Brad Pitt meghívást kapott Kanye West vasárnapi istentiszteletére

Úgy tűnik, hogy Kanye West hagyományos és felkapott vasárnapi istentiszteleti vasárnapja a hírességek szerelvényévé vált. Miközben vasárnap a kaliforniai Wattsban tartották, jeles vendég érkezett Yeezy sok követője mellé. Brad Pitt, aki jelenleg Quentin Tarantino Egyszer régen című filmjét játssza… Hollywoodban Leonardo Di Caprio mellett nyugodt meglepetést okozott, a szervező és a Kardashian család örömére., És ez csak néhány nappal az Ad Astra című új film bemutatása után a velencei filmfesztiválon.

Brad Pitt meglátogatta Kanye West vasárnapi istentiszteletét

Brad Pitt meglepő látogatást tett Kanye West vasárnapi istentiszteletén, a kaliforniai Wattsban.

Brad Pitt és híres sapkájának spontán érkezése a vasárnapi istentiszteletre nyilvánvalóan nem az első, a Tmz szerint, aki rámutat, hogy az 55 éves színész már elment barátja, Kanye West vallási szolgálatára.

A TMZ szerint Brad Pitt vasárnapi vasárnapi istentisztelete spontán volt

Brad Pitt meglátogatta Kanye Westet a vasárnapi istentiszteleten, augusztus 21 -én, vasárnap a kaliforniai Wattsban.

Míg a rapper kísérője, Kim kardashian csak egy rövid klipet osztott meg innen a templomi istentisztelet a 2Pac “California Love” dallamával és nem méltóztatta megosztani az eseményt kedvenc közösségi hálóin, valószínűleg a további árapályhullám elkerülése érdekében a jelenlévő rajongók a maguk részéről a szívükön múltak, derül ki a Twitterre és az Instagramra közzétett fotókból és videókból.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Kanye West és Brad Pitt? @dcapofficial

Egy megosztott bejegyzés Kim Kardashian Snapchat ? (@kimkardashiansnap) 2019. szeptember 1 -én 12:51 PDT

Kanye West immár híres vasárnapi miséjének új epizódja, egy héttel azután, hogy a daytoni lövöldözés áldozatainak tisztelegtek, néhány nappal azután játszódott, hogy Kim Kardashian hallgatólagosan elárulta rapper férje új albumáról.

Brad Pitt és Kanye West ellazultak

Brad Pitt véletlenül meglátogatta a vasárnapi istentiszteletet, amelyet Kanye West tartott Wattsban

Múlt csütörtökön a web legfontosabb befolyásolója közzétette a Twitteren egy jegyzettömb fotóját, amelyen megjelent a dalcímek listája, valamint egy dátum, szeptember 27, és egy “Jézus király” cím, amelyet minden rajongó gyorsan úgy értelmezte, mint Kanye West régóta várt új opusának bejelentését.

Csütörtökön Kim Kardashian a maga módján jelentette be, hogy szeptember 27 -én megérkezik a “Jesus Is King”, Kanye West új albuma

Kim Kardashian a maga módján jelentette be Kanye West következő albumának megérkezését a Twitteren közzétett fotón keresztül