Oversikt over prosjekter i en-etasjers hus med et areal på 60 kvm. m

Oversikt over prosjekter i en-etasjers hus 60 kvm. m kan være veldig lærerikt. Oppsettet av rammeboliger og hus laget av tømmer, murstein og andre hus på 60 m2 er omtrent det samme. Du må også ta hensyn til designfunksjonene..

Fordeler og ulemper

Bygging av enetasjes hus med et areal på 60 kvm. m. fortjener definitivt oppmerksomhet. Det er nødvendig å velge klart mellom en- og to-etasjers strukturer.. En bolig med en høyde på 1 etasje er mye mer allsidig.

Den kan trygt bygges på bakken, uavhengig av strukturen. Samtidig er det umulig å oppføre to-etasjers og høyere bygninger på sanden uten nøye forberedelser..

Videre er en en-etasjers bygning perfekt plassert selv med et høyt nivå av jordvann.. Andre fordeler med en slik struktur vil være:

 • lønnsomhet;

 • arbeidshastighet;

 • deres relativt lave arbeidsintensitet;

 • tydelig rasjonalitet i oppsettene;

 • sammenlignende bekvemmelighet;

 • en rekke materialer;

 • enkel kablingskommunikasjon.

Men dette betyr ikke at en-etasjers hus bare består av fordeler. Det er vanskelig å planlegge rom.. Et areal på 60 m2 lar deg trygt klare deg med små tomter eller – det samme er – på en liten tomt kan du trygt bygge et slikt hus.

Prosjekter kan enkelt tilpasses alle klimatiske og geologiske forhold. Kostnaden for en slik omarbeidelse for de fleste utviklere er null eller veldig lav..

Det er også verdt å vurdere følgende punkter:

 • ikke behov for et komplekst kraftig fundament;

 • besparelser på oppvarming;

 • lavere kostnader for rørføring;

 • ingen hindringer;

 • ideell konfigurasjon for barn og eldre;

 • relativt stort okkupert plass (i sammenligning med to-etasjers strukturer).

Oppsettalternativer

Planen for et boligrammehus med et areal på 60 m2 kan være noe slikt. Plassen på soverommet og kjøkkenet er nesten det samme. Deres nærhet lar deg begynne å lage mat om morgenen uten å forstyrre andre innbyggere for mye.. Stuen på 16 m2 vil være ganske behagelig selv om mange andre besøkende kommer.. Den 10 meter lange gangen er også veldig behagelig..

Det er til og med en beskjeden vestibyl som beskytter mot dårlig vær fra oktober til april.

Et lignende hus kan enkelt bygges av tømmer eller på grunnlag av murvegger.. Men det er andre prosjekter som er verdt å vurdere. I denne versjonen når stueområdet nesten 14 m2. Størrelsen på kjøkkenet, drøyt 9,4 m2, er tilstrekkelig for komfortabel matlaging. Gangen ble betydelig redusert, men gangen og badet var utstyrt.

Begrenset plass tvinger ofte forskjellige rom til å slå seg sammen. Å avgrense soner med skillevegger på et areal på 60 m2 er ikke veldig rimelig. Separasjon etter farge eller valg av materialer til dekorasjon er mye mer attraktivt. Vaskerom anbefales å gjøres så små som mulig. Plasseringen av badet er valgt slik at du ikke trenger å lede en ekstra stigerør til kjøkkenet.

Brede høye vinduer er en fin måte å lette følelsen av å være liten. Gjesterommet skal isoleres for å sikre hjemmets komfort. Byggingen av terrassen vil gjøre kjøkkenet større og utstyre sommerens spisestue. Kombinerte bad er mer praktiske og mer kompakte enn separate kolleger.

Det er ingen andre spesielle nyanser ved valg og gjennomføring av prosjekter..

Design

Et hjem på 60 kvadratmeter bør ikke bare være godt planlagt, men også riktig dekorert. Å velge riktig stil er avgjørende. Det er nyttig å dekorere veggene med fliser, syntetiske murstein eller glass. Taket på badet er vanligvis grunnet og malt med hvit fuktresistent maling..

Veggene på soverommet anbefales å bli ferdig med trepaneler.. Gulvet er oftest dekket med teppe eller laminat. For å få rommet til å virke større, er det lurt å bruke et fototapet med perspektiv.

Møbler skal være enkle i utseende, med en lakonisk innredning – så kan du endre og supplere det etter eget skjønn uten unødvendige utgifter. Plassen skal ikke være rotete, møblene må strengt oppfylle nødvendighetskriteriene.

Vakkert og kompakt designalternativ – dekorativt gips. Av tapet er de som er dekorert med et lite eller abstrakt mønster best egnet. De lar deg eliminere passformen og tvinger til å bruke for mye materiale. I stedet for strekklofter anbefales det å bruke gipsplater eller maling.

Det er viktig å ta hensyn til designstilen.. I små hus er det best å bruke:

 • Provence (aktiv dekorasjon med tekstiler og tre);

 • økonomisk hytte stil, noe som innebærer en stor mengde pels og ull;

 • Rasjonelt og konsist, designet med en streng rasjonalistisk skjevhet, minimalisme.

Eksempler på prosjekter

Et hvitbrunt hus med et moderat mørkt tak ser veldig originalt ut. Gaveltaket vil på en pålitelig måte beskytte mot nedbør, selv i de mest snørike og mest regnfulle områdene.

Det blå gavltaket blir også veldig godt mottatt. Et lakonisk hvitt hus under det fullfører komposisjonen pent..

Til slutt er det verdt å ta hensyn til murbygningen med en mellomstor harmonisk terrasse..