai divat a 80 -as évek aktuális trendjeit veszi át, és olyan pompás ruhákká változtatja őket, mint az alábbi

Aktuális divat a 80 -as évek álruhájában, 80 -as évekbeli ruha gyönyörű neon színekben, eredeti estélyi ruha

Imádnivaló rózsaszín női öltöny – ma divatos 80 -as évek stílusa

Rózsaszín 80 -as évekbeli öltöny, 80 -as évek vespa, vintage ruhák vagy elegáns anyai ruhák

Póló Mickey Mouse nyomtatással, anya farmerrel és hosszú kabáttal – remek ötlet a 80 -as évek szellemében öltözködni

Farmer és póló 80-as évek rajzfilmjével, 80-as évek ruházatával, a legjobb ruházati visszanyerésekkel

Mini A -vonalú szoknya és pulóver szivárvánnyal – jó ötlet, hogyan kell öltözni egy 80 -as évek partijára

80 -as évek jelmezötlete, a híres mini szoknya, válasszon 80 -as évekbeli ruhákat, felejthetetlen modelleket

A Glitter a legjobb barátod, ha retro témájú partiról van szó, ráadásul kerek napszemüveg

Ruha, amelyet a 80 -as évek stílusa inspirált, flitteres blúz, 80 -as évekbeli ruházat, esti ruhák

A 80 -as évek sportruházata lehet a jelmez az 1980 -as évek partiján

A 80 -as évek party -divatja mindenhol sportruházatot visel, a 80 -as évek öltözködése, különleges öltözék

A 80 -as évek rock -kinézete – jó ötlet, hogyan kell öltözni egy 80 -as évek bulijára

80-as évek rock-jelmeze, 80-as évek megjelenése, múlt századi eklektikus stílus, szőke, göndör nő, motoros kabát és egyenáramú póló

Szép ötlet, hogyan kell öltözni egy 80 -as évek partijára – fekete, magas derekú farmer és eredeti choker kiegészítő ing

80 -as évek ruházata, 80 -as évek farmer és ing, 80 -as évek eleje, elegáns ruhák, csokoládé nyaklánc

A 80 -as évek üzleti öltönyében lévő nők teljesen menők – ötlet, hogyan keverjék össze a különböző négyzeteket

80 -as évek megjelenése, 80 -as évek jelmeze, az évtizedek divatos öltönye, az előző stílus

A diszkó időszak és a Flashdance – álcázott ötlet a 80 -as évek filmjeiből

80 -as évek jelmeze, 80 -as évek kinézete, retro hangulat egy estére Flashdance barátokkal

A kosztümöt Madonna ihlette, aki megmutatja, hogy mit szeret Michel Michelnek

80-as évek megjelenése farmerrel és michel jackson pólóval, a 80-as évek Madonna ihlette ruhája, menő takarékos ruhák

Hűvös jelmezötlet párnak egy estére a 80 -as évek divatjának témájában

80 -as évek páros jelmez ötlete, 80 -as évek megjelenése, szép esti öltözék

A popsztárok beépítik a 80 -as évek stílusát zenei videóikba, mint Katy Perry esetében

Nyolcvanas évek ihlette zenés videó Katy Perry jelmez Zöld mini szoknya Neon off vállas felső, sarok, eklektikus megjelenés

80 -as évek női és férfi jelmeze, 80 -as évek ruhája párnak, jelmez az est legmenőbbjének

Rihanna szereti a 80 -as évek megjelenését – klassz, modern, kétrészes farmer kombiné

80 -as évek öltözködési stílusa, Rihanna retro napjaink trendjei gyönyörű vintage ruhák

80 -as évek party Rihanna jelmez rózsaszín ruha és rózsaszín sarkú cipő, hogyan kell öltözni 80 -as évek ruha, disco party

Beyoncé és lánya, Blue Ivy jelmez – Michel Jackson és nővére 

80 -as évek Beyoncé és fia jelmeze, Janet és Michel Jackson Halloween jelmez, 80 -as évek klassz stílusa menő gyerekeknek

