Husprosjekter med et areal på 150-200 kvm. m

For tiden er det et stort antall forskjellige prosjekter av private hus, slik at alle kan finne det mest passende alternativet for seg selv. Hver av dem gjenspeiler området, utformingen, dimensjonene til individuelle rom. I dag vil vi snakke om prosjekter av slike strukturer med et areal på 150-200 kvadratmeter. m.

generell informasjon

Hus med et areal på 150-200 kvadratmeter regnes som ganske romslige boligbygninger, som kan inneholde et stort antall rom.. De kan lages av forskjellige byggematerialer.. Slike bygninger er ofte utstyrt med en rekke tilleggsstrukturer, inkludert romslige terrasser, garasjer for biler. Samtidig kan disse husene enten være en- eller to-etasjers..

Boligbygninger i dette området er flotte for permanent opphold.. De brukes ofte som hytter på landet. Slike bygninger har plass til et stort antall mennesker, så de vil være det beste alternativet for store familier..

Oppsett av rom i et en-etasjers herskapshus

Til å begynne med vil vi analysere prosjektene til en-etasjers hus med et slikt område. De kan bygges på en stripe, haug eller plate fundament. Kunstig og naturstein, tømmer blir ofte tatt som hovedmaterialet.. Til etterbehandling kan fasadepuss og sidespor brukes..

Som regel inkluderer enetasjes bygninger av denne typen flere romslige soverom, en stor hall, en gang, et kjøkkenrom, som noen ganger er delt inn i to separate soner (kjøkken og spisestue).

Oppsettet bør også sørge for et bad og et fyrrom..

Hver for seg kan flere bygninger organiseres i form av en terrasse, bod eller garasje. Samtidig er taket laget av fliser eller spesielt mykt tak..

Noen prosjekter innebærer tilstedeværelse av flere bad samtidig: ett hovedrom og flere tilleggsutstyr, som oftest ligger ved siden av soverommene. Ofte er enetasjes hus i et slikt område laget av bearbeidede tømmerstokker med et mørkt tak.. Det mest brukte avrundede materialet.

Mange en-etasjers hus blir reist fra luftbetongblokker, og deretter ferdig med murstein. Alt dette kombineres med flotte keramiske fliser.. Slike strukturer kan omfatte en stor stue, kjøkken-spisestue, hall, 1-2 soverom, et separat rom, et kontor, 2 bad, et teknisk rom og en terrasse..

Planer for et to-etasjers hus

Slike hytter er oftest bygget av følgende materialer:

  • luftbetong;

  • skumblokker;

  • avrundet tømmerstokk.

Ofte, under byggingen av 2-etasjes hus i et slikt område, kombineres flere forskjellige materialer samtidig.. Oftest i første etasje i disse bygningene er det en romslig stue eller kjøkken-stue, 1 eller 2 soverom, et kombinert bad, en veranda. I andre etasje er det som regel flere soverom, en stor hall og en veranda.

Ofte er slike bygninger også laget med en garasje for 1 eller 2 biler. Noen ganger er det et eget rom i andre etasje, som fungerer som et kontor.

I dag blir to-etasjers rammehus stadig mer populære. De vil være ideelle for både permanent opphold og periodisk hvile.. Disse strukturene reises ganske raskt og er mye billigere enn strukturer laget av andre materialer..

Rammehytter er motstandsdyktige mot temperaturendringer, vind, fuktighet. Men samtidig har de en kortere levetid – om 20-25 år vil slike hus kreve store reparasjoner. I tillegg er disse bygningene preget av høy grad av brennbarhet og lav lydisolasjonsevne..

Ramme to-etasjers hus kan ha en standard layout, som i forrige versjon. Oftest inkluderer de 3 eller 4 romslige soverom, 2 kombinerte bad, stue, kjøkken eller kjøkken-spisestue. Bygningen kan også grense til en terrasse og en garasje for en bil.

Oversikt over ferdige hus

To-etasjers bygninger med et areal på 150-200 kvadratmeter ser interessante ut. m, laget av bearbeidet lyst tømmer. Samtidig er det bedre å ordne dem med et mørkere tak og med mørke vinduskarmer.. Første etasje har plass til en stue, en hall, 2 soverom, et bad, i den andre er det flere flere store soverom i samme område, et annet bad og en gang. Ofte er slike design laget med en romslig veranda..

Et godt alternativ kan være et moderne en-etasjers hus laget av keramiske blokker og luftbetong eller skumblokker og dekorert med dekorativ stein og en lys finish. Keramisk taktekking (noen ganger brukes metallfliser, sement-sandfliser) og vinduskarmer med en mørkere farge. Denne bygningen kan inneholde en hall, stue eller kjøkken-stue, separat spisestue, 2 bad, garasje for 2 biler.