Ed Sheeran és Cherry Seaborn diszkréten házasodtak össze

3 éves kapcsolat után Ed Sheeran és Cherry Seaborn nem sokkal karácsony előtt konkretizálta volna szakszervezetüket az énekesnő területén, és ezt minden belátása szerint. “Ed és Cherry néhány nappal karácsony előtt, egy nagyon nyugodt szertartás keretében, csak gyermekkori barátokra, családokra és papokra korlátozódtak” – árulta el az énekesnőhöz közel álló forrást, hozzátéve: “Ed valami egyszerűt és mesterség nélkül akart, ezért csak 40 embert hívott meg, és nem volt showbiznisz személyiség ”. A nemzetközileg sikeres énekesnőnek ezért teljes magánéletben sikerült volna feleségül vennie gyermekkori barátját, anélkül, hogy az információ a médiába szivárogna. A két házastárs nyilvánvalóan megosztotta ezt a választást, ezért névtelenül és nem kívánt beavatkozás nélkül akarták megünnepelni szakszervezetüket, ami megfertőzhette ezt a nagyon személyes pillanatot..

Ed Sheeran és Cherry Seaborn diszkréten házasodtak össze

fotó az ifjú Ed Sheeranről és Cherry Seabornról a futballstadionban, az Ipswich csapat mezében

Ennek ellenére az énekes és a jégkorongozó nem tervezi, hogy elhagyja rangos barátait a pálya szélén, és jövő nyáron nagy esküvőt terveznek, amelyre végül meghívják a szüleiket. Taylor Swift barát és más VIP vendégek, köztük a Brit Királyi Család. “A menyasszony és a vőlegény nagy bulit készít a jövő nyár végére, sok vendéggel, akik úgy tudnak majd táncolni és énekelni, mint egy fesztiválon” – nyugtatta meg a szóban forgó forrást..

Ed Sheeran intim szertartást választ

Ed Sheeran angol énekes és menyasszonya, Cherry Seaborn csak csendesen házasodtak össze a birtokán

Az énekes birtoka és négy háza Suffolkban, Kelet -Angliában

Fotó Ed Sheeran birtokáról, ahol feleségül vette Cherry Seaborn -t Suffolk megyében

Ed Sheeran, hogy leplezze a dolgokat, ügyes fogást használt, és egy ideig leendő felesége gyűrűjét viselte, hogy megkérdőjelezze az esetleges esküvői dátumot. Egy stratégia, amelyet nyilvánosan állított egy interjúban: “Mindketten viselünk gyűrűt, így nem lehet tudni, mikor házasodunk össze.” A “Shape Of You” énekesnője néhány hónappal ezelőtt már megtévesztette a kíváncsiságot azzal, hogy olyan gyűrűt mutatott be, amely valójában csak eljegyzési gyűrű volt. Egy elkötelezettség, amelyet tavaly januárban tett közzé az Instagramon a fő érdeklődő: „Az év kezdete előtt elköteleztem magam a félelemmel. Boldogok és szerelmesek vagyunk, a macskáink is. ” Egy romantika, ami ezért a legjobban megy azoknak a házaspároknak, akik az iskolapadban találkoztak, mielőtt újra találkoztak, és 2015 -ben megkezdték kapcsolatukat..

Az esküvőre egy évvel azután került sor, hogy az énekesnő Instagramon bejelentette eljegyzését

Instagram képernyőkép Ed Sheeran eljegyzési üzenetéről és fotójáról, amelyet 2018 januárjában tettek közzé Cherry Seaborn esküvője előtt