Stella McCartney 80 -as évekbeli bulija sok remek ötletet ad arra, hogyan öltözzenek fel egy ilyen partira

80 -as évek híresség stílusú ruházata, 1980 -as divatőrület, diszkó és punk évek

Stella McCartney retro party, pánt nélküli miniruha, gyönyörű 80 -as évekbeli ruhák, 1980 -as évek divatőrülete, diszkó és punk évek

A 80-as évek megjelenése, használt ruhák, Madonna népszerű zenei csillogása, vállpántos pólóval, napszemüveggel, köntössel

A vállpárnák és a miniszoknyás öltöny azok a ruhák, amelyeket választhat a 80 -as évek partijára

80 -as évek jelmezötlete, öltözködési stílusa évekre, mini szögletes szoknya öltöny

A 80 -as évek öltözete női öltönyben, fehér cipő viselése, ma a 80 -as évek öltözködési stílusa

A ’80 -as évek férfi megjelenését a Miami Vice TV -műsor diktálta

80 -as évek férfi jelmeze, retro ruhával ma is használható viselet, Miami Vice stílusú férfi öltöny

Patrick Swayze a 80 -as évek egyik ikonja, és a férfiak másolják ezeket a gyönyörű megjelenéseket

Alkalmazza a 80 -as évek megjelenését divatos öltözékeihez, alkalmi elegáns stílusú férfiak, a jóképű Patrick Swayze kék ingben és farmerban, menő 80 -as évek öltözködési ötlete férfiaknak

A preppy stílus divatos volt, akárcsak a márkás logóval ellátott ruhák

80 -as évek este, hogyan kell öltözni 80 -as évek álcája, kapitalista márkájú nadrág és kabát

Egy fiú vagy, akit meghívtak egy 80 -as évek bulijára – hogyan kell öltözni ahhoz, hogy túl menő és eklektikus legyél

A 80-as évek hiphop stílust értelmező ruházata, 80-as évek álcája, 80-as évek hip-hop témája

Férfi kabát 80 -as évek divatja, 80 -as évek jelmeze, hogyan öltözzünk ma

80 -as évek megjelenése, 80 -as évek jelmeze, 80 -as évek bulija, hogyan kell jól öltözni, Tommy Hilfiger férfi póló

80 -as évek férfi jelmeze, 80 -as évek jelmez fiúknak, esti party retro ruházat 90 -es évek hip -hop stílusú álcázási ötlete, 80 -as évek végi álca, színes eredeti ruhák

80 -as évek ruházat sorozat hbo, 80 -as évek öltözködési stílusa a 80 -as évek gyerek bulijához

80 -as évek női jelmeze, 80 -as évek öltözködési stílusa, sportruházat nappali viselethez

Nyolcvanas évek öltözködési stílusa, piros ing és fehér szoknya, nyolcvanas évek jelmeze, különleges öltözék

80 -as évek jelmeze, 80 -as évek ruházata, eredeti estélyi ruha

A 80 -as évek estéje, hogyan öltöztessük fel a 80 -as évek ruháit, hogy ilyen ragyogó, menő neon ruhák ötlete legyen

80 -as évek mulatság bulizni – hogyan öltözködjünk az évtized szellemében

80 -as évek megjelenése farmerrel és vintage stílusú inggel, 80 -as évek ruházatával, klassz nyolcvanas évek stílusával

Nyolcvanas évek öltöny savas mosású farmerral, nyolcvanas évek ruhái, fekete felső és hullámos haj, használt vagy anyai ruhák

80 -as évek farmer és felső, 80 -as évek fekete bőrdzseki, a legjobb ruházati helyreállítás

80 -as évek jelmezötlete, csíkos lacoste ruha 80 -as évek ruházata, felejthetetlen modellek

Pár öltözék a 80 -as évekből, ruha a 80 -as évekből, sylée öltözék, amelyet fel lehet próbálni estére

