A női kabát minden formájában!

A női kabát tagadhatatlanul az a darab, amely osztályt és eleganciát kölcsönöz megjelenésének. Tehát, hogy néhány másodperc alatt megváltoztassa stílusát, megszorozzuk a kabátokat minden formában. Íme néhány tipp az alkalomtól és testalkatától függően a megfelelő kabát kiválasztásához !

A női kabát – a női ruhatár klasszikus és nélkülözhetetlen darabja

hogyan válasszon kabátmodellt morfológiája és alkalma szerint

Zakókabát, kabát, trencs, kabát, hogyan lehet megkülönböztetni őket ?

Amint arról beszélünk kabát nőknek stílusos, mint Christine Laure divattervező által kínált, gyakori a különböző darabok összekeverése. Itt van valami, ami útmutatást ad, hogy ne tévedjen a stílusával. !

Az elegáns kabát

A blézer kabát az elegáns viselet elengedhetetlen része. A blézer kabát gyakran kendőgallérral vagy rovátkolt gallérral rendelkezik, gombos, és néha dupla övvel vagy szárnyas zsebbel rendelkezik. A blézer elengedhetetlen darab lett az elmúlt években. Gyakran egyenes vágással a blézer dzseki kisebb méretet jelöl, mint egy öltönykabát.

Szeretjük vonzerejét, amely a férfias / nőiesen játszik! Kezdetben a blézer a tengeri világból származott, és közepes hosszúságban viselték – és a szabott dzsekivel ellentétben a blézer nincs kötve semmilyen nadrághoz vagy szoknyához. Ezért ideális ruhadarab merész kombinációk készítéséhez. A blézer kabátot ugyanolyan könnyű vékony nadrággal viselni, mint egy felhelyezett midi ruhával. Mindenesetre a női kabát továbbra is az egyik kedvenc darabunk a szekrényben. !

A kabát, a nyugodt stílusért

A kabát különlegessége, hogy rövid és meglehetősen könnyű anyagokból készült. Különösen kedveljük a szezon közepén: tavasszal vagy ősszel hatékonyan véd meg minket anélkül, hogy túlzásba vinnénk. Különböző típusú kabátok léteznek, amelyek mindegyike erős személyiséggel rendelkezik. Különösen a mackóra gondolunk, amelyet az amerikai egyetemek sportruházata inspirált. Bordázott kötött gallérjával és cipzáras rögzítésével vitathatatlanul a hétköznapi divat felső darabja..

Másrészt, ha kissé lázadó megjelenést szeretne elérni, válassza a bőrkabátot. Feltárja erős karakterét, és nagyon divatos tapintást kölcsönöz Önnek! A bőrkabát valóban időtálló: szépen illeszkedő szabással van kiválasztva, hogy kiemelje a sziluettet. Könnyen kombinálható virágos ruhával, de vékony farmerral is, cipzárral a lábszár alján, valamint egy lekerekített nyakú felsővel..

A kabát meleg ruhához

A kabát inkább a télre van fenntartva. Meleg és szigetelő anyagokból készült, hogy szembenézzen a téli napok borzalmaival. A női kabát feltétel nélküli szövetségesünk, hogy reszketés nélkül töltsünk egy telet. Kategóriájában megtaláljuk a borsószőrzetet dupla mellűvel, a pehelykabátot puha pehelymel vagy a hosszú kabátot főtt gyapjúval. Steppelt és bélelt kabát a még nagyobb kényelem érdekében, a kabát a szél csökkentésére és a hő megtartására is szolgál. Olyan egyszerű párosítani széles nadrággal, ceruzaszoknyával, mint egy finom kötött ruhával. !

A trencskabátot vagy az esőkabátot

Itt egy másik kabát vagy egy szezonközi kabát! A trencse kabát abszolút elbűvölő, ha jól illeszkedik. Fő funkciója az őszi vagy tavaszi esőzések elleni védelem. Az övet a sziluett jelzésére derékba kötik. Az anyag víztaszító, megakadályozza, hogy a szövet felszívja a vizet. Vannak hosszú vagy rövid árokkabátok: egy csillogó öltözékhez választhatjuk a rövid bundát. A hosszú trencskabát inkább az elegánsabb és elegánsabb ruhák számára van fenntartva.

Kabát, kabát, árok és kabát – micsoda különbség ?

tippek a női kabát, az elegáns kabát, a kabát, a kabát, a kabát kiválasztásához, mi a különbség

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kabátot vagy kabátot ?

Adunk néhány tippet a kabát kiválasztásához, amely leginkább kiemeli Önt !

Válasszon morfológiája szerint

Arról van szó, hogy jól ismerd a tested jellemzőit, és ne tekints magadra másként, mint te! Fogadja el íveit, ha vannak, és különösen válassza ki a megfelelő kabátokat, amelyek kiemelik őket. Minden testtípushoz van kabát! Ha apró vagy, kerüld a túl hosszú darabokat, így kisebbnek érzed magad. Ezért egy rövid kabátra esünk, amely nem fogja elborítani az alakját. Ez a rövid kabát fontosabbá teszi a lábad.

Ha van néhány íve a csípőn vagy a kövér has, válasszon egyenes formákat, amelyek a fenék felére mennek. Így nem a görbéire helyezi a hangsúlyt, és harmonizálja a sziluettet. Hagyja fel az A-vonalú kabátokat, amelyek hajlamosabbak és vastagabbá teszik megjelenését.

Ha meglehetősen karcsú vagy, akkor szerencsés vagy, hogy bármit megengedhetsz magadnak. De ha túl magasnak találja magát, kerülje a hosszú, egyenes kabátot, ami megerősíti ezt a benyomást. !

A morfológiához igazított kabát lenyűgöző eredményt nyújt

Kép nő fehér kabátban, válassza ki a kabátját morfológia szerint

A női kabátot a viselési alkalomhoz igazítsa

Képzelheti, hogy feltétlenül hozzá kell igazítania a kabátját az eseményekhez! Esküvőre nem ugyanúgy fogja viselni a kabátot, mint dolgozni. Tehát válassza ki a kabátját a helyzetnek megfelelően, amelyben hasznos lesz. De mindennek ellenére ne korlátozza magát olyan stílusok létrehozásában, amelyek kissé szokatlanok..

Szeretjük a blézer dzsekit, hogy párosítsuk a nadrággal, oldalsó pánttal. A merész megjelenés érdekében feleségül vegye a bőrdzsekit is egy kissé elegáns ruhával. Sima ruhában válasszon egy kabátot 3/4 ujjú. A használt vékony farmer és a kifinomult balerinák kiemeléséhez válasszon egy mackót, amely sokszínű virágokkal van nyomtatva..

A stílusok változatosságához pedig ne habozzon, játsszon a kiegészítőkkel, hogy teljesen más stílust adjon a női kabátnak. Kötett sál, díszes ékszer, divatos táska, itt az ideje, hogy az eredetit játssza le, hogy személyre szabhassa megjelenését! Annyi kabát van, hogy kényeztesse magát, és kifejezze ízlését az öltözködési stílusán keresztül..

A női kabátot az alkalomnak megfelelően választják ki, de végül kényelmes viseletnek is kell lennie

kardigán modell, mindennapi kabát, hogyan válassza ki a kabátot az alkalomnak megfelelően