Dekoratív létra saját maga elkészítéséhez vagy testreszabásához – 70 ötlet a dekorációs létrán való felmászáshoz

Kicsit egyhangúnak, sőt személytelennek találja belső dekorációját? Tudta, hogy az eredeti díszítőelemek mindent megváltoztathatnak. Akkor nem kell fontos munkába kezdeni, ami valódi gondot okoz. AZ’dekoratív létra például egy jó alternatíva a teljes felújításhoz. A modern vagy rusztikus, a könyvespolc, a polc vagy az ültetvényes szerepét betöltő dekoratív fa létra meghívja magát a belső terekbe, hogy olyan fókuszpont szerepét játssza, amely soha nem marad észrevétlen egy szobában..

Amikor ilyen típusú dekorációt választ, két fő lehetőség közül választhat. Vagy vesz egy létrát a kereskedelmi – a nagyszámú üzlet nagyszerű javaslatokat fog tenni Önnek, vagy feltekeri az ujját, hogy maga készítsen egyet, vagy arcfrissítést ad egy régi mentett létrának. Ha a második lépést választotta, tartson velünk, mert elég sok érdekes oktatóanyagot készítettünk. Továbbá rengeteg ötletet talál a dekoratív létra elkészítéséhez vagy díszítéséhez. Szóval ne hagyj el minket!

Dekoratív fa létra – egy kis könyvespolc, gyapjúgolyók és rusztikus 5 -hegyes csillag érdekes díszítésével

Skandináv dekoráció a nappaliban, dekoratív fa létra, könyvek tárolására szolgáló lépcsők, gyapjúgolyók, díszítő csillag faágakban

Dekoratív fa és műbőr létra a konyha rendezéséhez

Itt van egy egyszerű első bemutató, amely segít a konyha rendbetételében. Ez egy dekoratív létra, amelyet hirdetőtáblaként használhat fontos jegyzetek, teendők emlékeztetői stb..

Szükséges anyagok:

 • két seprűnyél (tetszőleges hosszúságú)
 • fűrész
 • Csiszolópapír
 • fekete műbőr
 • varró olló
 • vonalzó, ceruza, mérőszalag
 • erős bőr ragasztó
 • tűzőgép
 • 4 dübel és csavar a felakasztáshoz

Ragyogó ötlet egy dekoratív fa és műbőr létra készítésére

bemutató dekoratív létra készítéséhez seprűnyéllel és fekete műbőr szalagokkal, konyhai szervező, fontos megjegyzések

Termelés:

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy vigyázzon a műbőrre, amelyben 4 cm széles és 110 cm hosszú csíkokat kell vágnia. Ezeket az utolsó méreteket tartalmazó téglalapokat húzza le a műbőr hátoldalán golyóstollal, és vágja ki.

Ami a létra méreteit illeti, a seprűnyelek közötti távolság a konkrét esetben 35-40 cm. Ami a bőrszínek közötti intervallumokat illeti, ez rajtad múlik, de szeretnénk megosztani veled egy kis tippet. Azt tanácsolja, hogy egyenetlenül helyezze el a szalagokat, mert különböző méretű dolgokat akaszthat fel róluk. A konkrét esetben például az első csíkot 20 cm távolságra helyezheti el a létra tetejétől, a következőt 23 cm -re az utóbbitól, majd válasszon 40 cm és 30 cm helyet az utolsó csíkhoz.

A létra következő összeszereléséhez először laposan és párhuzamosan kell lefektetni a seprűpálcákat, ügyelve arra, hogy egyenesek és egyenletes távolságra legyenek egymástól. A mérésekkel kapcsolatos esetleges gondok elkerülése érdekében ne felejtse el mérőszalagot használni. Segít a műbőr szalagok közötti távolság mérésében is, hogy ceruzával megjelölhessék helyüket az ujjakon..

Ezután a műbőr szalagokat először a seprűnyél alá kell helyezni, majd vissza kell hozni. A műbőr átmegy a seprűnyél körül, és pontosan ezen a helyen (a ceruzával jelölt felület) kell ragasztót ragasztópisztoly segítségével ragasztani. Rögzítse újra úgy, hogy a csíkot tűzővel rögzíti a fogantyúhoz. A klipeket mögé telepítik, hogy ne lássák őket. Tegye ugyanezt a többi szalaggal, és végül ragassza össze a csíkok elülső és hátsó részét.

