A Nike bemutatta a League of Legends hivatalos sportbajnoki mezét

Négyéves, 144 millió dolláros partnerség bejelentése után a Riot Games kiadócéggel és a kínai League Of Legends Pro League-vel, A Nike most leplezte le a mezeket amelyet a legnépszerűbb online játékok szentelt e-sport bajnokság 16 csapata visel.

A Nike bemutatta a tizenhat kínai csapat új hivatalos mezét a League Of Legends bajnokságban

A Nike bemutatta az új hivatalos mezt, amely a kínai Pro League Championship of League Of Legends tizenhat csapatát fogja felszerelni

A szabványosított kialakítással ellátott tunikák megtalálják a különbségeket a különböző formációk szín- és logóválasztásában. A Nike öltözékei mind a 16 kínai League of Legends bajnoki csapatot fel fogják szerelni 2020 -ban, és október 1 -től kaphatók..

A League Of Legends világbajnok csapata, az Invictus Gaming fehér -fekete lesz

A kínai profi League of Legends csapata, az Invictus Gaming fehér és fekete mezt fog viselni, tervezte a liga partnere Nike

@Invictus Gaming

Az Invictus Gaming, a kapitánya, a TheShy vezette világbajnok csapat ezért a 2020 -as szezonban és az októberben következő világoknál is fehér és fekete mezt visel, amely angyalszárnyakra emlékeztet. A labdarúgókhoz hasonlóan, és a 2018 -ban elnyert világbajnoki cím megjelölésére egy arany csillag ül a logó felett.

A Nike Royal Never GiveUp vagy RNG mez

A Nike bemutatta a hivatalos kínai csapatot, a Royal Never GiveUp -t, más néven az NHG mezt a Pro League Of Legends -től

@RNG

Egy másik Pro League csapat a következő Worlds -re kvalifikálta magát, a Royal Never GiveUp aka RNG, fekete és arany színben, sárkánypikkelyekkel díszítve. Végül az utolsó csapat, amely a nyári LPL Summer Gauntlet rájátszásában szerzett győzelmének köszönhetően csatlakozott a világbajnoksághoz, a Fun Plus Phoenix, akik a maguk részéről hagyományos színeikkel, a fekete és a vörös színnel, valamint ’emlékeztető a chevronon az őket képviselő legendás madár tollairól.

A Fun Plus Phoenix, az utolsó LPL nyári kesztyű nyertesei fekete -piros Nike tunikát viselnek

A Nike bemutatta azt a mezt, amely a Fun Plus Phoenix csapatát fogja felszerelni a kínai League Of Legends bajnokságon

@Fun Plus Phoenix

Annak érdekében, hogy tovább erősítse partnerségét a “LOL” -al, a Nike nemcsak mezeket kínál, hanem a League of Legends Pro League hivatalos ruházatának teljes kollekcióját tervezi. Ne feledje, hogy a vesszőmárka minden érdeklődését fel akarja mutatni új virtuális sportolói iránt, egy videón keresztül, amelyen meglátogatják a központi irodát, hogy elvégezzék a fizikai teszteket.