Prosjekter av hus fra en bar med en størrelse på 6×6 meter

Private hus laget av miljøvennlige materialer vil alltid være etterspurt – etterspørselen etter dem reduseres ikke, og det er bruken av et naturlig grunnlag som er iboende i det. Ikke alle har råd til et stort hus, men det er allerede lettere å bli eier av et lite hus, land eller bolig. For eksempel et lite hus 6×6 m fra en bar.

Fordeler og ulemper med små trehus

Hvordan fordeler og ulemper med slike bygninger vil forholde seg til hverandre, avhenger av familiens størrelse og formålet med å bruke huset.. Det er ikke alltid lett å varme opp en stor bolig for et ektepar eller en familie med 1-2 barn, spesielt hvis noen av rommene er tomme mesteparten av tiden. Men hvis huset er anskaffet av et ungt par som bare planlegger en utvidelse, kan de starte fra en slik bolig..

Plusser av hus:

 • om vinteren er det lettere å varme den – sparer på energiressurser;

 • selve konstruksjonen vil være billigere, fordi det også trengs mindre bygningsmaterialer;

 • hjemme reparasjon og vedlikehold vil heller ikke være spesielt dyrt;

 • det er mer land på stedet for en hage og en grønnsakshage;

 • en romslig hage er et reelt prospekt hvis huset tar liten plass;

 • det er ofte lettere å skape en koselig atmosfære på en liten plass i et tømmerhus;

 • mer løftealternativ for en familie med et svært begrenset budsjett.

Objektiv minus en – det blir trangt i et slikt hus. Men her kan du enten gå på kompromiss, eller spare ytterligere, og bygge et større hus.

Imidlertid er det mange mennesker som er klare til å begynne med et lite hus, i stedet for å bo i en leid leilighet en stund, noe som ikke kan sammenlignes med kostnadsbesparelser.

Og hvis dette huset er to-etasjers, er det allerede mer lovende, og oppsettet blir mer perfekt. I tillegg kan du bidra til utvidelsen av et lite hus på forskjellige måter: for eksempel lage en lukket ring i en festet blokk med en gang (det vil ikke være noen gang i hovedområdet til huset). Og også i et slikt hus kan du lage færre skillevegger, bruke ikke-svingbare dører og til slutt finne kompakte møbler for arrangement. I et ord kan du tilpasse deg et beskjedent opptak, og bruke det med maksimal rasjonalitet er også realistisk..

Tilrettelegging av rom i et en-etasjers hus

La oss si at et hus laget av laminert finertømmer eller en minibar er kjøpt, og du må bestemme hva som skal være inne. Hvordan nøyaktig plassere rom for å både vinne plass og gjøre alt i henhold til ergonomiske regler, og ikke bryte livskomforten, vil vi vurdere eksempler.

 • Standard alternativ. Du kommer inn i huset gjennom en liten vestibyl som fører inn i en romslig kjøkken-stue (det vil si en kombinert plass). Fra det store rommet kan du komme inn i de to andre – soverommet til voksne og soverommet til barna, eller bare to rom, hvis formål bestemmes av forespørslene fra eierne. Badet er lite, ved siden av vestibulen. Huset har ikke en terrasse, i stedet for det er det en stor veranda.

 • Stort kjøkkenalternativ uten en veldefinert stue. Men stueområdet kan teoretisk skilles på dette ganske store kjøkkenet. Vinneren er to isolerte soverom på 8 ruter hver. Badet grenser til gangen og kjøkkenet. Dette er en planløsning, forutsatt at det også er en øvre etasje der stuen vil være. Men som regel er et felles rom i andre etasje laget veldig sjelden. Derfor kan du virkelig kombinere stuen med kjøkkenet, og dette vil være en god løsning..

 • Stort bad plan. Ikke alle eiere av slike hus trenger to soverom. Og ved å forlate en av dem, har du råd til å øke opptaket på badet, samt lage en større kjøkken-stue. For et landsted er dette alternativet optimalt. Dette huset har en terrasse hvor familien kan spise i varmt vær..

 • Terrasse alternativ. Det er tydeligere vist hvordan et hus kan se ut med en kombinasjon av kjøkken, stue og spisestue, samt to 8 meter lange soverom, inngangen som kommer fra siden av det store rommet. Det vil si at et av soverommene ikke vil være en gjennomgang. Fordelen med dette huset er terrassen.

Selvfølgelig kan du komme med andre løsninger, men disse eksemplene brukes oftere på grunn av deres praktiske og komfortable..

Oppsett av et to-etasjers hus

Andre muligheter åpnes av en to-etasjers bygning. Oftere er taktikken for å dele huset med gulv i soner valgt: på det første – et kommunikasjonsområde (stue, kjøkken), på det andre – soverom, det vil si en stille sone.

Her er eksempler på prosjekter.

