Ja Rule a Fyre fiaskó után szeretné létrehozni az ICONNic Fesztivált

A Ja Rule nincs kész a hírhedt Fyre fesztivállal, mivel alig egy hónappal a Netflixen és a Hulu -n sugárzott dokumentumfilmek megjelenése után, beszámolva a teljes fiaskóról, amelyet megduplázott a csalás, a 42 éves rapper most bejelentette, hogy készen áll hogy a fedelet visszahelyezze egy azonos típusú eseménnyel. Mindig olyan biztos önmagában és projektjében, és most kijelentette: “Fel fogom szervezni az ICONNic fesztivált, minden idők legemblematikusabb fesztiválját”, miközben bevallja, hogy még nem nézte meg a Fyre katasztrófa : “Nem kell látnom, hogy mi történt, ott voltam”, hozzátéve: “Nehéz, ez egy könnycsepp … ez valami, ami közel állt a szívemhez (szerkesztői megjegyzés: Fyre), de nem ment terv szerint “.

Ja Rule létre akarja hozni ICONNic fesztiválját

fotó Ja Szabály a cikkhez a

Úgy tűnik, Ja Rule ki akarja használni az árapály hullámát, ami körülveszi őt a valódi hamis high-end fesztivál Fyre kudarca óta, amelyért a szervezői szerepet a jelenleg börtönben lévő Billy McFarland mellett viselte. Valójában a rapper hirtelen és egyértelműen váratlan médiatudatossága áldás lehet számára, ezzel párhuzamosan bejelentve, hogy befektet az „ICONN” sztárfoglalási platform létrehozásába, amely az új névadó fesztivál ötletének forrása. Ezt a „hírességeknek szóló foglalási és concierge -szolgáltatásként” összefoglalt projektet a cég honlapja szerint „iparági veteránok” hozták létre, hogy néhány kattintással felvehessenek jelentős művészeket. , Jövő és még sok más. Egy szolgáltatás, amely büszke arra, hogy megvédi a művészek valódi érdekeit, “A kultúrát azok alkotják, akik élnek” (Teremtés a kultúrához, azok, akik élnek), és ezért létre kell hoznia az “ICONNic” származékos fesztivált .

A Fyre -hez hasonlóan az ICONNic az ICONN rendezvénytársaságtól érkezik

képernyőkép az ICONN webhelyfoglaló cégrőlA mai nevén ICONN, ez a platform nem más, mint a Fyre 2.0 -ás verziója, amelyet ugyanazon elv alapján terveztek: “Művészek foglalása magánrendezvényekre”. Még ha Ja Rule szerint is kiderül, hogy a szolgáltatás és a fesztivál két különálló entitás, akkor McFarland kezdeményezésére Fyre -t elutasították egy luxusfesztivál ígéreteként, amelyben alapvető személyiségeknek kell részt venniük. hogy ma már tudjuk. Az esemény katasztrófája a lefoglaló céget és következésképpen a McFarland cégét, a Fyre Media Inc. -t is lerombolta. Ja szabály ezért ugyanazt az utat kívánja követni az ICONNic Fesztivál létrehozásával, amely az ICONN -ból származik, de reméljük, hogy más lesz a végeredmény , azzal a kockázattal, hogy sokat veszít, és ezúttal határozottan.

Billy McFarland és Ja Rule, a katasztrofális Fyre Fesztivál társszervezői

Fotó Billy McFarland és a Ja Rule társszervezői a Fyre Fesztiválnak, valamint a rapper, aki bejelentette az új ICONNic fesztivált

Ha McFarlandet ősszel hat év börtönre ítélték csalás miatt, Ja Rule mindeközben mindig tagadta felelősségét, és áldozatként is bemutatkozik. “Az volt a célom, hogy létrehozzak egy külön fesztivált, ne szakítsak le senkit” (mert) “Engem is begurítottak a lisztbe”.

A Ja Rule nem veszíti el arcát, és hamarosan újraindítja az ICONNic fesztivál ötletét

photo smile Ja Rule társszervezője a Fyre Fesztiválnak, aki tagadja a felelősséget, és bejelenti, hogy létre kívánja hozni az ICONNic fesztivált

>