Az ASAP Rocky ingyenes és visszatér az USA -ba

Majdnem egy hónapja szabadult a stockholmi letartóztatása utáni napon, megelőző börtönbüntetéshez vezető erőszak miatt, a rapper ASAP Rocky végül szombaton, augusztus 3 -án, néhány órával a szabadulása után csatlakozhatott az Egyesült Államokhoz. Három hetes tárgyalás után, amely során a rapper önvédelemre hivatkozott, a svéd igazságszolgáltatás, amelynek elnöke ebben az ügyben Per Lennerbrant bíró volt, ezért úgy döntött, hogy ASAP Rocky-t szabadon engedi, és lehetővé teszi számára, hogy elhagyja a területet, és várja az augusztus 14-re tervezett jogerős ítéletet. „Szívesen lezuhanyoznék, és időt töltenék anyukámmal és családommal. Mint korábban mondtam, könnyen kezelhető vagyok. Az Ön rendelkezésére állok ” – mondta a bírónak, aki közvetlenül a döntése előtt faggatta, hogy mit tenne, ha szabadon bocsátanák..

A svédországi börtönből szabadult ASAP Rocky visszatért az Egyesült Államokba

Egy hónapos börtönbüntetés után ASAP Rocky kiszabadult a börtönből Svédországban, és visszatért az Egyesült Államokba

Ha a dicséret az Úr tolmácsát két év börtön és súlyos pénzbírság fenyegeti a svéd törvények értelmében, védekezése szerint a skandináv országban nincs szükség jelenlétre a bíróság határozatának bejelentéséhez. Az érintett személy tájékoztatta volna a bírákat, hogy készen áll a közmunka elvégzésére, ha elítélik: “Már részt vettem jótékonysági munkákban, ezért tegyen ilyesmit hétvégén. Nem zavarna (…) tudod hol találsz engem “.

ASAP Rocky továbbra is várja az ítéletet az erőszakos perben

Egy hónapos megelőző fogva tartás után Svédországban ASAP Rockyt elengedték, és csatlakozhatott az Egyesült Államokhoz

Ahogy Trump elnök, aki személyesen érintett az ügyben, egyik tweetjében megjegyezte: “A $ AP Rocky kiszabadult a börtönből, és hazautazott az Egyesült Államokba Svédországból. Sziklás hét volt, menj haza ASAP A $ AP! “(AR -t szabadon engedték a börtönből, és hazafelé tartott az USA -ba. Nehéz hét volt, siess vissza A $ AP -ba!)” Rakim Mayers, akinek az igazi nevét imádkoznak, hagyja el Svédországot egy magánrepülőgépen néhány órával azután kiadás, központozva a “Free Rocky” skandálta a rajongók a művész a kijáraton a bíróság.

Donald örömét fejezte ki az ASAP Rocky megjelenése miatt

Miután nyomást gyakorolt ​​Svédországra, Donald Trump üdvözli az ASAP Rocky kiadását

A hétvégén az NBC News némi fényt derített e nagy horderejű ügy aljára. A Donald Trump által indított nyilvános fellebbezés és vádjai után, miszerint “Svédország megveti az afroamerikaiakat”, a média két nappal a rapper szabadulása előtt levelet adott ki a kormánytól a svéd hatóságoknak, figyelmeztetve őket “lehetséges negatív következményekre a kétoldalú kapcsolatok között” az USA és Svédország “, ha az ügyet” a lehető leghamarabb “nem oldották meg. Véletlenség vagy hatékonyság, ezt a Robert O’Brien tanácsadó által aláírt fenyegetést másnap azonban hivatalosan elbocsátották Petra Lundh svéd főügyésztől, emlékeztetve a svéd igazságszolgáltatás függetlenségére és arra, hogy bárki nem avatkozhat be egy folyamatban lévő ügybe.

Az amerikai kormány nem titkolta a Svédországra nehezedő nyomást

Az amerikai kormány negatív következményekkel fenyegette meg Svédországot a két ország közötti kétoldalú kapcsolatokban, hogy biztosítsa az A $ AP Rocky kiadását

A szombatról vasárnapra virradó éjszaka Los Angelesbe érkezett Harlem szülötte az Instagramon köszönetet mondott rajongóinak a hónapnyi fogva tartása után. “Szívből köszönöm minden rajongómnak, barátaimnak és mindenkinek, aki vagyok. támogattak az elmúlt hetekben (…), ez nagyon nehéz és megalázó élmény volt ”. A szabadulását felszólító petíciót több mint 640 000 ember írta alá, köztük Tyler, a Teremtő és az Iskolai Q rapperek, akik kifejezték vágyukat Svédország bojkottjára..

Néhány órával az országba való visszatérése után ASAP Rocky szerette volna megtalálni a rokonait, és a rapper most, Kany West vasárnapi miséjén, a vasárnapi istentiszteleten jelent meg először, a ceremóniamester, ASAP Ferg körülvéve. , Kim Kardashian és volt barátnője, Kendall Jenner. Flacko aka ASAP Rocky vasárnap, augusztus 11 -én, a kaliforniai Anaheimben lép színpadra.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

KÖSZÖNÖM SZÍVEM ALÁBÓL MINDEN SZURVOMNAK, BARÁTOMNAK ÉS BÁRKINEK, JELEN A GLOBE KÖZÖTT, KI TÁMOGATOTT EL AZ ELMÉG PÁR HETEN, HOGY ELKÉRTEM, hogy leírjam, mennyire hálás vagyok mindannyiótoknak, hiszen ez már nagyon régi volt! Szeretném megköszönni a Bíróságnak, hogy megengedte, hogy BLADI és THOTO visszatérjek a családunkhoz és a barátaimhoz.

Egy megosztott bejegyzés SZÉP FLACKO (@asaprocky) 2019. augusztus 2 -án 11:39 PDT