A tervező, Dapper Dan a Gucci -viták oldalán áll

A 2018-as év egyik kihagyhatatlan divateseménye természetesen a harlemi avantgárd tervező meglepetésszerű együttműködése volt Dapper dan és az olasz divatház Gucci.

Dapper Dan állást foglal el a Gucci fekete arc pulóver vitájában

fotó Dapper Dan -ről piros öltönyben bordó bársony háttérben a Gucci -együttműködésről és a vitatott fekete arcú pulóverről szóló cikkhez

Miután az olasz csoportot plágiummal vádolták azzal, hogy felvették a Dan által korábban létrehozott dzseki sajátos koncepcióját, és bocsánatot kértek, Gucci úgy döntött, hogy arra fogad, aki a 90 -es évek városi divatját jelölte meg alkotásaival. a nagy európai divatházak közül, és ezzel létrehozták az első utcai viselet „bakancsokat”. Hosszú, kockás kapcsolat után ez az együttműködés végül 2017 -ben született meg a múlt riválisa között, egy ruhaműhely megnyitásával együtt, Harlemben, Dan szülővárosában, egy butikban, valamint egy könyv megjelenésével a befolyásos kerületében az utca alkotójának kreativitása.

Dapper Dan megszólal az új partnereit érintő ügyben

fotógyűjtemény Dapper Dan Gucci egy harlemi épület lépcsőjén, Dan szürke öltönyben

Ha úgy tűnt, hogy minden tökéletesen megy ebben az új bizalmi viszonyban Dapper Dan és Gucci között, akkor vita alakult ki annak érdekében, hogy két centjét tegyék, és elrontják a nagy sikerre ígért együttműködést. Valójában a Gucci úgy döntött, hogy a tűzzel játszik, és megnyitja az előre látható botrány megsértését azzal, hogy piacra dobja garbó pulóverét és kiemelkedő ajkait, amelyeket közvetlenül rasszista koncepcióval vádolnak, és emlékeztetnek a “fekete arc” rossz ízű népszerű játékára. Ha néhány híresség, például Spike Lee vagy a TI gyorsan reagált, és bojkottra szólította fel az olasz márkát, az utóbbi új partnere végül felvette a kérdést: “Fekete vagyok, mielőtt márka lettem” – mondta Dapper Dan, aki most 74 éves. : „Egy másik divatház szörnyű hibát követett el, és semmi sem igazolhatja az ilyen típusú sértéseket. A Gucci főnöke azonban önként jelentkezett a héten Olaszországból, hogy találkozzon velem és a harlemi közösség tagjaival. Elszámoltathatóság nélkül nem lehet befogadás. Ezért mindenkit számon kérek. „Ennek a találkozónak a részletei, valamint a felszólalók, akik valószínűleg részt vesznek, még ismeretlenek..

A garbó pulóver a “fekete arc” ellentmondás Gucci szívében

a Gucci garbó pulóver típusú fekete arc képe, amely ellentmondásos és Dapper Dan álláspontja

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Dapper Dan (@dapperdanharlem) által megosztott bejegyzés 2019. február 10 -én, 11: 34 -kor (PST)

Ha Gapci Dapper Dan választása fóliának tűnt az olasz társaság számára, akkor nem veszi figyelembe az New York -i tervező a nagy európai márkáknak, akik beperelték őt logóik jogosulatlan felhasználása miatt saját tervein, mielőtt 1992 -ben bezárta irodáit, és több évig személytelenné tette a divatiparban.

A 74 éves tervező még mindig bonyolult kapcsolatban áll a nagy divatházakkal

Dapper Dan zöld öltönyben, vörös bársonyos alapon a Gucci együttműködéséért

“>