Vakre hytter

Komfortable hytte-type hus finnes i enhver moderne forstadslandsby. Elite- og premiumhytter skiller seg ut mot bakgrunnen til standardbygninger. Slike bygninger kjennetegnes ved utsøkt ekstern design og interiørdekorasjon av interiøret.. Hovedtrekkene ved å lage prosjekter for disse bygningene fremheves i en ytterligere artikkel..

Gjennomgang av prosjekter av eksklusive hus

Det er vanlig å kalle en hytte for et elitehus på landet, som har all nødvendig kommunikasjon. Ofte kombineres slike bygninger til separate landsbyer i et rent naturområde, hvor det er en utbygd infrastruktur, velstelte veier.

Du kan kjøpe en ferdig hytte med all kommunikasjon, interiør og møbler. Eller velg et stykke land og bygg en forstadsbygning på det du liker.

For bygging av luksus eiendom blir det vanligvis opprettet et individuelt prosjekt.. For en enebolig trenger du en tomt på ca 15-30 dekar.

I prosessen med å lage et prosjekt kreves ofte tjenester fra en arkitekt. Sørg for å lage en plan for hver etasje, inkludert loftet og kjelleren, i seksjon med fundament og tak. De tar hensyn til plasseringen av all nødvendig kommunikasjon, velger dekorative kledninger, vindusstørrelser, taktype, etc. Noen eiere utvikler umiddelbart landskapsdesignet til det tilstøtende territoriet.

For bygging av luksushytter brukes holdbare og holdbare materialer..

 • Murstein – det kjennetegnes ved lang levetid, vakkert utseende, men materialet regnes som det dyreste når det gjelder pris.

 • Betong – armerte betongkonstruksjoner og skumbetong brukes, fasadene til disse bygningene kjennetegnes ved enkelheten i former og linjer.

 • Tre – de er bygget av limte tømmerstokker, avrundet eller vanlig tømmer. Dette er miljøvennlige, trygge og vakre bygninger.

 • Ramme-monolitiske strukturer – laget på metall- eller trekabler og bjelker, er hullene mellom dem fylt med: murstein, tre, betong.

Elite og premium eiendom tilhører forskjellige forbrukersegmenter. De forenes av:

 • lukket tilstøtende territorium;

 • tilgjengelighet av parkering for biler og garasje;

 • individuell planlegging;

 • plassering i områder med utviklet infrastruktur.

Elitehytter har flere fordeler:

 • ligger i økologisk rene områder, ofte i en skog;

 • bygningen ble opprettet i henhold til et individuelt designprosjekt;

 • bygninger og tomt opptar et stort område.

Det første du må gjøre når du forbereder et prosjekt, er å bestemme hvor mange etasjer det vil være i herskapshuset..

 En historie

Kan være ganske stor i størrelse. Som regel er det ingen trapper her, noe som gjør livet tryggere. De kan være designet for én person, en liten familie, for eksempel et eldre par, funksjonshemmede, egnet for familier med små barn. Ofte laget for en landsferie i bakgrunnen av naturen. Egnet for konstruksjon selv på vanskelige jordtyper.

To-etasjers

I to-etasjers bygninger er det brukbare området mer økonomisk fordelt. Designet for permanent opphold for en stor familie. Antall rom og særegenheter ved bruk avhenger i stor grad av eierens ønsker, det totale antallet husstandsmedlemmer, deres alder og yrke..

Dette vil utvilsomt påvirke bygningens ytre utseende, det kan være med en ikke-standard fordeling av vinduer, gavler og andre arkitektoniske elementer..

Med loft

Ved hjelp av det øvre rommet er problemet med mangel på ledig plass løst, og det er også en av måtene for original arkitektonisk design. Det kan være ett eller flere rom inne på loftet. I hver kan du skape godt naturlig lys..

Med veranda

Veranda er en liten forlengelse av boligkvarteret, som har et felles tak. Det er bygget av samme materiale som huset, eller av tre, det avhenger av om verandaen vil være isolert eller kald.

Panoramavinduer er plassert på den ene eller begge sider.

Med terrasse

Opprinnelig ble en terrasse ganske enkelt kalt et asfaltert område hevet over bakken. Den kan plasseres hvor som helst, inkludert langs veggen. Det skjer under et felles tak, med en egen baldakin eller helt åpen.