80-as évek női jelmeze, 80-as évek ruházata, klassz ötlet az öltözködéshez, sárga, középhosszú szoknya, farmeringe

80 -as évek öltözködési stílusa, 80 -as évek ruházata, eredeti ötlet az öltözékhez, farmer mini szoknya, fehér blúz felső Levi's -től

80 -as évek bulija, hogyan öltözzön a 80 -as évek megjelenése, különleges öltözék, amelyet a fiatal Carrie Bradshaw ihletett

Nyolcvanas évek jelmeze, modern megjelenése a nyolcvanas évek divatja ihlette, a múlt század eklektikus stílusa

80 -as évek ruházata, 80 -as évek megjelenése, 80 -as évek eleje, elegáns ruhák, blúz és anya farmer

A 80 -as évek megjelenése rövid overállal, 80 -as évek öltönyével, az évtizedek trendjeivel, az előző stílusával

80 -as évek női jelmeze, farmer rövidnadrág és tornacipő, 80 -as évek ruházata, jó ötlet az öltözködéshez

Neon 80 -as évek jelmeze, 80 -as évek ruhái, retro hangulatok egy retro estéhez, amelyet a múlt század megjelenése ihletett

Modern neonruha meztelen sarokkal, kivágott fehér felsővel, magas derekú A-vonalú szoknyával, neon színben

80 -as évek ruha, 80 -as évek ruha, menő takarékos ruhák öltözködési ötlete, bordó peplum ruha

80 -as évek női jelmeze, 80 -as évek öltözéke az est legmenőbb részére görkorcsolyával

Nyolcvanas évek öltözködési stílusa, válassza a mai divatos retro kiegészítőket, gyönyörű vintage ruhát

80 -as évek bulija, hogyan kell öltözni 80 -as évek ruhája, álcázott diszkóparti szórakozásból

80 -as évek stílusú neon sportruházat, 80 -as évek divatőrülete, diszkó és punk évek

80-as évek megjelenése, használt ruhák, népszerű zenei csillogás kinézetű farmer és fehér ing, Julia Roberts stílus

80 -as évek jelmeze, yuppie megjelenés nőknek és férfiaknak, stílusos ötlet, farmer és kabát ötlet, hogyan változik a divat

80 -as évek álcázott ötlete, öltözködési stílusa évekig, farmer és pulóver

80 -as évek ruházata, hogyan lehet ma beépíteni a 80 -as évek öltözködési stílusát

80 -as évekbeli női jelmez, mai öltözék retro tapintással, levágott felsővel

Alkalmazza a 80 -as évek megjelenését az elegáns alkalmi stílusú divatruhájához, farmerdzsekijéhez

Kötött neonzöld ruha és eklektikus felső, ez biztosan a 80 -as évek bulija – a fényképekbe öltözködés jó ötletet ad

80 -as évek megjelenése, neonzöld ruha, 80 -as évek ruházata, klassz nyolcvanas évek stílusa, ötlet az öltözködéshez és az öltözék kiegészítéséhez

80 -as évek esti ruhája farmerban, hogyan kell öltözni 80 -as évek álcája, sarkú farmer bokacsizma

80 -as évek ruházata, 80 -as évek jelmeze, 80 -as évek témája, aláhúzott vállú kabát

A 80 -as évek kinézete szárnyas nadrággal, 80 -as évek jelmeze, 80 -as évek estéje, hogyan kell hűvösen öltözni

80 -as évek farmer jelmez, 80 -as évek jelmez, retro party ruházat, aszimmetrikus szoknya

Modern öltözék, amelyet a nyolcvanas évek, a 80 -as évek jelmeze ihletett, hogyan kell ma öltözni

80 -as évek öltözködési stílusa, sportruházat a 80 -as évek ruhájához, eredeti ötlet az öltözékhez

80 -as évek estéje - hogyan kell öltözködni, divat az évek során, az évtizedek álcázása, eredeti használt divat