Fedezze fel a várva várt Nigo x Louis Vuitton LV² kollekciót

A tavaly év végi bejelentést követően a várva várt Nigo x Louis Vuitton kollekció végre felfedi titkait a közelgő hivatalos megjelenés előtt. A két alkotó barátságából merített Nigo x Virgil Abloh LV² kapszula egyesíti a stílusokat az LV égisze alatt, az alkalmi és a formális között.

Bemutatkozik a Nigo x Louis Vuitton kapszula

a várva várt Nigo x Louis Vuitton LV2 kollekció végre hivatalosan is bemutatásra kerül

Fedezze fel a Nigo x Louis Vuitton LV² kollekció gondozott titkait

A francia luxusmárka világára összpontosítva a Nigo a maga módján újból megtekintette a Vuitton katalógus széles skáláját, kezdve a készruháktól a bőrárukig, az LV ház élvonaláig. A Nigo x Louis Vuitton kollekció Drop 1 a legtöbb esetben farmer alapú kulcsfontosságú darabokból áll, például kabátból és nadrágból, két színben, kék és szürke színben, csekkel és a márka emblematikus monogramjával. patchwork. Egy megjelenés kiegészítve hasonló mintájú, de sötétebb kék és fekete árnyalatú ingduóval, valamint bob kiegészítőként.

A Nigo x Virgil Abloh LV² kollekció, amelyet a tervező duó univerzuma diktált

A Nigo x Virgil Abloh LV² kollekció végre felfedi minden titkát

Nigo x Virgil Abloh LV²: alkalmi vintage bársonykesztyűben

Formálisabb irányt követve a Nigo x Louis Vuitton kapszula szürke öltönyt is kínál, nadrágból és blézerből. Szürke színű és apró csekkekből készült készlet, LV² hímzéssel a kabát alján és a nadrág egészében. Ruházat fekete kockás nyakkendővel és fehér inggel kiegészítve, hátul hímzett a márka nevével, valamint egy másik tónusú szürke ing. Egy másik jelmez nagy szürke és fekete csekkekkel szintén a játék része..

Szürke öltöny és hímzés a Nigo x Louis Vuitton LV² katalógus hivatalos részéhez

A Nigo x Louis Vuitton LV² kollekció bemutatja katalógusát az alkalmi és a hivatalos öltöny között

Visszatérve az alkalmi stílushoz, amelyet a duó általában előnyben részesít, a Nigo x Virgil Abloh LV² szürke Louis Vuitton² nyomtatott pulóvert kínál a mellkason és a logót a hátoldalon, valamint fekete kapucnit, fordított nyomtatással. LV² a mellkason, Louis Vuitton² a hát közepén.

Pulóverek a Nigo kötetlen szellemében maradnak

A Nigo ellopja Louis Vuitton LV2 kollekcióját és minden alkalmi és hivatalos meglepetését

A kiegészítők oldalán tehát megtaláljuk a farmer szetthez illeszkedő farmerbobot, valamint egy napszemüveget, egy LV Made gravírozott medált, valamint egy strasszos köveket a márka nevével, egy órát, majd egy kockásat bőr öv. A bőráruknál a kollekció mintáit használva a hagyományos LV színű utazótáskát találjuk. Ez utóbbit kíséri az LV Made kacsa, utalás Nigo Human Made majmára. Ugyanez vonatkozik a hátizsákra és két válltáskára is.

A bőráruk sem kivételek a Nigo x Virgil Abloh LV² kollekcióból

Fedezze fel a Nigo által tervezett Louis Vuitton LV2 kollekció bőráruit

Végül a Nigo x Louis Vuitton LV² nem felejti el a cipőket. Egy pár fekete derbi cipő, ezüst jelzéssel a végén, valamint egy pár mokaszin, nevezetesen monogramos változatban.

A Louis Vuitton x Nigo x Virgil Abloh LV² kapszula június 26 -tól kapható a márka üzleteiben.

Nigo x Louis Vuitton LV², cipő a megjelenés befejezéséhez

Derby cipő és mokaszin az új Louis Vuitton Nigo LV2 kollekcióhoz