Matthew McConaughey filmprofesszor lesz a Texasi Egyetemen

Matthew McConaughey színész, a 2014 -ben a legjobb színésznek járó Oscar -díj nyertese a Dallas Buyers Club című filmben játszott szerepéért, és az Interstellar nagy sikerének vezetője, ugyanabban az évben, mint Joseph Cooper űrhajós. már teljes önéletrajz. A 49 éves színész professzorként jelenleg a Texasi Egyetem oktatási csapatának tagja, egy olyan iskola, amelyről jól tudja, hogy 1993-ban ott járt és végzett..

Matthew McConaughey a Texasi Egyetem filmes professzora lesz

Matthew McConaughey hivatalosan a Texasi Egyetem mozi professzora lesz

Vendégprofesszorként 2015-ben toborozták, jövő ősszel tanítani fog mozit, különösen Scott Rice mellett írt “A forgatókönyvetől a vetítésig” tanfolyamot a rádió-televízió-film tanszéken Moody Kommunikációs Főiskola. “Büszkék vagyunk arra, hogy üdvözölhetjük McConaughey professzort világszerte elismert oktatási testületünkben”-mondta Jay Bernhardt, a Texasi Egyetem igazgatója, hozzátéve, hogy ez a professzor emeritus kinevezése “kiváló tanári és mentori munkájának eredménye”.

Matthew McConaughey visszatér a Moody College of Communication egyetemre

Miután a Texasi Egyetem vendégprofesszora volt, Matthew McConaughey hivatalosan filmes tanárként dolgozik

Matthew McConaughey, egykori hallgatója az Austin egyetemen, szülőhazájában, Texasban, maga is filmművészetet tanult, amíg 1993-ban végzett. . „Ha az osztályban dolgozom ezekkel a diákokkal, esélyt kapok arra, hogy felkészítsem őket” – mondta a lelkes színész / tanár, hozzátéve, hogy a „Forgatókönyvtől a képernyőig” programja „Az az osztály, amelyet a filmiskolában szerettem volna”.

A színész a “Forgatókönyvtől a képernyőig” című műsorát adja elő

Matthew McConaughey színész a Texasi Egyetemen dolgozik a Moody College of Communication Department filmprofesszoraként

Ha az, aki Rust Cohle -t alakítja a True Detective sorozatban, úgy tűnik, elégedett az új professzori posztjával a Texasi Egyetemen, akkor azt képzeljük, hogy a diákok lelkesedése a tetőfokán lesz, a szakértelem kihasználásának ötletével motiválva egy nagy hollywoodi szakember. Az egyetem várhatóan egyre növekvő hírnévnek örvend, és tízszeresére nő a jelentkezések száma, tekintettel a sztár felvételi bejelentésének médiavisszhangjára..

“A papírra firkált szavakból filmeket készíteni egyszerre tudomány és művészet.” Matthew McConaughey

Az 1993 -as diploma megszerzése után Matthew McConaughey színész moziprofesszorként visszatért a Texasi Egyetem Moody College of Communication kampuszára.