Az igazságszolgáltatás megszüntette a büntetőeljárást Jussie Smollett ellen

A Jussie Smollett -ügy új és utolsó lépése, a “Birodalom” színészének büntetőeljárása hamis tanúvallomások miatt állítólagos bántalmazása miatt, március 26 -án, kedden megszűnt és törlődött a bűnügyi nyilvántartásából. A chicagói ügyészség, amely nem volt hajlandó elmagyarázni, “igazságos és megfelelő megoldásnak” nevezte az ügy elutasítását. Kevesebb mint 15 napja indítottak pert a színész ellen, és 16 pontban indítottak eljárást, köztük “hamis tanúvallomást” és “garázdaságot”, a chicagói rendőrség által végzett vizsgálat következtetéseit követően. Ezt követően a március 14 -i tárgyaláson bűnösnek vallotta magát.

A chicagói ügyészség pert indított Jussie Smollett színész ellen

A chicagói bíróságok hamis tanúvallomást vádolnak Jussie Smollett színész ellen

A vádak eltörlésének bejelentését a komikus védelméért felelős ügyvédek tették: “Eddig minden Jussie Smollett elleni vádat megszüntettek, és az ellene indított panaszt törölték nyilvántartásából. Bírósági. Jussie -t január 29 -én valóban két ismeretlen személy támadta meg, ami áldozattá tette őt, ellentétben azzal a meghamisított hamis információval, amely a vádemeléshez vezetett. “(…)” Ez az eset hangsúlyozza, hogy az áldozat mindennél jobban megérdemli a méltóságot és a tiszteletet, és a vádak ejtése igazságos példa. valamint a karrierjére összpontosít “.

“Jussie Smollett ellen vádat emeltek, és a panaszt törölték büntetett előéletéből.” Védelmi ügyvédek.

A chicagói ügyészség megsemmisítette a Jussie Smollett elleni vádakat, beleértve a hamis tanúzás és garázdaság miatt elkövetett vádakat is

A Cook megyei kerületi ügyész azt mondta: “Miután megvizsgáltuk az ügy csínját -bínját, úgy gondoljuk, hogy ez a döntés tisztességesnek és megfelelőnek tűnik, tekintettel Jussie Smollett polgári magatartására.”.

Chicago polgármestere a maga részéről teljesen új megvilágításban látja ezt a bejelentést, és kijelenti, hogy ez egyszerűen az igazságszolgáltatás meszelése volt, kiemelve egy nyilvánvalóan kétszintű igazságszolgáltatási rendszert: “Ha befolyása vagy hatalma van, akkor bánnak veletek másképp, mint bárki más ”. Rámutat a chicagói rendőrség és képviselőjük, Eddie Johnson által végzett nyomozati munkára, és úgy véli, hogy “a várost és hírnevét sárba húzták”. rámutat egy olyan megállapodásra is, amelyet “titokban tárgyaltak volna az igazságszolgáltatási rendszer megkerülése érdekében”.

– Chicagót és hírnevét áthúzták a sárban. Rahm Emanuel, Chicago polgármestere

Eddie Johnson rendőrfőkapitány és Rahm Emanuel chicagói polgármester szerint a város hírnevét sárba rántották, és az igazságszolgáltatás kétszintű

A maga részéről elmondta, hogy megkönnyebbült és boldog volt, hogy visszatérhet dolgozni, köszönetet mondva szeretteinek, és tisztelegve a Chicago és a világ minden tájáról kapott támogatás iránt. „A kezdetektől őszinte és következetes voltam minden szinten. Képtelen lennék legyőzni azt, amivel engem vádoltak. “.

„Őszinte és következetes vagyok minden szinten”. Jussie S..

a március 26 -i meghallgatás végén, amelyen az ellene felhozott vádakat ejtették, Jussie Smollett megköszönte Chicago lakosainak a támogatást és a szeretetet