A Disney piacra dobja álarcait a Covid-19 elleni küzdelem érdekében

A maszkokért folyó verseny az egyik fő egyenlet a világot érintő koronavírus -járvány elleni küzdelemben. Míg a textíliák nagy neveit, de az egyéneket is már hetek óta kérték, hogy készítsenek fogyasztóvédelemet szövetekben, ezek végre mától elérhetők a francia kiskereskedőktől és szupermarketektől. Ebben az összefüggésben a Disney is hozzájárul ehhez az erőfeszítéshez, és most saját maszkokat kínál, amelyek különböző univerzumainak témájára vannak díszítve..

A Disney bemutatja álarcait a nagyközönség számára

A Disney piacra dobja a népszerű karakterek színeire nyomtatott fogyasztói maszkokat

A Disney maszkokat jó cél érdekében értékesítették

A Disney -nek, amely jelenleg Disney + streaming platformjának sikerét élvezi, ennek ellenére felül kellett vizsgálnia következő filmjeinek megjelenési és forgatási ütemtervét. Audiovizuális tevékenysége mellett a nagyfülű cég részt vesz a híres arcvédők előállításában, amely az utóbbi időben ritka árucikk, de végre kezd megjelenni az egyének számára. Annak érdekében, hogy hű maradjon entainer imázsához, a márka úgy döntött, hogy saját maszkjait árulja, a dekorációkat a Pixar, a Marvel és a Star Wars univerzuma ihlette. Főként humanitárius kezdeményezés, a cég egymillió érme adományozását, valamint a nyereség egy részét egymillió dollár értékben hirdette meg az amerikai Medshare szervezet javára.

Kezdeményezés az amerikai Medshare egyesület javára

A Disney megkezdte a díszített maszkok értékesítését az amerikai Medshare szervezet javára

Ezek a nagyközönségnek szánt maszkok, amelyek semmiképpen sem felelnek meg az ffp2 szabványoknak, vagy orvosi használatra szánják őket, mindazonáltal részét képezik annak a nagy megelőző kampánynak, amely arra ösztönzi a lakosságot, hogy takarja el arcát a nyilvános helyeken, különösen a közlekedésben. Ezek a Disney maszkok kevésbé szigorúak, mint a hagyományos védelem, a játékos kártyát a Buzz Lightyear, az R2D2, a Baby Yoda vagy a népszerű Baby Yoda színeiben nyomtatják..

Az egyik módja annak, hogy elviselhetőbb legyen a maszk, különösen a gyermekek számára

A Disney Covid 19 maszkokat a Medshare javára értékesítik, és játékosabb használatra tervezték

A Disney szórakoztatóbbá szeretné tenni a lakosság számára a maszk viselését

“Tisztában vagyunk a családok jelenlegi időszakának nehézségeivel, és azzal, hogy a maszk viselése nem triviális dolog (…) Ezért reméljük, hogy a Disney szöveti maszkjai a népszerű karakterek színeiben kényelmet nyújtanak a családoknak, a rajongók és minden közösség nagyon fontos számunkra. – mondta Edward Park, a Disney Store alelnöke és shopDisney online áruház.

A három különböző méretben kapható Disney maszkok négy darabos készletben kerülnek forgalomba 19,99 dollárért. Ne feledje, hogy a kezdeményezés elsősorban az amerikai piacra szól, de Franciaországba történő szállítás 50 dollárra becsült szállítási költségek ellenében lehetséges. A jelenleg előrendelhető maszkok július végéig nem vehetők át.

Az arcvédők már előrendelhetők

Az USA -ban már kaphatók Disney színű fogyasztói maszkok