Prosjekter av hus som måler 10 x 11 meter

Et økende antall mennesker søker å kjøpe bolig for permanent opphold, og samtidig foretrekker mange å velge budsjettalternativer. For små familier er hus som måler 10 x 11 meter ganske passende.. Derfor er det verdt å vurdere slike prosjekter mer detaljert..

Hva er de bygget av??

Når du velger et materiale for konstruksjon, styres de av mange faktorer, men styrke regnes fortsatt som det viktigste.. Og denne parameteren er iboende i mange materialer..

 • Murhus har utmerket styrke og holdbarhet, og de ser også veldig attraktive ut. Men samtidig vil byggekostnadene være betydelige.
 • Blokker av luftbetong og skumbetong blir stadig mer valgt på grunn av lavere pris enn murstein, og samtidig gode ytelsesegenskaper. Blokkene er mye lettere enn murstein, de trenger ikke kompleks etterbehandling, men lydisoleringen til dette materialet er ikke på det høyeste nivået.
 • Rammehus anses som praktiske for mange på grunn av det faktum at de er bygget raskere og har en lett vekt. Takket være dette er det ikke nødvendig å lage et veldig dypt, solid fundament. Rammen ovenfra kan dekkes med hvilket som helst materiale – til og med paneler, til og med tre.
 • Hus laget av tømmer og tømmer har nylig tiltrukket seg flere og flere tilhenger av miljøvennlige materialer. Og slike hus ser ganske attraktive ut. Men ulempen er at etter konstruksjon må du vente på krymping, og dette er en viss tid.

Basert på alle disse parameterne velger alle huset som synes ham er det mest attraktive, komfortable og rimelige.

Loftsplaner

En-etasjers hus 10 x 11 med loft har mange fordeler. Du kan velge et typisk prosjekt, som oftest tilbys av eiendomsutviklere. De er som regel ganske komfortable, alt er gjennomtenkt i dem. Men du kan tilby din egen plan, i henhold til hvilken byggherrene vil bli veiledet. I de foreslåtte alternativene finner du oftest flere typer oppsett. I nesten alle varianter er det plass til soverom på loftet. Det kan være ett eller to store rom.

Når det gjelder vinduene, kan de enten være i veggene (det vil si som vanlige vinduer), eller innebygd i selve taket (men dette er oftere på forespørsel fra fremtidige eiere). Balkonger kan også gis på loftet. Og dette er spesielt attraktivt på soverommene i andre etasje. Opptakene av soverommene selv vil avhenge av antallet. Selvfølgelig kan du lage tre små rom eller to store.

Og generelt, når det gjelder loftet, har huseiere ofte sine egne ideer. Derfor er det ikke uvanlig å leie et hus med gratis planløsning i andre etasje..

Men med den første er alt lettere.. Det er nødvendigvis slike premisser som:

 • kjøkken;
 • stue;
 • 2-3 rom;
 • baderom;
 • baderom;
 • teknisk rom.

Oppsettene er forskjellige fra hverandre. Ofte er det kjøkken-stua som tar den største plassen. Og her er det veldig praktisk å arrangere et arbeidsområde for matlaging og et rekreasjonsområde. Rommene ligger langs en vegg: det kan være to eller tre. Men de kan også være i forskjellige hjørner av huset, antagelig er dette soverom, barnehager, gjesterom eller andre..

Planen for et hus med loftsgulv kan for eksempel være slik:

 • i første etasje er det et bad, et pantry, en hall;
 • Det er også et kjøkken og en stue, adskilt av en entré;
 • fra en liten vestibyl er det utgang til en romslig terrasse;
 • det er fortsatt plass til ett soverom i første etasje;
 • i loftsetasjen er det barnehage og gjesterom, det er også en gang og et bad.

Planløsning med garasje

Et to-etasjers eller en-etasjers hus med garasje er et flott kjøp. Samtidig vil et en-etasjers hus ta mer plass på stedet, eller det blir få rom. En to-etasjers en vil spare plass på bakken, mens du plasserer mer nødvendige lokaler i huset. På siden av huset der garasjen er festet, er det klokere å plassere lokaler som stue eller kjøkken, kanskje et treningsstudio eller en vinterhage. Det er bedre å plassere soverommene i en annen, roligere del av huset..

I et to -etasjers hus i andre etasje plasseres individuelle rom – soverom, barn. På den første er det ledig plass til et stort kjøkken, stue og andre nødvendige lokaler. Dette kan være en studie eller bibliotek, et treningsstudio eller til og med en mini-badstue..

Boliger med garasjer kan ha et bredt utvalg av oppsett.. For eksempel, hvis en liten familie på 3-4 personer bor i huset, kan følgende alternativ godt passe (størrelsen på rommene kan variere):

 • på den ene siden av garasjen er det et fyrrom, den andre delen ligger ved siden av huset, hvor gangen, stuen og terrassen ligger;
 • i samme etasje er det et kjøkken og et kontor, plassen fordeles veldig praktisk;
 • i andre etasje er det to soverom og et bibliotek, det er også en hall og en balkong.

Sokkelplaner

En sokkel er et flott alternativ for de som har noen hobbyer eller jobber hjemmefra. Størrelsen på huset 10×11 m lar deg ikke alltid plassere alle nødvendige lokaler. Og kjellergulvet er en mulighet til å utstyre et verksted, et treningsstudio der, du kan lagre emner og verktøy der. En garasje kan også plasseres i kjelleren. I tillegg brukes dette rommet ofte til å arrangere svømmebasseng og badstue. Det er klart at hvis slike lokaler er planlagt, må dette tas i betraktning i prosjektutviklingsstadiet, siden byggingen av et slikt hus vil ha sine egne nyanser..

På samme tid, i et hus med kjellernivå, er utformingen av boliggulvet fortsatt standard. Der finner de plass til kjøkken, stue og flere soverom. Det er ikke verdt å plassere lokaler for permanent opphold i kjelleren. Mangel på lys vil ikke tillate å fullt utstyre stuer.

Men der kan du, i tillegg til alt det ovennevnte, utstyre et hjemmekino, en karaokeklubb, der både familiemedlemmer og gjester gjerne vil tilbringe tid.

I et hus med kjellergulv er plasseringen av boligkvarteret i første eller andre etasje ikke mye forskjellig fra vanlige hus, og kjelleretasjen kan se slik ut:

 • to vaskerom i forskjellige størrelser;
 • garasje;
 • hall;
 • verksted;
 • ovn.