VÉGREHAJTATLAN x Anti Social Social Club: év végi kapszula

A Hot Wheels közelmúltbeli együttműködését követően az amerikai Anti Social Social Club márka új együttműködést adott hozzá hiteléhez, és bejelentette közös kollekcióját az amerikai UNDFTD cipőboltral. A múlt hétvégén bemutatott UNDEFEATED x Anti Social Social Club kollaboráció kapucnis pulcsikat, pólókat és különféle kiegészítőket tartalmaz, például kalapot, zoknit vagy akár shakert fehérje turmixokhoz..

A VONATLAN x x Social Social Club együttműködés

Az amerikai márka és a cipőbolt bejelentette az UNDEFEATED x Anti Social Social Club együttműködést

A feltűnő színekkel pszichedelikus módon díszített UNDEFEATED x Anti Social Social Club kollekció így kiemeli a két entitás tökéletes kombinációját. A középpontban az ASSC x UNDFTD pulóver három különböző színben kapható: fehér, fekete és khaki zöld. A két márka egyenlő részekben képviselteti magát, az Anti Social Social Club logója a ruhadarab hátát és bal ujját takarja, míg a kaliforniai bolt emblémája az elülső és a jobb ujjú részen, szivárványban. színek égboltja hőkamerára emlékeztet.

VÉGZETLEN x Anti Social Social Club: pulóverek

VÉDETLEN x Anti Social Social Club, a két címke egyesíti erejét egy kapszula elkészítéséhez az ünnepek előtt

A póló a maga részéről két színben kapható, rózsaszín és fekete. A hátlapját egy nagy formátumú téglalap jelöli, amelyet a VÉGREHAJTATLAN nyomtatás alkot, és amelyet az Anti Social Social Club kiemel, mindezt rózsaszín és khaki zöld színű keveredő álcázó színek felhőjében. Ugyanezen grafika kisebb változata található az előlapon.

UNDFTD x Anti Social Social Club

UNDFTD x Anti Social Social Club: korlátozott számú kapszula az év végére

Ami az UNDEFEATED x Anti Social Social Club kiegészítőket illeti, a józanságra összpontosítanak, és nem tartalmaznak színes grafikákat. A fekete sapkán egyszerűen a két címke logója látható, elöl és hátul. Ugyanez vonatkozik a fekete zoknira is, amelyet a két fehér ikon díszít, míg a fehér páros ugyanazzal a chartával díszített, ezúttal piros és kék színben..

ASSC x UNDFTD

A két amerikai márka összeáll egy mini ASSC x UNDFTD év végi kollekcióval

A december 21 -én megjelent UNDEFEATED x Anti Social Social Club kollekció világszerte kizárólag a az ASSC honlapján, de kiderül, hogy már elfogyott.

VÉGZETLEN x Anti Social Social Club: elfogyott

Anti Social Social Club x UNDEFEATED, a limitált kollekció percek alatt elfogyott