Az utcai ruházat a nőket nézi – ez a tendencia a “szajré”

Kalifornia utcáitól a legkiemelkedőbb divatbemutatókig – a streetwear stílus amerikai álmát éli! Kedvenc öltözködési kód a fiatalok számára, és nem csak ez az egyszerű divat elnyerte a márkák közül a legfényűzőbbeket! Vegyük például a Louis Vuitton és a Supreme skate márka híres együttműködését. Egy kapszulakollekció részeként ez a páros néhány évvel ezelőtt felforgatta a divatvilágot. De hagyjuk a dobogókat! Annak érdekében, hogy összeállítsa utcai viselet nőknek napi szinten ismernie kell az alapjait és a legfontosabb ruhadarabokat. Felfedezni a következő sorokban !

A streetwear története és fő elvei a nőket keresik

Előtt

Annak ellenére, hogy ma már széles körben demokratizálódott, az utcai viselet eredetileg csak marginális divat volt. Az előző század hetvenes éveiben, Kalifornia partján született, először a szubkultúra jelenségének tekintették. E mozgalom eredete – számos “underground” társadalmi csoport, például szörfösök, korcsolyázók és a punk rock és a hip -hop rajongói. Stílusuk egyszerű, kényelmes és olcsó volt … Innentől kezdve ennek a városi divatnak a kezdete hamarosan a hátrányos helyzetű amerikai körök megőrzése lett. Mi több, ezek a ruhák egy bizonyos neves lázadást is kisajátítottak, ami ellentétes a mainstream divatgal..

Vissza a streetwear eredetéhez

A 80-as évek utcai ruhák kinézete nő, a lázadás korszakának öröksége, sárga póló lobbant farmer

Ma

Szóval, megértette -e valaha, hogy a mai fiatalság, aki a lázadás révén identitást keresett, annyira elragadtatott? A mai streetwear divat megtartotta ezt az ízlést a kényelemért az egyszerűségben. És bár vannak elég drága designer utcai ruházati ruhák, ugyanolyan sikeres megjelenést hozhat létre a takarékossági boltok vintage ruháival. Az a fontos, hogy hozzáállással vagy “szajrázással”, tehát magabiztosan és osztályosan viselje őket.

Kényelem és stílus – a modern szajr öltözet varázsa

hogyan lesz egy szajré lány utcai öltözék adidas fehér farmer és streetwear kosárlabda, utcai ruházat keresni a nőket

Mit kell felvenni, hogy szajha lány legyek ?

A nők utcai ruházatának egyik alapvető darabja a pulóver. Fáklyázott és gyakran túlméretezett, mindenekelőtt a kényelem és a könnyű mozgás miatt. Ezenkívül ideális ruhadarab a téli hideg ellen. A tetején nőies bombázókabátot, pilótakabátot, rövid puffkabátot vagy – farmer vagy fekete bőrkabátot viselnénk, hogy elegánsabb legyen. Így az öltözéket az utóbbi időben oly népszerű rétegzési trendbe helyeznénk. A nyár forgásakor a kedvenc márkájú logóval nyomtatott pólókon lenne a sor. Divatmegoldás, amely nem kevésbé divatos !

Kapucnis felső

streetwear megjelenés nő kapucnis lány szajré öltözék ötlet farmerral mom.jfif

Mit kell viselni alul az esztétika befejezéséhez ?

Ami a nadrágot illeti, van egy másik klasszikusunk, a megfelelő farmer. Igaz, hogy az utcai viselet trendje inkább a kiszélesedő farmerra vonatkozik – egyenes, laza vagy akár “táskás”. Azonban ne habozzon kombinálni egy utcai ruha felsőt modern karcsú farmerrel, hogy elkerülje a túlzásba vitelét. Ezenkívül a farmert gyakran lyukasztják vagy szakítják, hogy hanyag esztétikát szolgáljanak. Az öltözék variálásához ne habozzon, viselje a híres kocogó nadrágot, amely jelenleg sok híresség kedvence. És nem, ez nem korlátozódik a sportruházatunkra. Ma azt látja, hogy valódi divatvagyonná változik. Persze hacsak nem jól társítottad !

Szakadt farmer az alján

egyenes farmer lyukakkal Példa a női utcai ruházatra, eredeti sárga logós pólóval.jfif

Milyen szerepet játszanak az utcai ruházati cipők az egyenletben? ?

A cipőről nem is beszélve lehetetlen! A tornacipő az a kis gyöngyszem, amely ragyogóvá tenné az utcai ruházati együttest. És ha a ruházati cikkek esetében valóban lehetséges a takarékos boltok újrahasznosítása, akkor amikor cipőkről beszélünk, megpróbálunk egy szép ikonikus márkát szerezni nekünk. Ezért különösen a cipőterületen láthatjuk legjobban ezt az utcai viselet lendületét a kényelem és az osztály összeegyeztetésére. Adidas Ultra Boost, Vans, Converses, ASICS, Jordánia, Air Max, el van kényeztetve a választékkal. Gyors tipp: Ha beleszeretett egy pár nehezen megtalálható cipőbe, feltétlenül böngésszen a klasszikus cipők és kapszulakollekciók újrakiadására szakosodott üzletek között. Ott igazi kincseket találhat.

A cipők ereje … ugyanolyan fontos, mint az utcai öltözék

példa stílusú streetwear nő póló sheart nadrág sport hogyan kell viselni nike cipő nike woman.jfif

Tetőtől talpig utcai ruha a kupakkal

A cipőkhöz hasonlóan a sapka a női utcai öltözék másik alulértékelt eleme. És ez megint nagyon rossz! A naptól való védelem mellett ez egy nagyon kicsi kiegészítő, nagy hatással. Válasszon lehetőleg fekete, fehér vagy semleges árnyalatot. A világos és mutatós árnyalatok kevésbé működőképesek, ezért nehezebben illeszkednek a mindennapi ruhákhoz. Ismét a logók számítanak! Merjen olyan sapkát választani, amelyet nyomtatnak vele, és stílusosan viselje.

hogyan kell viselni sapkát nő ötlet stule amerikai nő tipikus streetwear outfit.jfif