Az Adidas és a Missoni összeáll a limitált kiadású kollekcióért

Az olasz Missoni divatmárka és a felszerelésgyártó Adidas összeálltak egy tavaszi akcentussal rendelkező kollekcióért, amely április 24 -én kapható limitált kiadásban. A futásorientált kapszula férfiaknak és nőknek készült sportruházatból áll, amelyek kaleidoszkópikus grafikával kedvesek a transzalpinalis háznak, valamint a márka háromcsíkos cipőinek, az Adidas Ultra Boost Clima újraértelmezéséből áll..

Adidas X Missoni, együttműködés a sport jegyében

Az Adidas és a Missoni összeáll egy limitált kiadású futó kollekcióval, beleértve az Ultra Boost cipőket

Missoni érdeklődése a sportvilág iránt nem mától származik, alapítója, Ottavio Missoni maga is részt vett a londoni olimpiai játékokon 1948 -ban a 400 m gátfutás kategóriában, amelyhez ő is megalkotta az öltözéket. névadó társasága 1953 -ban.

Ottavio Missoni, a márka megalkotója maga is részt vett az 1948 -as olimpiai játékokon

Az Adidas X Missoni kollekció sportruházatból és Ultraboost Clima cipőből áll

Angela Missoni, a márka alapítójának és kreatív igazgatójának lánya, termékei egyszerűségét és kényelmét édesapja jellemvonásával indokolja, amelyet “nagyon lustának” nevez. Annak magyarázata is, hogy az olasz címke sikere és a divat világában betöltött fontos helye ellenére a céget továbbra is kézművesnek tekintik, összehasonlítva a világ más nagyméretű, kész ruházati neveivel. Erősen iparosodott művelet.

Az Adidas Ultra Boost, amelyet az olasz ház újra megtekintett

Missoni újra meglátogatja az Adidas Ultra Boost Clima cipőit egy korlátozott kiadású kapszulagyűjteményhez

Ez az együttműködés a világ második legnagyobb sportruházati márkájával azonban nagyon hű marad a Varese ház stílusához, az olasz cég rajongói által jól ismert kaleidoszkóp kialakítással, fekete -fehérben vagy színes változatban. Az Adidas által aláírt Ultra Boost sportcipőkön túlmenően férfiaknak és nőknek mezek, pulóverek, cipzáras kabátok és rövidnadrágok állnak a kínálatban, mindezt az OEM Primeknit technológiájának felhasználásával..

A kollekció április 24 -én lesz kapható a missoni.com -on és április 25 -én az adidas.com -on, valamint bizonyos fizikai boltokban..

Az Adidas X Missoni kollekció előzetese, április 24 -én, limitált kiadásban

Adidas X Missoni ultra Boost pólókkal, rövidnadrágokkal és futásra szánt cipőkkel