Eddie Murphy visszatért a Dolemite Is My Name filmhez

Sok év elteltével a képernyőtől a népszerű Eddie Murphy hamarosan visszatér, sok rajongója örömére, akik alig várták. Valójában az, aki a 80 -as évek egyik legnyereségesebb színésze volt, a The Beverly Hills -i zsaru kultikussá vált filmsorozatának köszönhetően, jövő ősszel visszatér a kamerához, a “Dolemite Is My Name” című Netflix -produkcióban. A Rudy Ray Moore -nak és a Dolemite című film genezisének szentelt életrajzi film ez a játékfilm tiszteleg a blaxploitation sztárnagykövete előtt, aki az egyik előfutára volt az afro -amerikaiak belépésének a szórakoztatás világába..

Eddie Murphy visszatér a képernyőre a “Dolemite Is My Name” című filmmel

A Netflix most mutatta be a Dolemite Is My Name trailert Eddie Murphy főszereplésével

Craig Brewer rendezésében a “Dolemite Is My Name” így követi nyomon a 70 -es évek képregény színészének, Rudy Ray Moore -nak, akit itt Eddie Murphy játszik, és Dolemite karakterének az útját, akinek kalandjaiból 1975 -ben film született. a Blaxploitation kezdete, ez a 70-es években született kulturális mozgalom, amely az afro-amerikaiak helyét hirdeti az amerikai moziban.

Eddie Murphy komikusként Rudy Ray Moore -ként játszik a “Dolemite Is My Name” vígjátékban

Eddie Murphy visszatér a képernyőre a Netflix Dolemite Is My Name című filmjével

A Netflix most adta ki a „Dolemite Is My Name” előzetest Eddie Murphy -vel

Eddie Murphy, a Shrek 2010 -es sikere óta, amelyért hangját kölcsönözte, nem volt jelen a pénztárban, úgy tűnik, visszatér a színpad elé, köszönhetően ennek a nagyon várt “Dolemite Is My Name” -nek, beleértve a A VOD Netflix most mutatta be a trailert, anélkül, hogy közölte volna a megjelenési dátumot, de első megjegyzései dicsérik a színészt, sőt győzelmet jósolnak a következő Oscar -gálán.

A Dolemite Is My Name nyomon követi Rudy Ray Moore 1975 -ben megjelent “Dolomit” című filmjének eredetét

Eddie Murphy komikusként Rudy Ray Moore -t alakítja a Dolemite Is My Name című Netflix -filmben

Rudy Ray Moore bőrében, aki szintén sikeres volt a Saturday Night Live -ban, vagy olyan filmekben, mint Dr Dolittle vagy A diós professzor, megosztja a számlát számos személyiséggel, akik megjelentek a forgatókönyvben. Így láthatjuk Snoop Doggot, Wesley Snipest, Chris Rockot vagy Keegan-Michael Key-t.

Ősszel a Dolemite Is My Name poszter a Netflix -en

Eddie Murphy megosztja a Dolemite Is My Name posztert Snoop Dogggal és Wesley Snipes -szel