Végül a létra felakasztásához lyukakat kell fúrni a létra tetején és alján, és csavarni kell a falhoz.

Az egyedi dekoratív akcentus eléréséhez szükséges lépések. Dekoratív létra, amellyel elkészítheti magát

bemutató a dekoratív mérleg összeszereléséről, a műbőr szalagok rögzítéséről a seprű fogantyúin

Készítsen létrát seprűnyelekből és rézcsövekből

Egy kis összefoglaló egy érdekes oktatóanyagból, amelyet a DIY hálószoba dekorációs cikkében mutattunk be nektek. Ez a létra négy, rézcsövekből áll, amelyek között 25 cm távolság van. Ennek elkészítéséhez először négy furatot kell fúrni mindegyik hüvelybe, 17 mm mélységben, majd a csövet (csővágók segítségével) négy darabra kell vágni, amelyek mindegyike 5 cm -rel hosszabb, mint az előző. Vagyis a végén például 35, 40, 45 és 50 cm -es csöveket kapunk. A hossza más, mert a skála egyenlő szárú trapéz alakú lesz. Ezután helyezze a csöveket a lyukakba és rögzítse ragasztóval. Tessék …, a még részletesebb magyarázatokat lásd a szóban forgó cikkben.

Egy másik érdekes bemutató dekoratív fa létra és rézcsövek készítéséhez

ötlet, hogyan lehet dekoratív fa létrát készíteni seprűfogantyúkkal és rézcsövekkel, egyszerű barkácsolási technikával, könyvek, magazinok, dekoratív kiegészítők tárolására

A végeredmény – dekoratív fa létra, amely magazintartóként vagy kiegészítőtárolóként működhet

Dekoratív fa létra a fa seprű fogantyúiból és rézcsövekből, barkács hálószobai tárolás, könyvek, kiegészítők, poharak, tál

Ugyanezt a technikát használhatja rézlétra létrehozására is, de a seprű fogantyúit fa lécekkel helyettesítheti. Ezúttal inkább szimmetrikus téglalap alakú létra, és ezért a rézcsövek nyilvánvalóan ugyanolyan hosszúak lesznek. Még könnyebbé teszi a dolgokat. Csak lyukakat kell fúrni a lécekbe, csiszolni a felületet, majd elrendezni a csöveket egymástól egyenlő távolságra. Rögzítse speciális fa ragasztóval, és csodálja meg a gyönyörű eredményt.

Hasonló javaslat, amely ezúttal fa léceket használ. Szuper egyszerű bemutató dekoratív fa létra készítéséhez

készítsen dekó fából készült létrát fa lécekből és vágjon rézcsöveket, ragasztóval rögzítve

Dekoratív fa mérleg és rézcsövek, amelyek tökéletesen kiegészítik a vintage zongorát

dekoratív létra, amelyet saját maga készíthet, fa lécek és rézcső, magazin tároló, kötött kockás, zongora

Egyszerű bemutató egy fából készült deszka létra készítéséhez – egy gyönyörű törülközőtartó

Egy másik faanyag, amellyel létrát készíthet, a deszka. Itt egy nagyon egyszerű technikáról is beszélünk, amelynek megvalósításához szüksége lesz:

Szükséges anyagok:

 • 2 db 180 cm -es fa deszka
 • 4 db 50 cm -es tábla
 • szögek és kalapács
 • Csiszolópapír
 • fafolt
 • lakk

Termelés:

Először a létra építési rajzára összpontosítsunk. A tetején körülbelül húsz centimétert kell hagynia, mielőtt az első lépcsőt leszögezi. Ezután 28 centiméteres helyet hagyunk a többi léc között, az utolsó lépcsőig (a negyedikig), amely körülbelül negyven centiméter távolságra van a talajtól. Itt egy részletes diagram. Hogy segítsünk, a hüvelykben megjelenített méreteket centiméterre alakítottuk át.

