Warner Bros. bejelenti a Matrix 4 érkezését

Jön a Warner Bros Studios hivatalosan bejelenteni kedden a Mátrix kultikus sci -fi negyedik része készült. Húsz évvel az első megjelenése után, amely a műfaj klasszikusává vált, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss várhatóan megismétli szerepét Neo és Trinity szerepében..

Warner Bros. bejelenti a Matrix visszatérését

A Warner Bros. most jelentette be a Matrix 4 közelgő érkezését Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss társaságában

A produkciós sajtóközleményben az is szerepel, hogy várhatóan ismét a kamera mögött lesz Lana Wachowski, korábban 2010-ig Larry, aki húgával, korábban Andrew-val, 2016-ig közösen írta és rendezte a Mátrix-saga első három epizódját. erre a negyedik epizódra, amelyet ezúttal Aleksandar Hemon és David Mitchell társaságában ír. Egy visszatérés, amely nem tűnik neki kellemetlennek, hiszen a Mátrix -koncepciót minden eddiginél relevánsabbnak tartja: “Sok olyan ötlet, amelyeket Lillyvel 20 évvel ezelőtt feltártunk, ma relevánsabbak”.

A Mátrix 4 rendezője Lana Wachowski

A Mátrixot Lana Wachowski írja és rendezi, a saga első három részének megalkotója húgával, Lillyvel, korábban Larryvel és Andrew -val

A főszereplők és a menedzsment visszatérésével, tizenhat évvel a forradalmak harmadik részének megjelenése után a produkció úgy tűnik, hogy azt a közmondást alkalmazza, miszerint nem változik a győztes csapat. Ez egy olyan hír, amely forró vasalóval izgatja a 90 -es és 2000 -es évekbeli filmjelenség rajongóit, akik forró vasalóval jelölték Keanu Reeves kanadai színész karrierjét. Toby Emmerich, a producer és a Warner Bros főnöke lelkesedéssel osztozott. Képcsoport: „Nem lehetünk boldogabbak, ha újrakezdjük Matrixet Lanával (Wachowski) (…) Ő egy igazi látnok, kreatív és egyedi filmrendező. Ezért örülünk, hogy ő készíti és írja ezt az új fejezetet a Mátrix -sagában. ” Csak a színészek jelentős változása, Laurence Fishburne, azaz Morpheus nem térhet vissza, és utat enged egy fiatalabb színésznek.

Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves visszatér Trinity és Neo szerepéhez

A Matrix 4 bejelentése már izgalomba hozza Keanu Reeves, azaz Neo és Carrie-Anne Moss, azaz Trinity rajongóit

A Mátrix -trilógia, amely 1999 -ben kezdődött, és 2003 -ban folytatódott az Újratöltve és a Forradalmakkal, nemzetközi sikert aratott, több mint 1,4 milliárd dollár bevételt ért el a jegypénztárakban. A saga egy egész generáció kultusza lett, összeesküvés -történetével és kultikus harcművészeti jeleneteivel Keanu Reeves bőrkabátban és napszemüvegben. A forgatás a tervek szerint jövőre kezdődik.

A Matrix 4 bejelentése 16 évvel a legújabb epizód, a Matrix: Revolutions megjelenése után érkezik

20 évvel a Mátrix megjelenése után a Warner Bros. a 4. epizóddal formalizálja a kultikus sci -fi történet visszatérését