 • I første etasje er det en entré på 7,5 m2, noe som er mye. Det ligger ved siden av et 3 meter stort bad. I samme etasje er det kjøkken og stue, som faktisk er ett rom. Kjøkkenet er 8,5 m2, som også er mye, og stua er 12,5 kvm. m – ikke veldig mye, men nok for en liten familie. I andre etasje i huset er det to soverom på 10 kvadrater hver, en tremeter garderobe og en hall med samme opptak. Trappen fra gangen fører ned til gangen.

 • En lignende løsning, men det er fortsatt forskjeller. I første etasje er det en gang du går inn i huset. Fra den kan du komme til badet og kjøkken-stuen. Trappen ligger forutsigbart i lobbyen og fører til andre etasje, hvor det også er en garderobe. Fra gangen er det to dører til soverommene, de er like store

 • Noen ganger regnes loftet også som andre etasje, som i dette eksemplet. Huset begynner med en terrasse, hvorfra du kan gå til en liten vestibyl. Fra vestibulen til kjøkkenet, ikke den minste, forresten. Fra kjøkkenet kommer du til badstuen, som er hovedforskjellen i dette huset. Et rom grenser til kjøkkenet, som sannsynligvis blir en stue. Og fra det allerede – inn på badet. Trappen til loftet er mellom kjøkkenet og stua. I andre etasje, på begge sider av trappen – to soverom.

 • Til slutt, en annen typisk løsning for et hus på 6×6 m. En liten vestibule ved siden av badet, begge åpner ut mot en ganske romslig hall med trapp. I nærheten er det et stort kjøkken, som er ganske klart for å imøtekomme stuen når det gjelder opptak. Trappen fra gangen fører til andre etasje, og det er to soverom.

Igjen, dette er ikke den eneste måten å planlegge hus på. Men det blir klart at slike hus er ganske praktiske alternativer for en familie med 1-2 barn. Mange leiligheter har ikke flere opptak, men de har absolutt ikke en egen terrasse og en tomt som er klare til å bli transformert i eiernes hender. Og dette er det viktigste plusset med små hus.

Gjennomgang av de beste prosjektene

Og nå om hvordan hus ser ut fra et profilert (og ikke bare) tømmer 150×150 mm, hvordan de ser ut i sammenheng med nettstedet. Og dette vil være en beskrivelse ikke av det interne oppsettet, men av fasadene i strukturen..

 • Huset er bygget av limt eller profilert tømmer. En etasje, ingen garasje, ingen panoramavinduer. Taket er gavl, det er ingen balkong. Men det er en liten firkantet terrasse som kan brukes rasjonelt, spesielt om sommeren. For eksempel, legg et lite salongbord og en lenestol der..

 • Og dette er allerede et hus med loftsgulv, laget av limt eller profilert tømmer. Den har to rom, ingen garasje og panoramavinduer. Det er en veldig attraktiv terrasse. Taket er gavl. Kjøkkenet er atskilt fra stuen i henhold til prosjektet, badet er 3 kvadratmeter.

 • Nok et hus med loft, med tre rom, gaveltak. Eieren bestemmer hvordan plassen skal brukes. Du kan lage et ikke veldig stort kjøkken som er koblet til stua, og så blir det plass til et annet rom på gulvet. Du kan gi første etasje til kjøkkenet og stuen, og lage bare ett soverom og ta det med til loftet.

 • Dette huset har en etasje, limt eller profilert tømmer brukes til konstruksjon. Tre rom og en terrasse i eiendommen, gaveltak. Når du kommer inn i huset, befinner du deg i en entré, derfra inn i et stort rom (sannsynligvis et kjøkken kombinert med en stue), hvorfra du kan komme inn i to isolerte soverom.

 • Et-etasjers typisk hus med tre rom, uten terrasse og garasje. Inne i forstuen er en liten entré, en kjøkken -stue på litt mer enn 14 ruter og to rom: ett med opptak på 7,40, det andre – 6,47. Huset ser pent ut på grunn av den vellykkede takløsningen: to tak, et lite og et stort, danner et interessant arkitektonisk preg..

Hvis huset gjøres på bestilling, utvikler det utførende selskapet et individuelt prosjekt. Han tar hensyn til alle kundens ønsker. Du kan erstatte et enkeltprosjekt med et standardprosjekt, og dette vil spare ikke bare penger, men også tid..

Tross alt tar utviklingen av et individuelt prosjekt i gjennomsnitt fra 2 til 6 uker. Eksperter rådgiver kunden i detalj: om tidspunktet for konstruksjonen, om funksjonene ved krymping, etterbehandling og mye mer..

Generelt kan vi si at små hus ikke mister sin relevans, for mange mennesker blir de den eneste muligheten i overskuelig fremtid for å skaffe seg et privat hus som ikke er likestilt med en sommerhytte.

Mange bedrifter utvikler møbler for disse husene, tilbyr modulære prosjekter som allerede har bevist seg på dette området. Og dette er et godt alternativ, fordi slike møbler er laget med tanke på kompatibilitet, nabolaget til rom og funksjonelle områder..