Részletes diagram ennek az egyszerű, rusztikus fa létrának az elkészítéséhez

egyszerű diagram a fából készült létra elkészítéséhez, méretek, a lépések között hagyandó hely, a barkácsolás ötlete

Az összeszereléshez speciális faragasztót vagy régi barátaink körmeit és kalapácsát használjuk. A nagyobb stabilitás érdekében használjon három szöget minden deszkakeresztezéshez. Tisztelheti vagy elhanyagolhatja a szimmetriát – ez tőletek és esztétikai preferenciáitól függ. Végül csiszolópapírral futtassa át a létra felületét az esetleges szabálytalanságok csiszolásához.

Nincs semmi bonyolult, csak össze kell szerelni a deszkákat néhány körömmel. Itt van egy egyszerű fából készült deko létra bemutató

szerelje össze a deszkákat szögekkel, dekoratív fa létrát, barkács tárolót törölközőkhöz, takarókhoz

Végül azt javasoljuk, hogy ragyogást adjon a létrának egy réteg folt és lakk bevonásával, hogy megvédje a felületet. Hagyja megszáradni, és a létra készen áll a törülközők vagy textíliák fogadására.

Ez a dekoratív létra tökéletes rusztikus kiegészítője vidéki elegáns nappalijának

fából készült deko létra, egymáshoz ragasztott deszkákból, barkács szervezőhuzatok, törülközők a cocooning lounge -ban

Egy vintage dupla iránytű létrát újrahasznosítottak és szép barkácsültetővé alakítottak át

Van valahol egy régi, elhasználódott létrád. Ne kövesse el azt a hibát, hogy kidobja! Új fiatalsága várja, és csak egy kis fantázia kell ahhoz, hogy vadonatúj dekorációvá alakítsa.

Szükséges anyagok:

 • néhány fa deszka
 • fehér festék és lakk
 • szögek és kalapács

Termelés:

Az első dolog, amit tanácsos megtenni, újrafesteni a létrát fehér festékkel. Természetesen megtarthatja rusztikus varázsát, ha úgy hagyja, ahogy van, de a fehér festék tovább hangsúlyozza a növények szépségét, amelyeket majd ott rendez el..

Ezután ketten, vagy akár hárman kell összeszerelni a táblákat. A deszkák hossza és szélessége a betonlétra méreteitől, valamint a két kar távolságától függ. Általában azonban azt tanácsoljuk, hogy hagyja a gerendákat körülbelül negyven centiméterre. A táblák összeszereléséhez vágjon kicsi fa támaszokat, amelyeket mindkét oldalon körbe kell szögezni a három táblán. Így a táblák jól összetartanak, és a szerkezet nagyon stabil lesz, ha a lépcsőre szerelik..

Hogyan kell újrafesteni a létrát, elkészíteni és rögzíteni a polcokat. A lépések ennek a fa létrának a gyönyörű barkácsültetővé alakításához

dekoratív létra bemutató polc készítéséhez, ültetőgép a növények tárolásához, fa deszkák tároláshoz

Tegye ugyanezt a többi deszkával is, ügyelve arra, hogy a következő platformok mind szélességben, mind hosszban rövidebbek legyenek, mint az előző. Végül csúsztassa fel a platformokat a lépcső lépcsőjén, így több emeletet tesz meg. Végül tárolja kedvenc növényeit.

Létrapolc, példa egy faültetőre, amely fehérre festett lépcsőfából készült, deszka polcokkal, virágcserepekkel

Szeretné személyre szabni a skálát a dekoráció személyre szabásához? Ez nagyon szép ötlet! Tartson velünk, mert rengeteg remek ötletet gyűjtöttünk össze nektek

Férfias hálószoba kék, szürke és fehér színben. Az ipari függőlámpa és a fából készült létra játssza a fókuszpont szerepét

példa a barkács hálószoba dekorációjára, dekoratív fekete fém létra, magazin tároló, sál, kézitáska, nyaklánc, szemüveg, oldalsó asztal fa székletben

Ötlet egy dekoratív fa létra újrafestésére. Példa egy fehér polcra, skandináv stílusban a nappaliban

ötlet egy fa létra fehérre festésére, könyvek tárolására, zöld növényre, fényképezőgépre és eredeti vázára;

Skandináv nappali dekoráció, fekete dekoratív létra, magazin és textil tároló, fehér szekrény és fehér fal háttér