Med karnappvindu

Et karnappvindu er en hylle på fasaden til en bygning. Det meste er opptatt av vinduer, så rommene med karnappvindu er lysere. De er i form av et rektangel, polygon, halvcirkelformet. Øker arealet i rommet, gir utseendet på strukturen av raffinement. Kan bare plasseres i første eller andre etasje.

Hus i to etasjer med to karnappvinduer ser ut som et gotisk slott.

Med uteplass

En uteplass er en indre gårdsplass omgitt av vegger på flere sider, under den andre kalles den også en gatestue. Lite asfaltert område med eller uten markise. Ofte plasseres et tjern, basseng, ildsted eller grill ved siden av det. Den innglassede terrassen er allerede en vinterhage.

Før du oppretter et prosjekt, bestemmes det hva den arkitektoniske stilen til den fremtidige hytta vil være, plasseringen av interiøret, verandaens form og størrelse, plasseringen og formatet på vinduene, samt andre detaljer om fasaden avhenger på den.

De vakreste stilene for hytter

Klassisk

Skiller seg ut i symmetri og alvorlighetsgrad, rette linjer råder. Svært store bygninger er ofte bygget på denne måten..

Ofte brukes søyler, smidde rister i dekorasjon, fasader er ferdig med stein, gips.

Moderne

Huset er preget av myke og jevne konturer, planteelementer er plassert på fasaden. Populære materialer: stein, tre, for kledning – tynt porselen steintøy, glasserte fliser, glassmalerier, mosaikk. Runde vinduer, karnappvinduer er karakteristiske.

Land

Trebygninger, ofte med kompakte vinduer, skodder og platebånd, massive tredører, små balkonger, veranda med søyler, tegltak. Avslutt i varme kremfarger.

Engelsk

Den har en symmetrisk rektangulær fasade med et lite takoverheng, vindusåpninger av samme størrelse. Stein og murstein brukes til konstruksjon.

Et karakteristisk trekk er et komplekst tak med loft, fravær av kjellere.

Liten veranda med estetiske søyler, behersket farger og dekor.

Italiensk

Et karakteristisk trekk blir vurdert helt flatt eller nesten flatt tak, vinduer med skodder, en overflod av balkonger og terrasser, dekket fra solen av et baldakin. Ofte brukes murstein under konstruksjonen, som er dekket med lyst gips..

Barokk

Hytter i tradisjonen med det kongelige palasset: med store søyler, kupler i flere etasjer, rekkverk, pilastre. En overflod av dekorative elementer er karakteristisk. Vingene til en bygning er ofte plassert i en vinkel mot den sentrale delen.

Etterbehandling – marmor, kobber, tre, fargepalett: hvit, gull, sølv.

Høyteknologisk

Konstruksjoner blir ofte reist fra betong, det er utstående elementer og et stort antall glassområder i konstruksjonen.. Ofte er slike strukturer laget med et flatt tak, hvor du kan plassere en terrasse eller veranda, en liten hage. Forkromede metalldetaljer brukes i fasadekorasjonen.

Minimalisme

Den mest populære moderne stilen, den er preget av funksjonalitet, geometriske proporsjoner, ingen dekor. Naturmaterialer: stein, tre, glass. Enhet av farger, oftest lyse toner. Innebygd belysning er laget rundt omkretsen av huset, ofte er veggene glassert i stuen og inngangspartiet.

Russisk

Dette er tradisjonelle tømmerhytter med mange tre dekorative utførelser, de kan være basert på et kjent tømmerhus eller blokkhus..

Kjelleren er ofte lagt ut med murstein eller stein, det er alltid en tråd på skodder, platebånd, gjerder og takbjelker.

Skandinavisk

Romslig og kompakt en-etasjers eller to-etasjers hytte, bygningsrommet er visuelt forstørret ved hjelp av ensartet farge og enkel design. Kjennetegnes av et stort antall vinduer, gaveltak, glassdører.

Hytte

Tradisjonell alpinbygning, vanligvis laget av tømmer. Gult skråtak er karakteristiske, som stikker utover kantene på bygningen, det er små balkonger under dem, den øverste etasjen er opptatt av et loftsrom, det er alltid en romslig terrasse uten gjerde.

