Prosjekter av hus med to innganger

Nylig har hus for to eiere vært ganske populære. Vurder i artikkelen prosjekter av hus med to innganger mer detaljert.

Særegenheter

Et tofamiliehus med separat stue og separate innganger – et flott alternativ for familier i forskjellige generasjoner. Foreldre, barn og barnebarn bor i en slik bolig, samtidig som de har et høyt privatliv..

I dette tilfellet kan etterkommerne ta seg av foreldrene, og den eldre generasjonen har mulighet til å hjelpe til med barnebarna..

Bygninger for to familier med separat bolig kalles tvillinghus eller duplexer. Dette navnet kom til oss fra Storbritannia, hvor slike hus først dukket opp. I dette landet har bygging av boligbygg i dette format blitt praktisert i mer enn et århundre. For mange grunneiere er denne utsikten på mange måter å foretrekke fremfor en enebolig. Ethvert tvillinghusprosjekt kan variere i enkelte individuelle funksjoner, men den tradisjonelle utformingen med egen inngang er den mest funksjonelle og populære..

Hvert prosjekt kan være spesielt og unikt, men hus med separate innganger er i størst etterspørsel. I dette tilfellet kan det hende at familier ikke krysser hverandre i det hele tatt. Nettstedet, i likhet med uthusene, er delt i to deler, eller forlatt i vanlig bruk.

Familier lever i tosidig bolig som ikke alltid er i slektskap – noen ganger er de venner, noen ganger er de helt fremmede for hverandre. Dette skjer etter salget av en av husets halvdeler..

Planer for enetasjes hus

Etter “palasset” -boomen på 1990- og 2000-tallet, da noen prøvde å forbløffe andre med prakt av 2-, 3-, 4-etasjes herskapshus, begynte folk å forstå fordelene med enetasjes bygninger. De er faktisk mer praktiske og komfortable. Som praksis viser, er det få som bruker andre etasje hvis de samme mulighetene er tilgjengelige på første nivå. Videre er det mye billigere å bygge et hus på ett plan enn å bygge et to -etasjers hus med samme område – i det minste påvirker forskjellen i kommunikasjon.

Når det gjelder geometrien til en en -etasjers duplex, kan det være annerledes – mye avhenger av landskapet og området på stedet..

Rektangulære, firkantede, U-formede og asymmetriske former er ganske vanlige i konstruksjonen, men speildesign er det mest populære alternativet. I dette tilfellet kan inngangene være plassert på sidene, på sidene av fasaden eller ved siden av, i midten. Tvillinghus er bygget av stein (murstein, blokker) eller tre (tømmer, tømmer), det er mulig å oppføre rammehus. Prosjektene inkluderer hus med terrasse, innebygde eller separate garasjer og andre.

Oppsett av hytter i to etasjer

Under byggingen av en to -etasjers duplex, er vaskerom plassert på første nivå – et bad, et fyrrom, et kjøkken og en spisestue med stue, mens andre etasje er gitt til rom der ro kreves: soverom, et kontor, barnerom er vanligvis også plassert i andre etasje. Noen ganger i en duplex, er underetasjen igjen i vanlig bruk, selv om dette praktiseres sjeldnere og sjeldnere..

En privat hytte med loft vil være dårligere i boareal enn to etasjer, men konstruksjonen er mye billigere.

Men hus med bokstaven “G” i tomannsformatet bygges nesten aldri. I dette tilfellet er det vanskelig å planlegge to separate innganger og samtidig opprettholde ekvivalensen til det interne oppsettet og komforten..

Garasjeprosjekter

Et sted på stedet for en bil har lenge blitt en hard nødvendighet. Nå er det nesten ingen familier igjen uten bil, og hvis herskapshuset ligger i et forstadsområde, så er det i prinsippet ingen “hesteløse”. Garasjen kan løsnes eller bygges inn i et boligbygg. I begge tilfeller er det både fordeler og ulemper..

En carport vil koste eierne mye mindre, men den vil aldri ha alle funksjonene og fordelene i en fullverdig garasje. Prosjekter med en innebygd garasje kan utføres under byggingen av et hus av alle materialer – fra tømmer, stein eller rammemetoden. Hvordan det kan se ut, oppsettet til en to-etasjers tosidig, vist i eksempler.

To-familie alternativer

Designet og det interne oppsettet til dupleksen kan være annerledes, men generelt er slike hus ikke bygget over andre etasje.. Samtidig er anslaget til duplex 20-30% lavere enn kostnaden for to landsteder av samme størrelse..

  • Prosjektet nedenfor for en to-etasjers hytte for to familier med separate innganger har innebygde garasjer, som forsiktig skiller boligdelene i bygningen. Dermed oppnås en av hovedoppgavene til dupleksen – isolasjon. I dette tilfellet får familier 100% personvern. Inngangsdører er plassert i tilknytning til garasjeområdet.

  • I det neste prosjektet med et en-etasjers hus for 2 familier, er prinsippene for et speiloppsett bevart. Inngangsområdene er plassert så langt som mulig – de ligger på sidene av bygningen og er utstyrt med en veranda. I begge halvdeler gir kjøkken-spisestuen tilgang til en felles terrasse, atskilt med en bærende vegg.

  • Denne tomannsboligen har kjeller og loft. Prosjektet er ekstremt funksjonelt, selv om kjelleren øker byggekostnadene. Likevel er det veldig praktisk å organisere en garasje og bruksområder i den, helt gi opp de første og loftsgulvene for boligkvarteret..

Design ideer

En-etasjes duplex er designet i en stil som minner om det franske Middelhavet. Lette vegger og sandsteinstein matcher Provence -stilen, det samme gjør vinduene med kraftig sash.

Fargen på skodder matcher nyanser av takmaterialet.

Et enetasjes tofamiliehus med loft ser veldig respektabelt ut. Et edelt utseende vil komme til ham med et grafisk tak mot bakgrunnen av hvite vegger og et mursteininnsats med teglstein på fasaden. Til tross for det lille området, gjorde tilstedeværelsen av et loft det mulig å forsyne bygningen med innebygde garasjer.

Et to-etasjes hus laget av profilert tømmer for to familier ser strengt og lakonisk ut. To separate innganger isolerer familier fra forskjellige generasjoner, men skilles ikke.

En felles gårdsplass, dekorasjon i samme stil, snakker om enhetene til nabobeboere.

Storslått prefabrikket duplex i chaletstil. Prosjektet gir mye lys og ser luftig ut på grunn av panoramavinduer på de første og halvloftede gulvene. Samtidig delte oppsettet klart boligkvarteret og garanterte personvern for begge familiene. Dette forenkles av en seksjon delt med et gittergjerde. Bygningen har terrasser og balkonger.