Dekoratív fa létrát is készíthet néhány rézcső összeszerelésével

Törölközőtartó és takarók rézcsövekben összeszerelésre, dekoratív ékezet a konyhában

Skandináv dekoráció, világos fa parketta, fekete szék, zöld növény, keleti szőnyeg és dekoratív fa létra, textiltároló, takarók

dekoratív fa létra, díszítő elemek tárolása, faszén szürke kanapé, fa és fém dohányzóasztal, színes párnák, fából készült rekeszek polcokkal

Ötlet, hogyan lehet személyre szabni egy teljesen fehér polcot néhány érintéssel. Geometriai elemek mosószalaggal

a technika ötlete a létra polcának testreszabásához festékkel geometriai minták létrehozásához, tárolás a növények számára

példa fa törülközőtartó, törülközőtartó, textíliák, tengerparti dekoráció

Dekoratív létra horgokon lógó virágcserepekkel a természetes varázst árasztó dekorációért

egyszerű fa díszlétra, fa lécekkel és csapokkal, fehér virágcserepekkel, függő zöld növényekkel

Skandináv bohém stílusú nappali, barna kanapé, puha szőnyeg, fából készült asztal, széklet és szék, fából készült deko létra, kékre festve, takaró

Skandináv stílusú íróasztal két fa létra körül

Skandináv stílusú íróasztal két mérlegből és egy fehér tetőből, amely összehozza őket, fém és bőr szék, dekoratív kosarak, vintage bőröndök, tálka

törölközőtartó, használt megjelenés, textiltároló, takarók, bézs kanapé, fehér és kék párnák, tároló kosár

A dekoratív sodrófa létra szintén jó ötlet – itt van egy oktatóanyag, amely meggyőzi Önt.

driftwood deco létra, gyártási technika, világos füzér dekoráció, skandináv hangulat, sötétkék fotel

dekoratív fa létra fehér műanyag tárolóval, dekoratív ékezetekkel és zöld növényekkel, skandináv belsővel

Törölközőtartó létra, nyers fából kültéri fürdőszobához, több zöld növény

példa fából készült törülközőtartó, fehérre festve, törülközők, fürdőszobai kiegészítők, zöld növények, szürke kád

Példa dekoratív fa létrára a grafikus hálószobában, zöld ékezetekkel

fa polclétra tárolóval, díszítő kiegészítőkkel és könyvekkel, fehér ágynemű, pisztáciazöld takaró, grafikus faldísz

kis méretű nyers fa, textil tároló, takarók a skandináv nappaliban, vintage óra, fehér kanapé és asztal

Kiváló ötlet, hogyan lehet bevinni a dekoratív létrát a karácsonyi dekorációba

dekoratív fa létra, gyapjú takarótartó, koszorú, fehér kandalló, faágak, piros lámpák

Létra polc világos fa deszkák tárolására, cipőtartó, funkcionális bútor ötlet

DIY hálószoba dekoráció, praktikus öltöző bontott fa létrából, polcokkal, ruhákkal és cipőtartóval

És most egy nagyszerű ötlet, hogy régi, rusztikus fa létráját dekoratív darabká alakítsa. Kis fióka pünkösdi rózsákkal a gubanc tapintásához a hálószobában

dekoratív fa létra, függő virágüvegekkel, barkács hálószobai dekorációs technika

rusztikus, deko fa létra, barkácsprojekt a hálószobához, virágos üvegek, pünkösdi rózsákkal és ágak koszorújával

vintage stílusú fából készült deko létra az ágy mellett, fából készült deszka tároló, sokkoló retro deco kiegészítők, telefon, könyvek, rusztikus dekoráció

Dekoratív fa létra, a mennyezetre függesztve. Elegáns csillárokkal kombinálva a leheletnyi nyers pompa

dekoratív fa létra, példa a tetőn láncokkal felfüggesztett létrára, rusztikus stílus, pompás csillárok, rusztikus boir asztal, fémes metszetek fehérre festve, patinás porcelán szekrény

DIY mérleg polc fa deszka tárolóval, rattan kosarak, virágcserepek növényekkel, fehér íróasztal

fából készült deko létra, félig átfestve feketére, magazin és textil tároló, egy modern nappali központja

