Prosjekter av to-etasjes hus som måler 6 x 7 meter

Huset 6 x 7 meter er et ideelt alternativ for forstadsboliger for de som er lei av byens mas og drømmer om et koselig hjørne. Slike bygninger kan enten være en-etasjers, to-etasjers eller loftet. Det er verdt å vurdere mer detaljert funksjonene i prosjekter av små hytter, så vel som deres mulige oppsett.

Oppsett av hytter med loft

Ikke alle vil bygge to-etasjers hus. Noen foretrekker å velge hytter med loft, som virker mer koselige og komfortable på grunn av mangel på lange korridorer og åpninger som forener plassen..

Funksjoner i oppsett av loftsbygninger fra skumblokker.

 1. I første etasje foretrekker arkitekter en jevn overgang fra gangen til stua. Ofte er dette rommet kombinert med kjøkkenområdet for å utvide plassen og maksimere bruken av tilgjengelig plass..
 2. På høyre side av huset er det plassert et rom der det er en kjele og annet utstyr for å sikre et behagelig opphold. Det er to innganger til dette rommet: en fra vestibulen eller gangen, den andre fra gaten.
 3. Det er også et bad i første etasje. I et bygg på 6 x 7 meter vil ett rom være nok.
 4. Det er installert en trapp mellom badet og fyrrommet, som fører til loftsgulvet. Trappen kan også plasseres i hjørnet av huset, hvis kunden liker dette alternativet mer..
 5. Loftsgulvet har en enkel struktur, hvor takskråningene fungerer som to motsatte sidevegger. Denne løsningen sparer ikke bare materialer til byggekassen, men forenkler også byggeprosessen..
 6. På sidene av loftsgulvet er det boder og et stort bad. Den gjenværende plassen er soverommet.

Husets dimensjoner, 6 x 7 meter, kan ikke kalles store, så det indre rommet kan klare seg uten bærende vegger. Men hvis trappen er installert i midten av huset, må du ta vare på installasjonen av det pansrede beltet, som gulvelementene deretter skal installeres på.

Fordeler med loftshytter.

 • Overholdelse av sanitær- og brannsikkerhetsstandarder. Vanligvis, når du bygger hus, er det ikke mulig å umiddelbart ta hensyn til de nødvendige kravene. En liten bygning tillater en mer forsiktig tilnærming til løsningen av slike nyanser..
 • Gratis oppsett. Husets dimensjoner, som ikke har bærende vegger inni, lar deg fordele rom og funksjonelle områder på en praktisk måte. For å få et komfortabelt hjem, anbefales det å kontakte designere som vil hjelpe deg med å oppnå en unik kombinasjon av bekvemmelighet og skjønnhet gjennom en nøye utvikling av en prosjektplan..
 • Sparer. Et hus på 7×6 m sparer arealet på byggeplassen, men lar deg samtidig maksimere bruken av boareal.

Det er mange alternativer for loftshytter og 2-etasjes bygninger i nettverket, hvis dimensjoner ikke går utover 6 og 7 meter.

Prosjekter av hus med terrasse

Hvert år drømmer flere og flere om sin egen bolig eller en sommerbolig et sted utenfor byen. Et av de vanlige prosjektene til byggefirmaer, som potensielle kunder henvender seg til, er et hus på 6 x 7 meter med to etasjer og en terrasse..

Terrassen er et rekreasjonsområde knyttet til huset, designet for å tilbringe koselige sommerkvelder i selskap med slektninger eller venner..

I noen prosjekter sørger arkitektene for lukkede terrasser, som lar deg bruke ekstra plass om vinteren..

I tillegg til standard to-etasjers alternativer, kan bygninger med terrasse være:

 • en historie;
 • med loft;
 • med garasje;
 • med badstue.

Det finnes utallige oppsett og løsninger for utførelse av en åpen eller glassert veranda.

Andre muligheter

En bygning med dimensjoner på 6×7 m er det beste alternativet der det vil være mulig å lage et oppsett av boareal i alle design. Før du bygger et landsted, kan klienten endre plasseringen av partisjonene og området til hovedsonene flere ganger, ved å velge det mest passende alternativet på slutten.

Hus av denne størrelsen kan bygges fra:

 • limt eller profilert tømmer;
 • gassblokker;
 • utvidede leireblokker;
 • murstein.

Det siste alternativet regnes som en klassisk versjon av en liten hytte, som vil se attraktiv ut på stedet. Et 6×7 hus kan også lages både bestående av en etasje og en fullverdig to-etasjers. Da vil det vise seg ikke bare å vinne i området, men også i høyden på lokalene..

Eksempler av

Arealet til en bygård med dimensjoner på 6 x 7 meter gjør det mulig å fordele lokalene inne, og opprettholde den optimale firkantede og rektangulære formen. For å forstå hvorfor slike prosjekter tiltrekker seg oppmerksomheten til kunder hos byggefirmaer, er det verdt å vurdere noen eksempler..

 • Det første bildet viser et klassisk trehus, hvis område er nok til et soverom, et lite kjøkken og spisestue, samt et bad, et fyrrom og en vestibyl. Hvis du ønsker det, kan du legge til en terrasse.

 • Det andre alternativet er en kompakt bygning med loftsgulv og et lite karnappvindu. Til tross for bygningens lille størrelse, hadde arkitektene godt av å løfte den, noe som økte hyttens areal og ga funksjonelle områder.

 • Et annet alternativ med loftsgulv. Den attraktive fasaden og det fine designet gjør bygningen koselig, til tross for at dette nesten er et typisk prosjekt. Et av høydepunktene er tilstedeværelsen av en balkong.

 • Et pent to-etasjers hus laget av gassblokker og ferdig med murstein. Prosjektet tilhører typisk, men samtidig kan det også kalles originalt.

Hus i to etasjer eller loft som måler 6 x 7 meter vil fortsatt være populært blant byggefirmaer. Prosjekter tiltrekker seg kunder med kompakte dimensjoner og et stort utvalg av oppsett.