Új művészeti vezetőt neveztek ki Lanvin feltalálására

Végre befejeződött a Lanvin, a legrégebbi létező francia divatház, a klasszikus nőiesség és erő elvén alapuló szerkezetátalakítása.

Hétfőn a márka új tulajdonosa, a kínai Fosun International konglomerátum és új ügyvezető igazgatója, Jean-Philippe Hecquet kinevezték új kreatív igazgatójukat: Bruno Saialellit, a spanyol ház rokonát. Loewe, akinek utolsó munkája a férfi divat volt. Ő lesz Lanvin negyedik tervezője négy év múlva.

Lanvin kollekció férfiaknak és nőknek 2018 őszén, 2018 őszén, Franciaország legrégebbi haute couture házában

Sialelli, 31 éves tervező kiválasztásával, aki a know-how-ját kiterjeszti mind a férfi, mind a női divatra, és összefogja a két szektort az ő vezetésével, a Fosun új “döntő irányra készül. A Lanvin-on a divatmárka bejelentette: annak sajtóközleménye. Olyan irányultság, amely feltehetően a nem bináris műfaj jelenét érinti, szemben a romantikus múlttal, amelyben a ruhásszekrények közötti hagyományos különbségek elhalványultak (és olyan orientáció, amely megfelel a márkák, például a Gucci kivételesen sikeres újjáalakulásának). És teszik ezt anélkül, hogy sztártervezőt választanának, hanem egy új név mellett.

m sialelli-t nevezik ki a lanvin művészeti vezetőjévé, amely egy új, kiváló minőségű férfi és női ruházati márka

“Mr. Sialelli egyedi és nagyon személyes látásmódja, merészsége, kultúrája, energiája és képessége, hogy erős kreatív csapatot alakítson, határozottan meggyőzött minket” – mondta Mr. Hecquet ebben a bejelentésben. Kínában tartózkodott, és akkor nem volt elérhető további kommentárokhoz..

Lanvin egykor divatkedvelő volt Alber Elbaz tervezőnek köszönhetően, aki Shaw-Lan Wang korábbi tulajdonossal együtt új életet adott az álomnak „alvó szépségnek” nevezett háznak, így ő lett a Meryl sor sztárjainak kedvence Streep és Natalie Portman. De a ház nemrég szenvedett a rossz gazdálkodástól, az alkotók elzárkózásától, a bevételek csökkenésétől és a belső viszályoktól. Wang asszonnyal folytatott vita után Elbaz urat 2015 -ben kirúgták, és a következő évben Bouchra Jarrar váltotta fel. Kevesebb mint 16 hónap alatt konfliktusba került a vezetőséggel is. Utóda, Olivier Lapidus ezúttal félúton távozott..

elegáns női ruhák, amerikai filmsztárok elegáns, felső kategóriás ruhákba öltözve a lanvin márkától, amelynek új művészeti vezetője van

Annak ellenére, hogy Lucas Ossendrijver (aki novemberben távozott) 14 évig felügyelte Lanvin férfi ruházatát, Elbaz úr női vezetése nagymértékben meghatározta a ház arculatát és az elbocsátását követő káoszt, ami majdnem teljes identitásvesztést eredményezett. Amikor a Fosun tavaly év elején megvásárolta a céget, az eset példaként tekintett arra, hogy milyen gyorsan elpusztulhat egy márka saját tőkéje és hírneve, nem pedig örökség gyöngyszeme. (A címkét Jeanne Lanvin alapította 1899 -ben.)

lanvin női kollekciók, női modern öltöny és ruha nőknek, klassz női ruhák és a lanvin új igazgatója

Az egyetlen hely, ahol a múltja továbbra is visszhangzik, Kína. Az eladás idején Joanne Cheng, a Fosun Fashion Group elnöke azt mondta: „Mivel Kína a globális luxuspiac növekedésének fő motorjává válik, meg vagyunk győződve arról, hogy a Fosun erőforrásaival és nagy hozzáadott értékével hozhat létre Lanvin számára. globális szakértelemmel, miközben továbbra is abszolút elkötelezett a Lanvin csúcskategóriás pozicionálása mellett. “

lanvin férfi kollekciók, férfi alkalmi elegáns stílus, nadrág, ing, kabát és kabát, új lanvin irány