A német tervező, Philipp Plein ki van téve a hamis Kanye West koncert miatt

A híres és nagyon népszerű német tervező, Philipp Plein, akinek többek között sikerült elérnie, hogy Paris Hilton és Jeremy Meeks, a volt fogoly, modell lett, részt vegyen egyik divatbemutatóján, ismét hírnevet szerzett magának, de ezúttal önmaga ellenére és a művészi döntéseitől eltérő témában. A tervezőt valóban becsapta a a Kanye West hamis menedzsere, aki ezután állítólag eladta neki a sztár különleges műsorát a New York -i divathétre, cserébe az 1 000 000 dolláros rendezett összegért. A rapper érkezésével kapcsolatos információkat aztán felesége, Kim Kardashian gyorsan cáfolta, tweetelve, hogy az úgynevezett New York-i fellépés valójában “csak pletyka”.

Philipp Plein -t 900 000 dollárért rúgta ki egy Kanye West bitorló

Philipp Plein és Kanye West kollázsa a cikkről

A csalást ezért a rapper hamis képviselője szervezte volna meg, akinek sikerült meggyőznie Philipp Plein -t és csapatát, különösen azáltal, hogy elbitorolta az érdekelt fél aláírását, hogy ez utóbbit bevonja annak érdekében, hogy biztosítsa a show -t a Fashion NYC során Hét, melynek során a tervező bemutatta új kollekcióját. Vonzó javaslat Plein számára, tisztában a West páratlan hírhedtségével és a legfiatalabbakra, különösen a hálózatokra gyakorolt ​​nagyon markáns befolyásával, ami szintén újfajta hitelességet kölcsönöz a német márkának. Nagyon rosszul fogadta, mert ez a választott vendég soha nem fog eljönni, és ez annak ellenére, hogy a német 900 000 dollár összegű jelentős előleget fizetett, amelynek összegét gyorsan visszavonták, majd a számla bezárása követte. Állítólag Donda S. House néven nyitották meg, egy egyesület, amelyet K.W. hozott létre, de amelynek címe a West kérésére 2018 -ban Art Art Culture Inc -re módosult.

A valódi hamis Kanye Westnek 900 000 dollárt fizetett Philipp Plein a fiktív koncertért

PP KW Yeezy kollázs és hamis aláírás Philipp Plein illusztrálására, 900 000 -ből csaltak ki hamis Kanye West koncertért a nyc divathétenKim Kardashian maga cáfolta a koncertet, amely szerinte “csak pletyka”

képernyőkép magassugárzó Kim Kardashian, aki tagadja Kanye West megjelenését a Philipp Plein divathéten, ez n

Nem ez az első közeledés Kanye West és Philipp Plein között. Valójában ez a szerkezet, amelyet korábban Donda S. House -nak hívtak, és amelyet Yeezy rokona irányított, már megkereste a német tervezőt, valamint más márkákat, mint például a Patagonia vagy a Fashion nova, hogy részt vegyen egy asszociatív projektben, amelyhez Plein vállalta, hogy pólósorozatot tervez, valamint jótékonysági gesztust tesz 665 000 euró értékben. Egy együttműködés, amely az amerikai rapper projektjének visszavonása után gyorsan véget ért, és magában foglalta a német együttműködését és a csekket is. Precedens, amely nem nélkülözi a pletykákat a bosszú álcája alatt zajló puccsról. A Philipp Plein -felvonulás végül lezajlott, Kanye West nélkül, de lazán fokozott médiatudatossággal.

Philipp Plein még a New York -i divathéten mutatta be új kollekcióját

Philipp Plein divatbemutató phtos kollázs New York -i divatban az átverés után

“>