Speil i en ramme: vakre alternativer innen interiør

Speilet har virkelig magiske egenskaper. Det er i stand til å gjenopplive interiøret, gjøre det spesielt. Innrammede speil er spesielt populære. Du kan sammenligne vakre alternativer innen interiør og velge produktet som vil være det beste for utformingen av et bestemt rom..

Særegenheter

Et speil er et objekt uten hvilket en moderne person ikke kan forestille seg en leilighet. Hvis det i antikken var en luksusartikkel som bare kongelige personer hadde råd til, er det nå slike produkter i alle hjem..

Et stort speil, der en person er synlig i full høyde, kan festes på veggen i stuen eller gangen. Det vil ikke bare hjelpe deg med å velge riktig garderobe, men også visuelt utvide plassen..

Et slikt møbel vil bli en ekstra lyskilde hvis du plasserer det på en vegg der solens stråler faller. Små speil er ideelle for bad og forfengelighet.

Speilet i rammen fortjener spesiell oppmerksomhet. Ofte ser rammen så imponerende ut at den radikalt forvandler rommet, gjør det luksuriøst og viser eierens upåklagelige smak..

fordeler

Speilets dyd ligger i deres funksjon. Disse produktene er populære fordi de:

 • hjelpe eieren med å overvåke utseendet;
 • er en måte å maskere feil knyttet til veggdekorasjon;
 • spille aksentenes rolle i implementeringen av interessante designløsninger og prosjekter;
 • visuelt endre grensene for rommet;
 • lett å ta vare på.

En rekke former lar deg velge det beste alternativet for et interiør dekorert i enhver stil. Du trenger bare å vise din kunstneriske teft.

Minuser

Store speil er vanskelige å transportere. Problemer kan også oppstå under installasjonsprosessen..

Varme- og fuktighetskilder i nærheten av produktet kan skade speillaget. Som et resultat vil produktets levetid bli forkortet. En av ulempene med speil er skjørhet.. Mekanisk innvirkning på slike produkter er uakseptabelt, restaurering er umulig.

Design

Rammen bør kombineres med interiøret, passe harmonisk inn i interiøret og skape en helhet med den. Vinkrammen i tre gir veggspeilet et antikt utseende. Det vil være ideelt kombinert med peis, antikke møbler, tunge gardiner. Du kan supplere interiøret med en antikk bestefarsklokke. Alt sammen vil dette skape en atmosfære av komfort, i et slikt rom kan du slappe av etter en travel dag..

Gull- eller sølvramme vil markere funksjonene i interiøret, dekorert i barokk- eller renessansestil.

Et stort speil med sølvstukkstøping, med stativ, passer godt til interiøret i en moderne leilighet.

Et speil i en lakonisk klassisk svart ramme kan plasseres i spisestuen. Sølvtøy, myk belysning vil skape en atmosfære av høytidelighet.

Åpningsrammen ser lett og luftig ut. Hun er i stand til å gjøre interiøret i rommet ekstraordinært – spesielt hvis fargen på rammen er hvit. På en mørk vegg vil et slikt element i interiøret se veldig imponerende ut. Den åpnede smidde rammen vil passe perfekt til det samme åpent hodegjerde.

En plastramme er et allsidig alternativ som trygt kan brukes i det indre av ethvert rom. Hvis rammen er lakonisk og blottet for dekor, kan du dekorere den etter eget skjønn ved å bruke forskjellige materialer: skall, perler, krystaller og så videre. Du vil ha et veldig interessant element i interiøret, som vil bli høydepunktet i leiligheten..

Et speil i en mosaikkramme kan se annerledes ut, avhengig av fargen på mosaikken. Hvis brikkene er lyse og fargerike, vil et slikt element i interiøret pusse opp badet. Produkter som kombinerer gjennomsiktige stykker og elementer som etterligner steiner ser ikke mindre interessante ut..

Speilene i loftstil er unike. De varierer i form, men deres særegne trekk er en grov ramme laget av metall eller tre, malt i en uvanlig farge. Et slikt produkt er ideelt for et interiør innredet i loftstil. Et av de interessante alternativene er tilstedeværelsen av spotlights rundt omkretsen av rammen. Noen ganger brukes massive metallplater som dekorasjon..

Facet er en ekte luksus og raffinement. Rammen er en faset speilkant som skinner fra sollys eller kunstig belysning. Dette kan skape en fantastisk effekt..

Materiale

Materialet som rammen er laget av kan gi produktet et spesielt utseende:

 • Takket være baguettrammen ser speilet ut som et middelaldersk maleri. Som regel er baguetten dekorert med et relieffmønster, forgylt. Den kan lages enten av tre eller av polyuretan, som er mye lettere enn naturlig materiale..
 • Skinnramme er et tilpasset alternativ som kan brukes på kontoret. Fargene på slike produkter er forskjellige, så vel som teksturer..
 • Trerammen er en tidløs klassiker. Dessuten bør skyggen være i harmoni med fargen på møblene. Treet vil også fremheve øko -stilen perfekt..