Fachwerk

En rammebygning, der rammen ikke er dekket med tilleggsmaterialer, men blir en del av fasadedesignet, bjelkene er spesielt lagt ut i form av et geometrisk mønster.

De er ferdig med gips, oftest i lyse nyanser, panoramavinduer er installert, taket er dekket med fliser.

Stilig interiørdesign

Et herskapshus i høyeste klasse har oftest en stor stue med peis, et kjøkken på minst 25 kvm. m, et rom for hvert av familiemedlemmene, gjesterom, toaletter og bad, et bibliotek, et kontor, en garasje og tilleggsutstyr. På forespørsel fra eieren kan følgende utstyres: et biljardrom, en badstue med et svømmebasseng, en vinterhage, et treningsstudio, etc. Servicelokaler er isolert fra boligområder, ofte er bypass -gallerier laget for enkel bevegelse.

Før reparasjons- og etterbehandlingsarbeidet starter, opprettes et designprosjekt, i henhold til det velges etterbehandling og dekorative materialer, møbler og husholdningsapparater.

Hovedtrekkene i eliteinteriør

 • Individuell tilnærming – prosjektet er opprettet basert på eierens ønsker og preferanser.

 • Romslige lokaler – slike leiligheter opptar flere hundre kvadratmeter.

 • Ekstra rom – Dette inkluderer et peisestue, SPA-kompleks, bar, biljardrom, bibliotek, treningsstudio, etc..

 • Premium finish – bruk dyre materialer: naturlig tre, naturstein, keramiske fliser, naturlige stoffer, krystall, bronse. Fresker, støpeforming, utskjæringer i tre og stein, relieffer, mosaikk, parkett – alt dette gjøres for hånd, ofte av profesjonelle kunstnere, skulptører, tre- og metallhåndverkere.

 • Arkitektoniske detaljer – de er laget i samsvar med designprosjektet, for eksempel: søyler, buer, enfilader – for et interiør i klassisk stil, for en barokk – stukkstøping, skulpturelle komposisjoner, en overflod av dekorative ornamenter, etc..

 • Belysning på flere nivåer – de bruker ikke bare sentrale lysekroner, lyskilder er plassert rundt omkretsen av rommet, sonebelysning er nødvendigvis brukt: nisje, glassmalerier, gulv, kaskadebelysning og lyspaneler.

 • Produksjonsegenskaper – elite eiendomsmegling er utstyrt med de nyeste husholdningsapparater for tilberedning og lagring av mat og drikke, et mediasenter, en kino, multifunksjonelt sanitetsutstyr. Ofte blir Smart Home -systemet introdusert i all kommunikasjon av bygningen, som automatisk organiserer arbeidet til alle systemer og viser data på kontrollpanelet i en smarttelefon eller nettbrett..

 • Møbler – eksklusiv kjære, matchet i et enkelt interiørdesign. Laget av kvalitetsmaterialer ved hjelp av moderne teknologi eller håndlaget. Slitesterk, holdbar og vakker, mest egnet for en familie som vil bo i et stilig miljø i mer enn en generasjon.

Det er mange stiler av eliteinteriører, de kan kombineres i 3 store grupper.

 • Tradisjonell – kjennetegnes ved klare proporsjoner, formstrenghet, farges harmoni, streben etter luksus. Disse inkluderer klassisisme, barokk, moderne, gotisk.
 • Moderne – tilbakeholdenhet og enkelhet er hjørnesteinen, bruk ofte asymmetri og ikke-standardiserte komposisjoner, rette linjer og enkel geometri, samme type tekstur. Kjennetegnes av fargevariasjon, bruk av blanke overflater. Veibeskrivelse – minimalisme, hi -tech, loft, noen ganger nyklassisisme er rangert her.
 • Etnisk – innredning er utført i tradisjonene i landet eller stedet som disse karakteristiske trekkene tilhører. Ikke bare den originale nasjonale innredningen og fargeskjemaet, men ofte husholdningsartikler, tilbehør overføres til atmosfæren. Brukes til å lage et interiør i russisk, skandinavisk, engelsk, italiensk stil.

Vakre eksempler

Hytter i tradisjonell stil

Klassisisme

Gotisk

Barokk

Moderne stil

Minimalisme

Loft

Med terrasse

Med uteplass

Etnisk stil

Italiensk villa

Hytte

Russisk hus