A Disney bemutatja az első Mulan előzetest

A Disney továbbra is dinamikusan összpontosít a remake -ekre ebben a sikeres évben a nagy fülű cég számára. Az Aladdin bolygó sikere után, amely továbbra is a kasszát érinti, a várva várt The Lion King bemutatása ebben a hónapban, és bejelentés a The Little Mermaid következő verziójának castingjáról, melynek élén a fiatal énekesnő áll Halle Bailey, Disney most mutatta be a Mulan első előzetesét, amely egy animáció két évtizede megjelent adaptációja.

A Disney bemutatta a Mulan, az 1998 -as rajzfilm remake előzetesét, amelyet 2020 márciusára terveznek

A Mulan plakátja, az 1998 -as rajzfilm remake -je, amelyhez a Disney most mutatta be az első előzetest

A kínai származású amerikai énekesnő és színésznő, Liu Yifei alias Crystal Liu viselte, a trailert az Egyesült Államok és Hollandia közötti női világbajnoki döntő félidejében sugározták, míg a filmet csak március hónapra tervezik 2020. Az 1998 -as rajzfilm filmadaptációja, ez a remake, amelyet Niki Caro (Az állatkerti őr felesége) rendezett, Hua Mulan történetét veszi fel, egy Elizabeth Martin által vezetett csapat által aláírt forgatókönyv alapján. A házasságban megígért fiatal nő a hunok inváziójának szorításában kézbe akarja venni sorsát és népét. Férfinak mondva magát, hogy bevonuljon a császári hadseregbe, családja és Jet Li által játszott császárának tanácsa ellenére, elkíséri társa, Chen Honghui, akit Yoson An alakít..

Mulan 2.0 -ás verziójú előzetes

A Mulan emberi változata, amelyet Liu Yifei kínai-amerikai énekes és színésznő ábrázol

A Disney bemutatta az első Mulan 2020 előzetest, amelyben Liu Yifei vagy Crystal Liu szerepel Hua Mulan szerepében

Úgy tűnik, hogy ez a Mulan 2.0, amely határozottan az eredeti történet cselekményére összpontosított, az 1998 -as rajzfilmben meglévő zenei komédia hangulatát játssza, figyelmen kívül hagyva az énekelt jeleneteket, és inkább a fiatal Hua Mulan dramaturgiájára és a harc nagyszerű oldalára támaszkodva. Kínai és új -zélandi tájak.

Ez a 2020 -as Mulan kihagyja az énekelt szakaszokat, kedves az eredeti verzióhoz

Liu Yifei Mulant alakítja a Disney -rajzfilm remake -jében, amelynek előzetesét vasárnap mutatták be

A Disney ismét az egyik korábbi sikerét támadja, a Mulan 1998 -ban megjelent eredeti verziója több mint 300 millió dollárt hozott, és akkoriban Oscar- és Golden Globe -díjra jelölték..

22 évvel később a kínai Mulan visszatér a nagy képernyőkre Disney Live verzióban

A Disney folytatja a klasszikus rajzfilmek remake -sorozatát a Mulan 2020. márciusi kiadásával