Amerikanske klassikere i interiøret

Amerikanske klassikere i interiøret fortjener definitivt oppmerksomheten til utviklere og individuelle dekoratører.. Det er nødvendig å nøye studere designet i amerikansk klassisk stil og nyansene ved å velge møbler til en leilighet. Du må også gjøre deg kjent med den moderne utformingen av gangen, barnehagen og soverommet og andre rom..

Særpreg

Det er vanskelig å finne mennesker som ikke ville ha hørt om det moderne konseptet med interiør, eller om klassisk design, om loft og moderne, om Provence og skandinavisk stil. Men alle disse alternativene gjentas i mange hjem. Noen ganger er det til og med en følelse av dødelig kjedelig monotoni..

Imidlertid er det fortsatt en vei ut av situasjonen – den består i å bruke ikke lei interiørstiler. En av dem viser seg å være de amerikanske klassikerne i interiøret..

Røttene til stilen, som du kanskje gjetter, går tilbake til praksisen med forbedring av hjemmet i USA i den tidlige perioden. I det øyeblikket, på 1700- til 1800 -tallet, dro hundretusener av mennesker fra forskjellige deler av den gamle verden til utlandet hvert år. Og derfor ble en ny stil født ved å blande deres tilnærminger. Siden mange territorier ble utviklet av disse nybyggerne for første gang (og deres tidligere innbyggere ble fordrevet eller ødelagt), ble det mulig å utstyre romslige, imponerende hus. Det er vanligvis ingen skillevegger inne.

Gangen er ofte helt forlatt. I stedet organiserer de en stue rett ved inngangen. Og allerede utvikler det seg jevnt til kjøkkenet og spisestuen. Det er imidlertid viktig å ta vare på personvernet ditt.. Derfor er alle rent personlige lokaler nøye isolert..

Plassen skal se elegant og komfortabel ut. I noen tilfeller er bruk av visse elementer i art deco- og kolonistil tillatt.. Andre typiske trekk:

 • bruk av sammenkoblede dekorative gjenstander;
 • streng symmetri av oppsettet;
 • bruk av buer og portaler i noen tilfeller;
 • aktiv naturlig belysning, bruk av portalvinduer;
 • utskifting av konvensjonelle garderober med garderobehjørner.

Farge palett

Fargene på de enkelte elementene må også tas hensyn.. Amerikanske klassikere innebærer bruk av nøytrale dekorasjonsfarger. Bruk av komplekse blandede toner er tillatt. Hvite, grå og beige farger brukes ofte som bakgrunn..

Brun, khaki og andre mørke farger brukes hovedsakelig til kanting og forskjellige kanter..

Pastellbrun maling fungerer bra. Men lyse og saftige farger bør brukes med stor forsiktighet.. Elfenben eller melkefarger er flotte for bakgrunnsdekorasjon. Selv om de fortsatt brukes sjeldnere enn hovedfargene. En helt akseptabel løsning ville være en kombinasjon av en luftig beige base med svart og asketoner..

Valg av møbler

Alt er relativt enkelt her. Denne interiørstilen forutsetter store, komfortable møbler. Det oppfordres til bruk av innebygde skap, som er bedre enn individuelle kolleger. Visuelt er det nødvendig med lakoniske benker og puffer.

Det anbefales å legge dekorative puter til sofaen som er eksternt kombinert med gardiner.

Å sette møbler nær veggene er ikke den mest riktige avgjørelsen ifølge kanonene.. Det er bedre å nekte det når det er mulig av tekniske årsaker. Elementene bør grupperes i midten og kombineres til attraktive komposisjoner.. Møbler må velges på samme måte for hvert rom.. Det vil være bedre hvis noen deler av det i hele huset, fra sofaer til garderober, ser det samme ut som en helhet..

Det oppmuntres til bruk av hyller og store garderober. Det anbefales å bygge skap til nisjer. Det er uønsket å bruke dyre materialer til møbler. Du kan bruke keramiske fliser og dekorativ steinimitasjon. Alt dette er ganske enkelt og krever ikke engang involvering av kvalifiserte designere..

