Fedezze fel az új Carhartt x Converse All Star Renew terméket, amely újrahasznosított ruházatból készült

A Converse tovább bővíti háromszínű cipőinek sorát a Carhartt -tal folytatott új együttműködés révén. A két amerikai márka újra találkozik a híres All Star Chuck 70 Carhartt x Converse újraértelmezésében, amelyet újrahasznosított vintage anyagból terveztek.

A Converse és Carhartt új All Star -t írt alá újrahasznosított anyagból

Carhartt x Converse, a duó új, újrafeldolgozott anyagból készült All Star Chuck 70 párost dob ​​piacra

A Carhartt x Converse All Star Renew a vintage anyagot kelti életre

A Carhartt WIP ezért a „Megújítás” kezdeményezésének részeként megújítja a Converse -lel való együttműködését, amelynek célja a fenntartható fogyasztás fejlesztése a régi ruhák és szövetek újrahasznosítása révén. Ennek elérése érdekében ez az új Carhartt x Converse együttműködés a népszerű All Star különleges változatát tekintette meg, amelyet a Carhartt vintage munkaruhájából terveztek..

A Chuck 70 Renew szüreti nadrágból és kabátból készült

Fedezze fel az új Converse Chuck 70 Renew cipőket újrahasznosított Carhartt anyagból

Carhartt saját ruháit vásárolja a Beyond Retro -tól, hogy megtervezze ezt a háromszínű Chuck Taylor 70 -et

A két márka ezért befektetett a vastag pamutról ismert Carhartt -cikkek, például nadrágok, kabátok és overallok újrahasznosításába. A „Megújítás” kezdeményezés megköveteli, hogy a duó a Chuck 70 -es gyártásához szükséges alapanyagot közvetlenül a szüreti szakterületre szakosodott brit kiskereskedőtől, a Beyond Retro -tól merítse. Így került elő ezer tárgy, amelyek második életet adtak nekik, mára öltözködő lábakkal. Három színcsaládra osztva: sötétkék, barna és fekete, a darabokat levágták, majd összeszerelték, hogy létrehozzák ezt az egyedi háromszínű készletet. Végezetül, az újrahasznosítás varázsa, az a tény, hogy minden cipőt különböző anyagforrásból készítenek, lehetővé teszi egyedi párok készítését, mindegyik saját megjelenítéssel a patina és a színintenzitás tekintetében.

Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Renew: kezdeményezés a Beyond Retro -val együttműködve

Május 28 -án érkezik a Carhartt Converse új Chuk Taylo 70 All Star Renew újrahasznosított anyagból

Hol található az új Carhartt x Converse All Star Renew háromszínű ?

Az új All Star Chuck Taylor 70 Renew Carhartt x Converse újrahasznosított szövetből május 28 -tól kapható a webhelyek üzleteiben Carhartt WIP tisztviselői és Converse.

A Converse All star x Carhartt WIP egyedi párjai május 28 -tól kaphatók

A Carhartt x Converse újra összeáll, hogy új Chuck 70 Renew párost hozzon létre újrahasznosított vintage anyagból