Miért válassza a mikrocementet a felújítási projektjében

A mikrocement használata a felújítási projektben azt jelenti, hogy döntést hozunk arról, hogy az építmény esztétikusabb, modernebb és könnyebben tisztítható és fertőtleníthető legyen. Ez a csoda, amelyet a mikrocement elér, olyan finom textúrájának köszönhető, hogy teret enged minden szépségének, amit takar.

A Microcement egy kézműves vegyület, amely a klasszikus cement sejtmódosításából származik. Ebből a porból és folyékony gyantából áll. A nagyon kicsi molekulák nagy tapadóképességet biztosítanak.

Mi a mikrocement ?

milyen padlóburkolat betonhatás mikrocement példa a belsőépítészet minimalista stílusára

Mikrocement és viaszbeton, mi a különbség?

Tekintettel a tapadóképességére, finom textúrájára, csökkent vastagságára (2-3 mm), a mikrocement óriási idő-, energia- és pénzmegtakarítást tesz lehetővé az alkalmazás során. A falak, padlók, bútorok, fürdőkádak, mosdók, csempék kifogástalan bevonására szolgál a kifogástalan befejezés érdekében. Ezt azonban csak szakember alkalmazhatja, akinek szakértelme bizonyított.

Így látva, és ha ismeri a viaszolt beton, nem fog különbséget látni, kivéve az anyag finomságát.

A mikrocement a legtöbb úgynevezett viaszbetonhoz hasonlóan cementből, adalékanyagokból, pigmentekből és gyantából áll..

A mikrocement alapvetően egy viaszbeton. Ez egy nagy teljesítményű és esztétikus dekoratív bevonat a padlón, a falakon és a bútorokon. Ugyanakkor robusztus és vékony, könnyű és egységes, hatékonyan lefedi a mennyezetet és a munkalapokat is.

Mikrocement és viaszbeton – mi a különbség ?

ötletek nappali fehér összecsukható székekhez mikrocement fehér falakban példa a belsőépítészetre.jfif

A mikrocement használatának előnyei a felújítás során

Ha vonzódik a mikrocementhez, és szeretné bevonni a felújítási projektbe, akkor először lépjen kapcsolatba a bevonat minősített szakemberével, aki elsajátítja a telepítési technikákat. A sikertelen befejezést nehéz lesz utolérni. Egy szakértő az egyes átalakítandó felületek megjelenésének és szerkezetének elemzésével kezdi. Tudja, hogyan kell elkészíteni az alapot, és hogyan kell összekeverni az anyag összetevőit minden alkalmazás előtt.

Sok oka van annak, hogy a mikrocementet használja az épület dekorációjában.

Miért érdemes mikrocementet használni a belső terekben? ?

nappali dekoráció szürke falakkal szürke kanapé és fabútorok parketta fa példa belső tetőtér elegáns

A mikrocement könnyűsége olyan, hogy csak 2-3 mm vastag, ami annyira sokoldalúvá teszi, hogy képes a fából készült bútorok lefedésére is.

A mikrocement ellenállása  azt mérik, hogy képes -e gyakorlatilag nyomait tükrözni olyan horzsolásoknak, amelyek a földön hagyhatják a forgalmat. Ezenkívül ellenáll a nedvességnek, így ideális jelölt a tisztaság érdekében a fürdőszobában. Ennek ellenére egy kicsit többet kell dolgozni a csúszásmentes ingatlanon.

A mikroelem esztétikájat a kezelt tér által megvilágított fényben érik el, miután a telepítés befejeződött. A folyamatos, korlátozás nélküli alkalmazás lehetősége pompás hatást kölcsönöz a felújított belső tereknek.

A mikrocement égésgátló, vízálló és aszeptikus képessége legyen olyan anyag, amely biztosítja a mindennapi biztonságot.

A mikrocement megtakarítása  egyik legelőnyösebb tulajdonságának tekinthető. Megfizethető költségei mellett nem igényel nagy munkákat. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazásért sem kell nagy költségeket fizetni.

Könnyűség, ellenállás, esztétika … a mikrocementnek számos előnye van

szürke falak a nappaliban, faparkettás padló halmozott kövek zöld növények microcement deco