Az új Lego Stranger Things készlet szó szerint mindent megfordít

Ez igaz! A Lego és a Netflix együttműködése lenyűgöz minket. Az új Lego Stranger Things készlet követi a népszerű témákkal, például Star Wars, Marvel és Harry Potter témákkal foglalkozó készletek készítésének vonalát. Ezek nyilvánvaló témák egy Lego játék alapításához, ikonikus járműveivel és épületeivel. Másrészt azt a várost, amelyben az Stranger Things akciója található, sokkal nehezebb érdekessé tenni, de ez nem veszi figyelembe a szerencsejáték -ház által bemutatott készletet. Mint látható, az első és a második évadból ihletet merít a Byers House -ból. De a csavar az, hogy mindkét verziót felépítheti: a valóságunk normál változatát és a “The Upside Down” csavart változatát. A ház két változatát külön is felépítheti és megjelenítheti, de a legjobb az, ha kombinálja őket. Az egyik tehát a másik tükörképe. És mivel ez a Lego, a minifigurák a földhöz ragasztva maradnak, még akkor is, ha fejjel lefelé állnak.

„Nyilvánvaló választás volt számunkra, hogy megcsináljuk a házat, mert az első két szezonban olyan nagy. Aztán elgondolkodtunk azon, hogy mi lehet ez az izgalmas csavar, amellyel lego -készletet alakíthatunk ki belőle ” – mondta Justin Ramsden, a vezető modelltervező. Inkább egy tó tükrének tűnik, mint egy hagyományos környezetnek. A Byers House fejjel lefelé modellje, és valójában válthat a valós világ és a félelmetes fejjel lefelé, ahol a Demogorgon elveszett Byers után kutat. Mivel nem könnyű elmagyarázni, az alábbiakban talál egy képet, amely megmutatja, hogyan néz ki.

Új Lego Stranger Things szett Byers házával és az Upside Down verzióval

A Lego új Stranger Things készlete szó szerint mindent megfordít

A készlet nyolc karaktert tartalmaz, mindegyiknek megvan a maga kelléke: Eleven, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, Jim Hopper séf és a Demogorgon.

A helyiségek a szobákban sokféle lehetőséget kínálnak

Lego Stranger Things, a járókelők háza az első két szezonban, ő lego, cherif lego, kanapé darab kaktusz

Byers háza Will verandájából, nappalijából, étkezőjéből és hálószobájából áll, míg a ház fordított változata ugyanazon szobák romos és kísérteties változatait tartalmazza. A készlet tartalmaz egy rendőrségi dzsipet is, pontosan úgy, mint Hopperé a sorozatban..

Byers háza a Lego Stranger Things új készletében

Byers háza az új Lego Stranger Things készletben, gyerekek a terepen, anya és telefon

A Stranger Things 3. évad július 4 -én jelenik meg. A legutóbbi szezonra az 1985 -ös nyári vakáció alatt kerül sor. Amint azt valószínűleg a trailerben is láthattátok, a téma középpontjában egy bevásárlóközpont áll majd a 80 -as években. Finn Wolfhard (Mike), Millie Bobby Brown (tizenegy), Noah Schnapp (Will), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Sadie Sink (Max), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Winona Ryder (Joyce Byers) és David Harbor (Hopper) visszatérnek.

A csomagolás, amely fontos információkat tartalmaz a Lego Stranger Things készlethez

Lego Stranger Things doboz, a lego csodálatos ötletei

Várjuk a Stranger Things új évadát

Logo a Netflix -ben, Stranger Things 3. évad várakozás, július 4 -én bemutatják az idegen dolgokat

“Egy nyár mindent megváltoztathat”

A nyár, amely mindent megváltoztathat, a televíziós sorozat 2019 -es plakátja a szlogennel