 • Naturlig treverk er ganske dyrt. Motstykket er MDF (komprimert sagflis). Slike materialer er miljøvennlige, holdbare og i en rekke farger. Overflaten er dekket med en spesiell film, som er lett å ta vare på.
 • Metallet gir speilet sin styrke. Dette produktet har lang levetid. Det vil understreke begrensningen i det minimalistiske interiøret, funksjonene i Provence og klassisk stil. Aluminium, kobber, messing, rustfritt stål – materialer som brukes i produksjon av metallrammer for speil.
 • Den smidde messingrammen gir stykket en spesiell stil. Ved å smi mønstre skaper monogrammer effekten av antikken og gir et snev av ro og ro. Bronserammen ser stilig og luksuriøs ut. Det vil perfekt fremheve interiøret i stuen, innredet i klassisk stil..

Aluminiumsramme uten dekorativ del ideell for høyteknologisk interiør.

Formen

Rammeformene er veldig forskjellige:

 • Rektangulære og ovale speil er blant de vanligste. De kan skape en illusjon av å ha vinduer som er tiltrengte i små rom – for eksempel i gangen..
 • Speil av uregelmessige former, krøllete produkter er ideelle for original, ikke-standard interiørdesign.

 • Et speil i en hvit ramme kan tradisjonelt plasseres over en hvit peis. Arrangerte gjennomsiktige vaser vil tilføre sammensetningen letthet og luftighet.
 • Flere speil i rektangulære sorte rammer kan være en veldig interessant designløsning. Kaotisk plassert skaper de en uvanlig aksent.
 • Den utskårne rammen er et skikkelig funn for de som ønsker å gjøre interiøret elegant. På grunn av tilstedeværelsen av blomstermønstre, planteelementer, ligner slike produkter veldig på antikke..

Plasseringstips

Speil kan endre plass. Når du velger et passende alternativ, må du huske på at den vertikale modellen visuelt vil gjøre rommet mer oppover og det horisontale – i bredden. Hvis speilet henger i en vinkel, oppstår effekten av plassforvrengning.. Denne teknikken bør brukes så nøye som mulig..

For gangen er det bedre å kjøpe et speil i full lengde av eieren av leiligheten.

Det er verdt å henge den nær døren. Så du kan enkelt bringe deg selv i riktig form før du går ut..

Hvis gangen er liten, plasser et speil på veggen. Hvis gangen er smal, velg en sidevegg for den nær døren. I en liten gang kan et slikt produkt festes på innsiden av inngangsdøren eller på døren til en garderobe.

På badet er speilet vanligvis montert på veggen (over vasken). Dette gjør at den kan brukes i samsvar med dens funksjonelle formål. Et slikt produkt vil visuelt utvide plassen. Speil med innebygd belysning vil se spesielt imponerende ut: det er stilig, vakkert og praktisk.

Speil i loftstil kan brukes i stuen, soverommet og fremheve visse områder med deres hjelp. Ovale speil ser bra ut i stua. De er plassert over peisen, i nisjer.

Det anbefales ikke å plassere et speil overfor en dør eller i enden av en lang smal korridor. En enkel regel bør huskes: et speil med en uregelmessig, intrikat form skal ha en lakonisk, diskret ramme..

Vakre eksempler i interiøret

Fyll kroken din med luksus. For å gjøre dette, bruk den klassiske baguetten med gylden ramme. En av rammene vil være en ramme for speilet, den andre vil være et dekorativt element som er et stilig tillegg.

To identiske runde speil i en lakonisk tofarget ramme, plassert i forskjellige høyder, vil markere avslapningsområdet på det moderne kjøkkenet.

Et interiør i indisk stil vil hjelpe deg med å lage en rektangulær modell i en luksuriøs bred ramme, mønsteret som er dannet av skjell og små småstein. For å forhindre at speilet blir et frittstående sted i interiøret, kompletter det med passende tilbehør, suvenirer og et bord laget i samme stil som rammen..

Et rundt solspeil ser veldig vakkert ut i interiøret. I et slikt produkt er rammen dannet av pinner som simulerer stråler, som dekorative elementer er festet på. Produkter som er preget av reflekterende egenskaper ser spesielt interessante ut. Solspeilet kan dekorere ethvert interiør, gjøre det uvanlig, unikt.

En interessant designløsning er bruk av en speilgruppe med samme form, men forskjellige størrelser. Dette alternativet er på ingen måte dårligere enn innredningen med malerier. Slike produkter kan brukes i en rekke interiører..

Du kan se hvordan du lager et speil i en vakker bakgrunnsbelyst ramme i den neste videoen..