A 2019-es Grammy-díj legjobbja

Ezen a vasárnap este került sor a 61. -re Grammy-díjátadó, amerikai változatunk zenei győzelmeinek megfelelői és a sztárzenészek részesedése. Szertartás a nőiesség és a kiemelések jegyében, különös tekintettel az év albumának győzelmére, amelyet Kacey Musgravesnek tulajdonítottak. A country énekesnő ezért az év albumának trófeájával távozik “Golden Hour” című albumáért. Meglepetés neki, aki el sem tudta képzelni, hogy ilyen erős és pozitív fogadtatást kapjon a nyilvánosság részéről.

Kacey Musgrave év albuma a 2019 -es Grammy Awards -on

fotó Kacey Musgrave -ről, aki megnyerte a 2019 -es Grammy -díjat a legjobb albumért

Jennifer Lopez Motown Tribute című könyve

Ennek az ünnepségnek az egyik fénypontja J.Lo lenyűgöző tisztelgése volt a legendás Motown kiadó előtt. Egy milliméterre igazított fizikai és vokális előadásban, amit csak az amerikai tévé tud produkálni, az “I’m Real” szerzője 13 percen keresztül adott elő a detroiti lemezkiadótól származó különböző slágereket, akikhez csatlakozott Alicia Keys és Ne-Yo. A műsor azonban nem nélkülözte a visszautasítókat, rávilágítva arra, hogy néhány latin-amerikai személyiség elképesztő választása előtt tiszteleg egy olyan intézmény előtt, amely részt vett az afro-amerikai művészek megjelenésében..

J.Lo fellépése a Grammy -díjátadón a Motown tiszteletére

Jennifer Lopez a Grammy-díjátadón tiszteleg Motown előtt, Smokey Robinson Ne-Yo és Alice Keys mellett

Michelle Obama meglepődik.

Az este megnyitóján Alicia Keys színpadra állította Michelle Obamát, Lady Gaga -t, Jennifer Lopezt és Jada Pinkett Smith -t, hogy mindannyian kifejezzék a zene iránti szeretetüket és annak fontosságát életükben és utazásuk során..

Michelle Obama meglepetése, Grammy megjelenése

fotó Michelle Obama megjelenéséről a 2019 -es Grammy -díjkiosztón Aclicia Keys és Lady Gagával

Cardi B megerősítette boldog új évét, és a Grammy -díjak történetévé nyilvánította az első nőt, aki elnyerte a legjobb rap album trófeáját az “Invasion of Privacy” címmel.

Cardi B, az első nő, aki elnyerte a legjobb rap album Grammy -díját.

fotó Cardi B -ről, aki a Money -t tolmácsolja, és az első nő, aki elnyerte a legjobb rap -album Grammy -díját

Travis Scott és a közönség a színpadon

Travis Scott először a Grammy’s -ban mutatkozott be először a “Mile High” című dalával James Blake és az Earth Wind and Fire mellett, hogy aztán meglepje a közönséget azzal, hogy a közönséget a színpadra hozza, és megosztja Astroworld című albumából a “No Bystanders” című albumot..

Travis Scott megosztotta a közönséggel a Grammy színpadát

Fotó: Travis Scott No Bystanders élőben lép fel a színpadon a Grammy Awards -on, közönséggel körülvéve

Post Malone a “Rockstar” -t énekli 21 Savage nélkül

Post Malone a “Rockstar” című hatalmas slágerét teljesítette, a hozzátartozója, 21 Savage nélkül, akit még mindig az amerikai bevándorlási tisztviselők tartanak fogva, aki azzal vádolja, hogy illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban. A nevét viselő pólót viselő Post Malone-hoz később a színpadon csatlakozott a Red Hot Chili Peppers, hogy biztosítsa a számot, amelyet mind az év lemeze, mind a legjobb rap-előadás kategóriában jelöltek..

Post Malone és a Red Hot Chili Peppers

fotó arról, hogy Post Malone Rockstar -t énekel a Red Hot Chili Peppers -szel, de 21 Savage nélkül

Drake megkérdőjelezi a díjakat a művészek számára

Arra kérték, hogy lépjen színpadra, hogy átvegye a legjobb rap dalért járó díját, Drake megragadta az alkalmat, és elmondta, mennyire nem törődik a díjakkal, és felkért fiatal művészeket, hogy csak a közönségükre koncentráljanak. „Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy beszélhessek minden fiatallal, akik figyelnek minket, és akik egy napon zenélni vágynak. Minden embertársam, aki szívből zenél, őszintén tesz, és igazat mond, azt akarom, hogy tudják, hogy véleményen, nem tényeken alapuló sportban játszunk. Ez nem az NBA, ahol a szezon végén felemel egy trófeát, amelyet a jó döntéseknek vagy a megnyert játékok számának köszönhetően nyertek meg … Valójában már nyert, ha az emberek fejből ismerik a dalait, ha hős szülővárosában, ha az emberek a nehezen megkeresett pénzüket koncertjegyek vásárlására költik. Nincs szüksége nyereményekre, mert ígérem, már nyert ”. Mielőtt hozzátenné az iparághoz: “A közösség néha nem tudja megérteni az érdeklődést egy olyan kanadai Métis iránt, mint én vagy egy houstoni testvér, mint Travis Scott.” Egy beszéd végül kereskedelmi vágással rövidült, egyenesen a szervezők számára.

Dua Lipa a Grammy elnökét állítja a helyére.

Dua Lipa megnyerte a kinyilatkoztatásért járó díjat, és megragadta az alkalmat, hogy közvetetten megszólítsa a Grammy -díjak akadémiájának elnökét, válaszolva a tavalyi megjegyzéseire, és arra buzdította a női művészeket, hogy vegyenek részt nagyobb mértékben a férfiaknak tulajdonított jutalmak reményében..

A legjobb album R.&B HER -hez és névadó EP -jéhez.

Az énekesnő meghatódva természetesen megköszönte jelenlévő családjának, mielőtt bevallotta meglepetését, hogy megnyerte a legjobb R albumért járó díjat&B egy EP formátumú projekttel.

A nyertesek listája:

Az év albuma: Kacey Musgraves – Golden Hour

Az év dala: Childish Gambino – This Is America

Az év lemeze: Childish Gambino – This Is America

Az év kinyilatkoztatása: Dua Lipa

Legjobb rap album: Cardi B – Invasion of Privacy

Legjobb rap dal: Drake – Isten terve

Legjobb pop album: Ariana Grande – Sweetener

Legjobb szóló pop előadás: Lady Gaga – Joanne

Legjobb popduó / csoportos előadás: Lady Gaga & Bradley Cooper – Sekély

Legjobb album R.&B: H.E.R. – H.E.R.

Legjobb rock dal: St. Vincent – Masseduction

Legjobb rock album: Greta Van Fleet – From the Fires

Legjobb alternatív album: Beck – Colors

Legjobb dance / elektro album: Justice – Woman

Legjobb táncfelvétel: Silk City és Dua Lipa – Electricity (Diplo és Mark Ronson közreműködésével)

Legjobb videoklip: Childish Gambino – This Is America