Dekorasjon av forskjellige rom

Gang

Det er etter dette rommet man først og fremst dømmer om situasjonen i en leilighet eller et landsted. Vanligvis gir dette formatet veldig aktiv naturlig belysning. Møblene skal være romantiske og luftige utover. Andre tilnærminger er de samme som i resten av rommene..

Det er viktig å huske på å opprettholde praktisk i interiøret..

Soverom

I dette rommet er interiøret forutsigbart stilt opp rundt sengen.. Du bør imidlertid ikke undervurdere viktigheten av døren.. Det anbefales å henge bilder eller familiefotografier på veggene. Det er å foretrekke å plassere dem på en aksentvegg i stedet for tilfeldig. Ofte brukes ettertrykkelig tunge kommoder for å utstyre soverom, som kombinerer funksjonene til toalettbord og skap for lagring av sengetøy; bruk av tekstiler er mulig, men det bør brukes med måte.

Kjøkken

Det er vanlig å kombinere det med spisestuen. Separate alternativer er lite praktiske og er i strid med stilstandarder. Visuell oppdeling av plass i funksjonelle soner oppnås ved hjelp av møbler.

Det anbefales å fokusere på innebygde husholdningsapparater.

Benkeplaten er dekorert med en stein som etterligner granitt (bruk av ekte granitt ville være uoverkommelig dyrt).

Stue

Det er passende å bruke en vakker lysekrone i dette rommet.. Men siden de amerikanske klassikerne også i utgangspunktet også er en praktisk stil, må du tenke på hvor enkelt det vil være å ta vare på en bestemt modell.. Bemerkelsesverdige funksjoner er tosidige skap og hyller med gjennomgående hyller, det er også lurt å skaffe en bardisk og en sofa, og ta et sett med tre eller med en god imitasjon av tre.

Barn

Dette rommet skal først og fremst belyses med naturlig lys. Elegante, men ikke for pretensiøse, gardiner henger på vinduene. Det riktige valget av nyanser hjelper ofte til å takle overdreven mørke. Vinduskarmer gjøres om til sofaer, selv om de også kan være en god arbeidsplass for barn i skolealder..

Det er rett og slett ingen designmaler, og du kan dekorere plassen etter din smak..

Kabinett

I dette rommet kan hovedvekten legges på bruk av naturlig tre. Edle mørke møbler og dekorative paneler med lignende farger vil øke inntrykket sterkt. Det viktigste er at det fortsatt er tilstrekkelig med naturlig lys.. Taket er dekorert med trefargede bjelker. Andre finesser:

 • klar inndeling av belysningsenheter i soner;
 • introduksjonen av massive uttrykksfulle møbler;
 • fordeling av belysning etter funksjonelle soner.

Baderom

Den amerikanske klassiske tilnærmingen krever å gjøre alt “vakkert”. Møbler må plasseres, og ikke mindre nødvendigvis utstyrt med et vindu. Badekaret er montert inne på pallen eller innebygd i veggen. En grunne nisje kan være en god hjelp i denne forbindelse. Dusjer med gjennomsiktige dører er installert på store bad..

Andre viktige nyanser:

 • bruk av partisjoner;
 • design av minst 2 bad;
 • bruk av persienner eller romerske persienner;
 • etterligning av marmor eller tre på gulvet;
 • preferanse for flate tak, hvis omkrets er utstyrt med listverk.

Vakre eksempler

Amerikanske klassiske møbler innebærer ofte bruk av lysekroner som inneholder “nesten ekte” lys. En peis med hestefigurer plassert på den forbedrer oppfatningen av rommet betydelig. Puter på sofaen er også velkomne. Gjennomsiktige bord er et godt tillegg, så vel som veggdekorasjon..

I en annen versjon er midten av rommet et bord med en veldig mørk bordplate, som en enslig hestfigur står på. Putene på de rette sofaene er enkle og smakfulle. En vegg med mange små vinduer ser også veldig fin ut. Bordlampevasen viser seg å være veldig passende. Taket er vanskelig å dekorere, ikke på samme nivå for å få det til å se mer interessant ut.