Szép példa az adventi naptárra, amelyet létrákba szerelt faágakból készítettek 

adventi naptár karácsonyra, dekoratív méretben nyers faágakban, kis zacskók ajándékokkal és finomságokkal

rusztikus stílusú fából készült deko létra, tároló, fa kosár, rattan kosarak, kopott kabáthorog, elegáns vidéki ház előcsarnoka

ötlet, hogyan lehet testreszabni egy fából készült létrát kék festékkel, virágtartókat tárolni kívül

deco hálószoba a lejtő alatt, világos parketta, dekoratív fehér patina fa létra, ágy, polc és fehér éjjeliszekrény

Skandináv dekoráció szürke fotellel és székkel, fehér komód, dekoratív fa létra a textíliák rendezéséhez

fából készült deko létra polcokkal dekoratív kiegészítők és virágcserepek tárolására, fehér háttér fal

fából készült létra a mennyezetre függesztve, függő virágcserép tároló, szürke kád, zöld növényekkel, fából készült asztal és székek

Fa létrapolc rusztikus akcentussal a konyhában

dekoratív fa és fém létra, virágcserepek, pozsgás növények, üvegedények, fa kosár, vintage ékezetek

dekoratív fa mérleg, fehérre festve, szüreti borító, szüreti könyvek és színes váza, dekoratív ékezetek egy vintage nappaliban

fa dekó létra, fa patina hatás miniatűr függő edényekkel, kis zöld növényekkel

Okos tároló a konyhai eszközök számára – fekete fém létra

dekoratív fekete fém létra a konyhához, konyhai eszközök, fa munkalap, fehér konyhai előlap

Létra polc, fa patina hatás, növényi tárolás, szabadtéri virágcserepek, természetes bohém hangulat

Két ajtós redőny egy fa létra formájában kapcsolódott össze. Számos tároló – fém kosarak, táskák és zsebek 

dekoratív létra, amely két ajtó redőnyből, tárolóból, fém kosarakból, csomagokból és zsebekből áll

echelel etagere, faültető fa deszka tárolóval, virágcserepek, vintage lámpa, öntözőkanna

ötlet, hogyan kell polcokat felszerelni egy fából készült létrára, műszaki oktatóanyag polclétra készítéséhez

Törölköző létra – kiváló javaslat fürdőszobája természetes dekorációjához

világos fából készült törülközőtartó a fürdőszobában, kerek tükör, fából készült mosdó, zöld növény, keleti szőnyeg

létrapolc tárolási ötlettel, hogyan testreszabhatja a létrát, tárolhat dekoratív kiegészítőket és virágcserepeket

egy praktikus öltöző készítésének technikája, szétszerelt létrán, fehérre festve és tárolva, kékre átfestett deszkán

dekoratív fa létra az erkélyen, szürke fotelek, fehér és szürke párnák, textiltároló, dekoratív felfüggesztés, fehér dohányzóasztal, gyertyák, fa ládák

ötlet, hogyan kell korcsolyázni egy bútordarabot, kiegészítőket, kicsi fa létrát, kék színű és kopott megjelenésű, tároló virágcserepekhez, vintage lámpa, könyvek

kis fa létra, cipőtároló, kézitáska, sárga kabát, zöld ágdísz üvegedényben

törölközőtartó, szürke fal, fehér kád, világos parketta, rattan kosár, fehér kád

Végül tudd, hogy a fából készült létra nagyon népszerű, mint egy elegáns vidéki esküvői dekoráció

deco mérleg nyers fából és fából készült láda virágcserepekkel, fekete virágokkal díszítve, nátronpapír címkékkel

Amatéria dekorációs ötlet saját kezűleg, fekete -fehér fotók a családról, gyertyatartók, vázák üvegedényekben, vidéki virágcsokrok, díszléc

fa dekoratív létra, esküvői asztal terv ötlet fehér virágcserepekkel vendéglista fagylaltrúdra írva

fából készült létra, virágfüzérekkel, üvegedényekkel díszítve, vázákká alakítva, esküvői dekoráció saját kezűleg

dekoratív fából készült létra, vidéki, elegáns esküvői asztali terv, nátronpapírból készült vendégcímkék, deco fából készült ládák