Ewan McGregor újrajátszhatja Obi-Wan Kenobit egy Disney + sorozatban

Míg Ewan McGregor soha nem titkolta izgatottságát, amiért újra felvette az Obi-Wan Kenobi karakterruhát, amelyet már 1999-ben játszott, úgy tűnik, az ötlet hosszú utat járt be, és a megvalósítás folyamatában van, a legnagyobb örömére rajongói a George Lucas által létrehozott franchise -nak.

Ewan McGregor állítólag tárgyal a Disney-vel, hogy megismételje Obi-Wan Kenobi szerepét a spin-off sorozatokban

Ewan McGregor megismételheti Obi Wan Kenobi szerepét a Disney Plus spin-off sorozatban

A Disney valóban bejelentette, hogy nagy költségvetésű sorozatot szeretne készíteni a népszerű Jedikre összpontosítva. A kezdetben nagyjátékfilmként tervezett Han Solo című spin-off film kritikus és kereskedelmi kudarca arra késztette volna a nagy fülű stúdiókat, hogy nézzék át példányukat, és inkább a jövőjére szánt sorozatformátumra fogadjanak disney streaming platform +, amelynek bevezetését az Egyesült Államokban november 12 -re tervezik.

Ewan McGregor angol színész ismét Jedi Obi-Wan Kenobi lesz a Disney-nél

Ewan McGregor angol színész a Disney Plusszal tárgyal, hogy Obi Wan Kenobit alakítsa a spin-off sorozatban

A várva várt Disney VOD szolgáltatás, amely jövőbeli piacvezetővé formálódik, és amely a fő versenytárs, a Netflix posztjáról lecsúszhat, már megjelenése előtt vonzó katalógust élvez, filmek és feldolgozások sora készül. Amellett, hogy a platform már megnyerte a fogadást ezzel a sorozattal, amely Obi-Wan Kenobi Jedi kalandjait vélhetően Ewan McGregor játssza, ezért a Star Wars univerzum más projektjei már látszólag a síneken vannak. Valóban, a The Mandalorian, egy másik, a Star Wars-tól örökölt program, amely egy mandalori zsoldos kalandjait meséli el az Új Köztársaság határain kívül, valamint egy másik, a Kassian Andor és a K-2SO karaktereinek szentelt Rogue One-ból. az ikonikus sci -fi saga, amely több generációt jelölt meg, most úgy tűnik, inkább a kis képernyőn találja meg a helyét, mint a színházakban.

A Han Solo című film kudarca után a Disney inkább a VOD platformjának sorozatformátumára támaszkodik +

Az Obi-Wan Kenobi 1999 és 2005 között betöltött szerepéről ismert Ewan McGregor újra felbukkan egy spin off sorozatban a Disney Plus nevében

Az Obi-Wan Kenobi Ewan McGregorral folytatott jövőbeni spin-off sorozatát illetően a Disney még nem közölt teljes részleteket, a priori várja az augusztus 23-26-ra tervezett kongresszusát. Ezért egyelőre tudjuk, hogy a 48 éves brit színész tárgyalásokat folytat az amerikai stúdiókkal, és valószínűleg újra el kell vennie kedvenc karakterének háromszor értelmezett vonásait az 1999-es The Phantom Menace című filmben, a klónok három évvel később, majd a Sith -ek bosszúja 2005 -ben.

A rajongók rajongói izgatottan várják, hogy Ewan McGregor Obi-Wan Kenobi lesz

Ewan McGregor játszhatja Obi Wan Kenobit a Jedi spin-off sorozatában a Disney és annak streaming platformja, a Disney Plus számára